Valioooo, tikiuosi Vilija ir važiuos
QUOTE(Naktibalda @ 2014 02 24, 01:28)
ta juoda su baltu liemenuku , baisiau nebūna . Skonio reiaklas, bet kas ją tokią išleido tai paduočiau į teismą
QUOTE(Noya @ 2014 02 24, 01:28)
koks stanikutis?
baltas ar rusvas
QUOTE(Noya @ 2014 02 23, 23:28)
koks stanikutis?
per kartojima tik maciau.
O siaip gal zinot,kas Vilija rengia? Nu tragedija kazkokia. Taip mergaites figurai rubu nepriderint
per kartojima tik maciau.
O siaip gal zinot,kas Vilija rengia? Nu tragedija kazkokia. Taip mergaites figurai rubu nepriderint
Na rengia...stilistai
QUOTE(Naktibalda @ 2014 02 23, 23:28)
ta juoda su baltu liemenuku , baisiau nebūna . Skonio reiaklas, bet kas ją tokią išleido tai paduočiau į teismą
aj baltas liemenukas ten buvo? As is toli ta suknele tespejau pamatyt Baltas liemenukas blogai, bet suknele tai vistiek grazi
QUOTE(Naktibalda @ 2014 02 23, 23:23)
Bet gal geriausiai būtų Vilija , bet dar daug darbo reiks įdėti: stilistams , režisieriams ir t.t tikėkimės dirbs ji kaip vergė Izaura, juodai. Nes atsiimsiu savo litus
Jinai geras žmogutis ir pareigingas, tikiu, kad tikrai dirbs
QUOTE(Visgi @ 2014 02 23, 23:24)
Na nereikia čia prieš miegą taip baisiai gąsdinti
QUOTE(mjforever @ 2014 02 23, 23:25)
realus bajeris, bet vis tiek mažesnė blogybė už tą verksmingą baladę
Čia jau pritarsiu
QUOTE(Visgi @ 2014 02 23, 23:25)
Siaubas, man atrodo aš pirmą kartą taip gyvenime atrankoje pergyvenau Anksčiau tikrai taip nebuvo, garbės žodis
Aš irgi
Aš net per pačią EV, kai LT atstovaudavo, dar niekada dėl savų taip nesirgau, kaip dabar už Viliją (ir tą dainą).
QUOTE(Ūla @ 2014 02 23, 23:27)
Bet Vilija kai su Kirdeikiu kai scenoj, man atrodo, kad ji vyriškoji lytis būtų.
Tai kad Kirdeikio lytis bent man šiokių tokių abejonių sukelia
QUOTE(Noya @ 2014 02 23, 23:30)
aj baltas liemenukas ten buvo? As is toli ta suknele tespejau pamatyt Baltas liemenukas blogai, bet suknele tai vistiek grazi
suknelė kaip suknelė, bet iš suknelės pasityčiota ir iš Mijos taip pat
QUOTE(Naktibalda @ 2014 02 24, 00:23)
Bet gal geriausiai būtų Vilija , bet dar daug darbo reiks įdėti: stilistams , režisieriams ir t.t tikėkimės dirbs ji kaip vergė Izaura, juodai. Nes atsiimsiu savo litus
taip, Vilijai reiks dar gerokai padirbėt su įvaizdžiu, sceniniu vaizdu. Nu ir Kirdeikį pakeist pvz Bajoru bus tikrai stipri kova tarp jos ir Mijos.
QUOTE(Naktibalda @ 2014 02 24, 00:31)
ir ta stilistė dar dirba?
Labas vakaras, merginos
Dabar galvoju kaip tie balsai buvo skaičiuojami Iki paskutinio sėdėjau rami ir galvojau, kad 11+10 už TALAMN ir 12+8 už Attention skaičiuosis, bet kažkokią formulę jie įsivedę gal kitą?
Asmeniškai manęs nei viena daina nesužavėjo Gal Take a look at me now gražiausia O kadangi Vaidutis pats gražiausias iš visų kandidatų, tai aš už jį sirgsiu
Svarbiausia, kad Europai patiktų Attention
Dabar galvoju kaip tie balsai buvo skaičiuojami Iki paskutinio sėdėjau rami ir galvojau, kad 11+10 už TALAMN ir 12+8 už Attention skaičiuosis, bet kažkokią formulę jie įsivedę gal kitą?
Asmeniškai manęs nei viena daina nesužavėjo Gal Take a look at me now gražiausia O kadangi Vaidutis pats gražiausias iš visų kandidatų, tai aš už jį sirgsiu
Svarbiausia, kad Europai patiktų Attention
QUOTE(Naktibalda @ 2014 02 23, 23:29)
Na rengia...stilistai
Atleisciau is darbo toki stilista
QUOTE(Naktibalda @ 2014 02 23, 23:31)
ups.. tikiuosi jie juoda liemenuka tiesiog pamirso isidet
QUOTE(Monteverte @ 2014 02 23, 23:27)
Ša man, jis mano
Žinai, šiandien aš gera Iš to džiaugsmo atiduodu Bajorą tau
QUOTE(Naktibalda @ 2014 02 23, 23:28)
Nuo kada Mia turi skonį ?
QUOTE(Naktibalda @ 2014 02 23, 23:31)
Čia nuotrauka tai tragiška Kaip iš kokio kaimo gūdumos