Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 23, 23:31)
Aš net per pačią EV, kai LT atstovaudavo, dar niekada dėl savų taip nesirgau, kaip dabar už Viliją blush2.gif (ir tą dainą)
friends.gif Jau anksčiau rašiau, kad Vilija ir Kirdeikis - nevykęa derinys, bent jau mano subjektyvia nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Noya @ 2014 02 23, 23:33)
Atleisciau is darbo toki stilista  biggrin.gif
ups.. tikiuosi jie juoda liemenuka tiesiog pamirso isidet  biggrin.gif

Bet čia galėjo eiti be jo cool.gif . Visi ratiliukai uždengti, jei turi drąsos vilktis beveik permatomą suknelę, tai jau eik iki galo, o ne babusės liemenėlę išsitraukusi eiti į sceną doh.gif . Nors ne nėriniuotas būtų... , dar tiek nusileisčiau biggrin.gif
Atsakyti
tiek vienos stanikas, tiek kitos ta kimono suknė baisu. stilistui kuolas.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 23, 23:34)
Žinai, šiandien aš gera  biggrin.gif  Iš to džiaugsmo atiduodu Bajorą tau  biggrin.gif  mirksiukas.gif

A visi du man? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 02 23, 23:35)

Na net kuolą sunkoka rašyti... į pirmą klasę juos doh.gif . Ir kartoti kursus nuo pradžios cool.gif

Na Vilija irgi netrykšta stiliumi biggrin.gif
Čia jau Vaidas laimi iš jų visų
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 02 23, 23:33)
taip, Vilijai reiks dar gerokai padirbėt su įvaizdžiu, sceniniu vaizdu. Nu ir Kirdeikį pakeist pvz Bajoru biggrin.gif bus tikrai stipri kova tarp jos ir Vilijos.

nemanau, kad dabar Kirdeikis kažkam savo pozicijas užleis, tuo labiau, įtariu, kad jis - ir choreografas.

QUOTE(Noya @ 2014 02 23, 23:33)
Atleisciau is darbo toki stilista  biggrin.gif
ups.. tikiuosi jie juoda liemenuka tiesiog pamirso isidet  biggrin.gif

galėjo eit išvis be biggrin.gif Blogiau jau nebūtų turbūt.
Atsakyti
QUOTE(saldu kaip du medu @ 2014 02 24, 00:33)

Svarbiausia, kad Europai patiktų Attention 4u.gif

jau patinka, užsieniečiai irgi už tą dainą. o svarbiausia- supermamos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 02 23, 23:35)

Bet kimono vistiek geriau, bent prie dainos galima pritempti biggrin.gif To staniko tai nė prie ko matyt nepritempsi biggrin.gif doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2014 02 23, 23:36)
A visi du man? bigsmile.gif

Ir Kirdeikį, ir Bajorą biggrin.gif Tiesiog nesvitiškai dosni aš šiandien biggrin.gif Tik taškausi vyrais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2014 02 23, 23:31)
siaubingesnio vaizdelio nė negalėčiau įsivaizduoti
http://www.delfi.lt/...-143604:5095857
Aš nespėjau pamatyt tada, bet dabar jau matau, siaubų siaubas doh.gif Kurmi kurmi, kas čia per 'inovacija' blink.gif Žiauru. Aš apstulbus.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 02 24, 00:27)
Ša man, jis mano triniti.gif

vaje, taip staigiai užrezervuotas lotuliukas.gif

QUOTE(Ūla @ 2014 02 24, 00:27)
Bet Vilija kai su Kirdeikiu kai scenoj, man atrodo, kad ji vyriškoji lytis būtų.

nu vat man irgi kažkas panašaus. Nesižiūri ji su Kirdeikiu nors tu ką doh.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 24, 00:31)
Aš net per pačią EV, kai LT atstovaudavo, dar niekada dėl savų taip nesirgau, kaip dabar už Viliją blush2.gif (ir tą dainą).

Aš tai Lt united labiausiai tikėjau (už juos net ir sirgt nerikėjo, buvo aišku, kad bus aukštai biggrin.gif
O šiaip tai aš visada vienodai sergu už bet kurį Lietuvos atstovą lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 02 23, 23:37)
nemanau, kad dabar Kirdeikis kažkam savo pozicijas užleis, tuo labiau, įtariu, kad jis - ir choreografas.
galėjo eit išvis be  biggrin.gif Blogiau jau nebūtų turbūt.

Man Kirdeikio sokiu stilius isvis nepatinka. Negrazu soki pastate.
drinks_cheers.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 23, 23:39)
Bet kimono vistiek geriau, bent prie dainos galima pritempti  biggrin.gif  To staniko tai nė prie ko matyt nepritempsi  biggrin.gif  doh.gif

nereikia ginti kimono. Jis baisus.
Atsakyti
user posted image

pabandykit kas atimti biggrin.gif
Atsakyti