Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(tuktuk @ 2014 02 23, 23:40)
vaje, taip staigiai užrezervuotas lotuliukas.gif

Tai jau kelios dienos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 02 23, 23:39)
čia per 'inovacija'

Nesvietnai lotuliukas.gif . Turbūt užpatentavus, bankrutuotum iš kart doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 02 23, 23:35)
friends.gif Jau anksčiau rašiau, kad Vilija ir Kirdeikis - nevykęa derinys, bent jau mano subjektyvia nuomone.

Mano nuomone tai Kirdeikis šiandien šoko geriau, nei praeitą kartą. Taip baisiai, kaip praeitą manęs jis jau nenervino biggrin.gif blush2.gif

Tik Vilijos įvaizdis praieitą kartą man labiau patiko (ir jai tiko). Jaunatviškiau atrodė, ir šiaip.
Ir dainavo ji praeitą kartą žyyyyyyymia geriau. Šįkart matyt jaudulys jai stogą nurovė.
Įsivaizduoju, ji ir kaip kūrėja, ir kaip atlikėja jaudinosi, dvigubai.

Beje, kažkur buvo rašyta, kad atseit Mia su Vilija sutarė, kad pirmai labiau tinka daina Take a look, o antrąjai jos autorinė. Taigi maždaug, jei laimėtų Mijos daina, tegul važiuoja Mia, o jei Vilijos - Vilija.

Žiūrėsim žiūrėsim, kiek jų žodžiai verti rolleyes.gif Tiksliau, Mijos žodis.
Atsakyti
Delfio komentarus skaitau, siūlo kažkas vietoj Kirdeikio Vaidučiui šokt bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 02 24, 00:33)
doh.gif  doh.gif  ir ta stilistė dar dirba?

Šiaip tai Mia skalpuot reikia, kodėl atsarginių stanikučių neatsinešė.
Atsakyti
Noriu tikėti, kad ,kad ir kas važiuotų su jais bus padirbėta iš peties, ir ne pseudo dizainerių, ir ne pseudo choreografų , o normalių rimtų profų.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 24, 00:43)
Mano nuomone tai Kirdeikis šiandien šoko geriau, nei praeitą kartą. Taip baisiai, kaip praeitą manęs jis jau nenervino  biggrin.gif  blush2.gif

Tik Vilijos įvaizdis praieitą kartą man labiau patiko (ir jai tiko). Jaunatviškiau atrodė, ir šiaip.
Ir dainavo ji praeitą kartą žyyyyyyymia geriau. Šįkart matyt jaudulys jai stogą nurovė.

dabar jai reikėjo temptis iki Mios, bet Danijoje reiškia dar blogiau gali skambėti.
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2014 02 23, 23:43)

Bet tai neprikalti gi jie doh.gif , čia turbūt kokia "draugė" patarė . "Viskas tvarkoje, per nėrinius nieko nesimato, atrodai kaip nuoga , sexy " lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 23, 23:43)

Įsivaizduoju, ji ir kaip kūrėja, ir kaip atlikėja jaudinosi, dvigubai.

Žiūrėsim žiūrėsim, kiek jų žodžiai verti  rolleyes.gif  Tiksliau, Mijos žodis.

geram atlikėjui tai ne pasiteisinimas.

nu kas čia dabar - ne vaikų darželis gi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 23 vasario 2014 - 23:47
Vilija su ta suknele ir kerzais, kaip Aivaras su megztiniu ir kepure lotuliukas.gif
Tikiuosi susiprotės ir per finalą apsirengs normaliau, nes ta jos apranga ir Kirdeikis visą vaizdą gadina. Man Attention daina patinka, klausyt galima bet žiūrėt nelabai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo altomas23: 23 vasario 2014 - 23:47
QUOTE(Noya @ 2014 02 23, 23:41)

nereikia ginti kimono. Jis baisus.

O gal aš kimono prijaučianti lotuliukas.gif

QUOTE(mjforever @ 2014 02 23, 23:41)
user posted image

pabandykit kas atimti  biggrin.gif

QUOTE(saldu kaip du medu @ 2014 02 23, 23:43)
Delfio komentarus skaitau, siūlo kažkas vietoj Kirdeikio Vaidučiui šokt  bigsmile.gif  biggrin.gif

Vaidutis net ir dainuot gali prisijungti šią dainą smile.gif Mes (ir Žilnys iš paskos) jau nutarėm, kad jų duetą galima padaryti rolleyes.gif

Ir berniukams vaizdų būtų, ir mergytėms rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2014 02 24, 00:43)

nė velnio, suknia visų pirma turi būti su kūno spalvos pamušalu, ir ne paskutinę minutę liemenukus derinti tokiam projekte doh.gif
Atsakyti