Na nieko sau Net nubėgau TV įsijungti kad žvilgtelt, ačiūD per TV pas mumis nerodo, tikiuosi vakare bus viskas normaliai...
QUOTE(Jugile @ 2014 02 23, 14:01)
As nezinau, arba man narsykle nepakruna tiesiogines LRT transiacijos, arba nezinau... Man vis dar teberodo Tymosenko...
Anksčiau buvo galima pačiame lrt puslapyje žiūrėti laidas online lrt online. Vakar susiruošiau žiūrėti Euroviziją - ir neberadau, kad transliuotų Nežinau, kodėl panaikino tokį gerą dalyką.
QUOTE(kuti kuti @ 2014 02 23, 14:32)
Anksčiau buvo galima pačiame lrt puslapyje žiūrėti laidas online lrt online. Vakar susiruošiau žiūrėti Euroviziją - ir neberadau, kad transliuotų Nežinau, kodėl panaikino tokį gerą dalyką.
LRT savo Facebooke vakar vakare rašė:
Atsiprašome, dėl rimto sutrikimo serveryje, nespėsime atnaujinti tiesioginės transliacijos internetu. Prašome nepykti! Skubėkite pas draugus ar kaimynus, kurie turi televizorius!
Tikėkimės iki šio vakaro susitvarkys.
QUOTE(LadyLina @ 2014 02 23, 14:37)
LRT savo Facebooke vakar vakare rašė:
Atsiprašome, dėl rimto sutrikimo serveryje, nespėsime atnaujinti tiesioginės transliacijos internetu. Prašome nepykti! Skubėkite pas draugus ar kaimynus, kurie turi televizorius!
Ačiū, kad parašėt. Jei tik laikinai, tada lauksim
O as vakar nusprendziau paziureti filma, o eurovizijos paziureti tik pabaiga kai skelbs rezultatus. Kaip matai nieko nepraradau. Tikiuosi kad siandien visgi pagaliau parodys ir isisrinksim ta daina
Kaip gerai, kad čia perskaičiau, jog šianden rodys 9h, nes kitaip būčiau visiškai pražiopsojus
21.15 val
Neprisimenu, ar taip buvo ir numatyta, kad 'galutinį žodį tars televizijos žiūrovai'.
Kaži, čia gerai ar blogai
Latvijai atstovaus grupė Aarzemnieki
Neprisimenu, ar taip buvo ir numatyta, kad 'galutinį žodį tars televizijos žiūrovai'.
Kaži, čia gerai ar blogai
Latvijai atstovaus grupė Aarzemnieki
Aš gailėsiu savo nervų. Eisiu maudytis tuo laiku, specialiai, turkšiuos laaaabai ilgai O MB išgelbės LNK, rodys Poną Byną, tai jis neperjunginės kanalų tikrai
Lai būna tai, kas turi būti
Lai būna tai, kas turi būti
eina po velnių tas Vaidas , sudegusio teatro artistas, dirbtinas jis man ir negražus
Kaip netinka Vaidui Take a Look... Jokiu būdu
Gerai Seilius sako, nu kančia ne daina Vaido versija...