QUOTE(tuktuk @ 2014 02 25, 21:37)
Aną dieną mąsčiau kodėl Vilija taip nesižiūri su Kirdeikiu. Sugalvojau, kad gal dėl to , jog ji truputį už jį aukštesnė?
Žiūrisi. Taigi jie - kontrastas, o tai ir yra jų žavumas. Man pvz. Mios tie du nesižiūri, kaip numirę koki.
Papildyta:
QUOTE(audrikea @ 2014 02 26, 13:44)
kažkuri rašė,kad kai daugiau kartų paklausai,daina visai nieko,bet Eurovizijoj skambės tik kartą,tad...na,bet jau išrinkom...bet kas liečia Vilijos atlikimą,tai...pritariu toms,kurios nemano,kad Vilijos atlikimas yra geriausias sutinku,balsas jos gražus,bet ji"neištempia "šios dainos...o ir dėl kirdeikio pasirodymo drįsčiau abejoti
Kodėl jūs taip manot? Juk daug žmonių šiuo konkursu domisi. Aš pvz. labiau plepalų lygyje sėdžiu ir linksminuosi tiesiog, bet ir tai jau latvius perklausiau, jau nebus jie man naujiena. Iki koncerto, manau dar en vieną perklausysiu ir įsiminsiu.
O kaip tie dalykai, kai būna net išprognozuotas nugalėtojas? Kas tai išprognozuoja? Ne klausytojai? Juk net balsavimai internete būna. Ramiai. Su Dėmesiu parėkausim ir būsime įsimenami. Man regis šiais metais verkiantys latviukai neįsimins niekam, bent jau man peržiūrėjus graudu darėsi Gerai, kad mes kažkoko tokio nesiuntėm, nes irgi mokam verkikų parinkti.