merginos, o dar gali jos dainos atlikimą keisti, kažkaip kitaip sudainuoti? Ar kitą šeštadienį matysim praktiškai tą patį?
QUOTE(altomas23 @ 2014 02 24, 01:12)
Klaiku. Ir nelabai sąžininga taip.
QUOTE(*Niki* @ 2014 02 24, 16:33)
O nuo kada prašyti yra nesąžininga? Gi nešantažuoja, nereikalauja, o prašo. Jei daina man nepatiktų, galėtų ir ant kelių atsiklaupus maldauti - nebalsuočiau.
Bet kai ta malda "Take...me now" išsiveržė į priekį, aš net to prašymo negirdėjusi už Attention prabalsavau.
saintlina, jie gali pateikti visai skirtingas kūrinio aranžuotes, net ir tokias, kokių iki šiol mes negirdėjom, jei manys tai esant reikalinga. Bet aš už originalią versiją
QUOTE(Smurka @ 2014 02 24, 16:39)
saintlina, jie gali pateikti visai skirtingas kūrinio aranžuotes, net ir tokias, kokių iki šiol mes negirdėjom, jei manys tai esant reikalinga. Bet aš už originalią versiją
aš tai nea Man šiaip Vaido atlikimas visai patiko. Užtat ir drįstu tikėtis, kad įmanoma dar kažką su ta daina labiau užkabinančio padaryt. Ir labai laukčiau dar kokios nors kitokios aranžuotės, tik va kad laiko tai jau per mažai..
O kai jau bus išrinktas atlikėjas - ar daina privalės būti lygiai tokia pati ir EV, ar dar galės ją tobulinti?
Iki kažkurios datos (tiksliai nežinau) dar galės tobulinti
Man Mia ir graži, ir balsas geras, ir švariai dainuoja..., dar ir jautrus žmogutis atrodo
Prie ko čia girti važinėjimai ar kažkokie kiti jų asmeniniai dalykai. Juk renkamas balsas..gali tas žmogus nežinau koks chamas būt, bet jeigu jo balsas geriausias ir jis tinkamiausias, tai ir turi važiuoti
QUOTE(Smurka @ 2014 02 24, 16:10)
Todėl jai reikėjo ne lūpas ir papus prisipumpuot, o vokų plastiką geriau pasidaryt
tai va , matyt mano, kad nesimato lūpų, kad vis atkišus laiko. Iš ties tą kvailą įprotį reiktų jai mesti Normali moteris , nei mis pasaulis nei mis bomžynas, normali. Bet tas jos savęs darkymas tai šlykštus.
Galėtų tryse varyti , galėtų Zvonkus ką nors pamakaluoti su aranžuote
Jo, su Mios išvaizda prastai. Atsimenu, kažkada, kai ji duetuose dainavo (nu kažkokiam projekte, nepamenu), galvojau, kad įdomių bruožų blondinė, ne olialiaškinė tokia. Daba jau ir tas įdomumu aplenkė
Bet jos ne tik akys, paakiai baisūs, bet ir veido oda kokia pasidarius.
man irgi ta daina ne lobis, bet visame tame pateiktame šlamšte lyg perliukas atrodo.
Dėl Vaido ir jo dalyvavimo man nei šilta, nei šalta.
Bet jos ne tik akys, paakiai baisūs, bet ir veido oda kokia pasidarius.
QUOTE(saintlina @ 2014 02 24, 15:24)
man irgi ta daina ne lobis, bet visame tame pateiktame šlamšte lyg perliukas atrodo.
Dėl Vaido ir jo dalyvavimo man nei šilta, nei šalta.
QUOTE(Jollie @ 2014 02 24, 19:05)
Prie ko čia girti važinėjimai ar kažkokie kiti jų asmeniniai dalykai. Juk renkamas balsas..gali tas žmogus nežinau koks chamas būt, bet jeigu jo balsas geriausias ir jis tinkamiausias, tai ir turi važiuoti
Kadangi kalba ne apie žalingus įpročius ir vairavimą, o apie balsą - Mia kniaukia. Ji moka dailiai sumanipuliuoti balsu (patirtis), bet tembras...
sveikos
o košmarencijau... viena su neskoninga apranga, kita su neskoningu šokėju
tai nebūtina turėt - tam yra dizaineriai/stilistai..
man kažkaip nekliuvo
nieko negražaus ir nesąžiningo nematau niekas to nedraudė ir kitiem
Papildyta:
būtent, bent išsiskiria kažkuo
QUOTE(Noya @ 2014 02 23, 23:33)
Atleisciau is darbo toki stilista
ups.. tikiuosi jie juoda liemenuka tiesiog pamirso isidet
ups.. tikiuosi jie juoda liemenuka tiesiog pamirso isidet
o košmarencijau... viena su neskoninga apranga, kita su neskoningu šokėju
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 23, 23:34)
tai nebūtina turėt - tam yra dizaineriai/stilistai..
QUOTE(tuktuk @ 2014 02 23, 23:54)
nu bet nesakyk, Ingėnai, nu tikrai ne kažką tas Kimono buvo
man kažkaip nekliuvo
QUOTE(*Niki* @ 2014 02 24, 16:33)
nieko negražaus ir nesąžiningo nematau niekas to nedraudė ir kitiem
Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2014 02 24, 20:10)
visame tame pateiktame šlamšte lyg perliukas atrodo.
būtent, bent išsiskiria kažkuo