QUOTE(Šarka-Li @ 2014 03 31, 10:29)
Laba diena

na ką, ne mano mėnulis turbūt, pastarosiomis dienomis.

Ir juokinga darosi, ir graudu. Dariau vakar su prolipid. Na net pasirašiusi turiu ant lapo, Saulės/Guodos punktus visus. skaičiau bent tris kartus. nežinau, ką ten įmanoma dar ne taip padaryt?

kremas šaldytuve. prolipid 6proc. , aliejai skysti. Mano pastebėjimai: ankščiau, kai esu dariusi ir įdėjusi sviestmedžio, tai su tokiu procentu emulsiklio, kremas gana "kietas", o šį kartą jis toks normalus, bet...įdėjau GSE, ir kremas taaaaip paskystėjo (pamenu Tavo, Goccia žodžius, kai rašei apie tai), nu ir ką, kremo apačioje tarsi vandenėlio nori būti, kažkas tokio. Kai pamaišau pažiūrėjus ir paėmus iš šaldytuvo, nu nieko jis. Kvailai nuskambės, bet - o dabar jau hialiurono vos vos pabarstyti ar ksantano negaliu į tą kremą?
Kitą kartą dar kitaip bandysiu. Kad ir darysiu su šitais 6proc prolipid, vistiek dėsiu hialiurono. O aš maniau, kad man ir taip kremas bus "kietas", bijojau padaugintti tos kietumo konsistencijos... Žodžiu, nesiseka man, nemyli manęs prolipidas

vis labiau galvoju, kad tikrai noriu kažką kito išbandyti veidui, kad ir Ice sunflowers, na žinau, kad jis jau nebe "žalias"... o su kokiu emulsikliu dažniausiai jūs dirbat , kai gaminate veidui?
P.S Dėl GSE: jį nusipirkau visai atsitiktinai, nes nebeturiu parsisiuntusi kito konservanto. Nu ir va. Nebepirksiu kitą kart turbūt
Buvau kazka rasius apie GSE

nepamenu.... As tiesiog jo nenaudoju, nes ne su viskuo suderinama.
Sarka-Li jei turi gelmaker Emu, tai su juo gali patirstinti ir jau pagaminta krema.
As gamindama su prolipidu visada naudoju hialurona.
Man su prolipidu kartojasi praeitos vasaros scenarijus. Be saules filtru viskas o.k. niekas neatsiskyrineja. Praeita savaite jau dariausi su TD ir CO ir ziuriu siandien, kad vos vos aliejaus nori atsiskirti

Nors alieju procenta net mazesni idejau nei paprastai ir kremo konsistencija buvo superine. Tiesiog su filtrais man nenori draugauti
O siaip merginos klausimas ar naudojat kaip viena emulsikli ta gelmakeri? As kai tik nusipirkau kelis kart bandziau, bet nelikau suzaveta,

tai naudoju po kelis lasus patirstinimui, jeigu nesigauna kremuko konsistencija kaip noreciau (bet ir tai retai).