Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 24, 00:08)
Zvonkus: man truputėlį labiau už kitas patinka "Take a Look..."
Betgi jis PATS jai aranžuotę kūrė doh.gif  doh.gif  Ar jis GALI  objektyviai balsuoti  doh.gif

blink.gif na čia tai tikrai nesąžininga.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 23, 23:08)
Dėl modernumo, tiesa. Manau, kad vyresni žmonės už Miją su jos Take a Look... subalsuos unsure.gif

sakyčiau, aš prie vyresnių, bet aš tik už Attention. Bet... Panašu, kad nepapuls sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 02 23, 23:09)
Aš už Vilijos dainą ir ją pačią.
Bet nuojauta kužda visai ką kitą (žvilgtelėjus į žiūrovų balsavimo lentelę).
Man įdomu kaip komisija vertins (ne mūsiškiai), nes kaip supratau iš svetur irgi vertins. Jaučiu kaip nukryps į lankas... Na žinoma, konkurentai. Puiki terpė 'pareguliuot' paradą.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
pabalsavau 2kart už Attention, bet jaučiu, kad nepadės schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 24, 01:10)
Vilija labai jaudinosi per tą dainą. Bet nu kodėl  doh.gif  doh.gif  Gal čia jai buvo kaip mirties/gyvybės klausimas  unsure.gif  Gal perdaug sirgo už savo dainą ...

drinks_cheers.gif deja, ir man taip pasirodė, ypač dėl to, kad tik klausau, nežiūriu
Atsakyti
Oo, Snigirius šiandien ne šiltas laugh.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 24, 00:10)
Vilija labai jaudinosi per tą dainą. Bet nu kodėl  doh.gif  doh.gif  Gal čia jai buvo kaip mirties/gyvybės klausimas  unsure.gif  Gal perdaug sirgo už savo dainą ...

Laikau kumščius karsta.gif
Atsakyti
user posted image

niekšai.

Lt profesoriai šiandien savo atrankos formulę pasakė- mes su lėta daina sugraudinam širdį, todėl iš pasigalėjimo gaunam balų. O trankiai dainai reikia šou, kurio mes negalėsim ( t.y. nėra už ką) padaryti.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 02 24, 00:11)
pabalsavau 2kart už Attention, bet jaučiu, kad nepadės  schmoll.gif  verysad.gif

Bet juk pirmoj vietoj Attention žiūrovimų balsavime kiek matau, kodėl sakot nepadės? g.gif
Atsakyti
Švedė pinda gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
nu ***** doh.gif . nenoriu keiktis, bet jei ne attention , nežiūrėsiu tos vizijos bash.gif;
Atsakyti
Nieko gero, skaitau...
Atsakyti
Gal dar ne viskas prarasta, tikiuosi.
Kapec jei bus kitaip.
Atsakyti