Šiaip ši daina, kuri išrinkta gali važiuoti bet kuris atlikėjas/autorius. Tinka man ir Miai, ir Vaidui, ir Vilijai
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 23, 23:43)
Tik Vilijos įvaizdis praieitą kartą man labiau patiko (ir jai tiko). Jaunatviškiau atrodė, ir šiaip.
Nžn, bet man praėjęs šeštadienis lyg ir geresnis buvo, visom prasmėm. Šis kažkoks išsikvėpęs gavosi, bent jau man taip atrodo.
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 23, 23:47)
greiciau Vilijai prijauciat. Bus puiku,jei ir su bulviu maisu ji iseis
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 23, 23:47)
Žilnys
kodėl Žilnys?
QUOTE(Visgi @ 2014 02 23, 23:49)
Nžn, bet man praėjęs šeštadienis lyg ir geresnis buvo, visom prasmėm.
Šis kažkoks išsikvėpęs gavosi, bent jau man taip atrodo.
Šis kažkoks išsikvėpęs gavosi, bent jau man taip atrodo.
Bet koks karštas . Baigsis atranka prasidės darbas.
Minu iš čia , labos visiems.
QUOTE(mjforever @ 2014 02 23, 23:45)
dabar jai reikėjo temptis iki Mios, bet Danijoje reiškia dar blogiau gali skambėti.
Aš tai bandau ją suprasti. Ji be galo tikėjo visų pirma DAINA. Ir jos tikslas buvo, kad ši daina išvažiuotų į Daniją.
Taigi pilnai suprantu, kad ji turėjo jaudintis daugiau, nei bet kas kitas. Ne tik dėl savęs, bet ir dėl DAINOS.
Bet taip susijaudinusią aš ją matau pirmą kartą. Man tas netikėta...
O konkursinės patirties ji turi (tarptautinių konkursų). Tas gal pliusas. Svarbu save suvaldyti. Nes ji gali gerai sudainuot (jei susiims).
Ypač jei šitaip tą dainą įsimylėjusi.
As net lazybiu kirsciau,kad Mija iseis
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 24, 00:39)
Bet kimono vistiek geriau, bent prie dainos galima pritempti To staniko tai nė prie ko matyt nepritempsi
nu bet nesakyk, Ingėnai, nu tikrai ne kažką tas Kimono buvo Aš jau džinsus kritikavau, bet anas įvaizdis buvo žymiai geresnis nei šis.
QUOTE(saldu kaip du medu @ 2014 02 24, 00:43)
Delfio komentarus skaitau, siūlo kažkas vietoj Kirdeikio Vaidučiui šokt
Visai galėtų Bet kaži ar jam pačiam tiktų toks antraeilis vaidmuo
QUOTE(Naktibalda @ 2014 02 24, 00:44)
Noriu tikėti, kad ,kad ir kas važiuotų su jais bus padirbėta iš peties, ir ne pseudo dizainerių, ir ne pseudo choreografų , o normalių rimtų profų.
Svarbiausia, kad Vilijai (jei ji važiuos) niekas megztuko ir beretės neuždėtų
QUOTE(Neverk @ mama,2014 02 23, 23:54)
Svarbiausia, kad Vilijai (jei ji važiuos) niekas megztuko ir beretės neuždėtų
O Mijai nepamirštų liemenėlių visų atspalvių . O Vaidas, kad savęs nepamirštų įsimesti į lagaminą
QUOTE(mjforever @ 2014 02 24, 00:52)
kitą šeštadienį vėl ragais susiremsim šiais vaikinais- aišku kaip dieną, kad jie Mią ir jos stabilumą rinks.
Prie viso to reik neužmiršt, kad dar trys ypatingai svarbios personos pasijungs
Dar vienas karštas vakaras laukia