Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios

Buda is jav per tarpininkes siuskites, bus pigesnis siuntimas 4u.gif

Asta, aciu. Reiks ir grietine isbandyti
Atsakyti
merginos paprotinkit.Ar galima hialurono rūgšties želė maišyt su hidrolatu?Jei galima tai kada geriau purkštis ryte ar vakare,nes patirties turiu tik naudojant nemaišytus hidrolatus ir aliejus- mišinių nedarius.
Atsakyti
hidrolata praturtinta kazkokiais priedais (tame tarpe ir hialurono rugstim) as vadinu toniku. Naudoju ir ryte, ir vakare, pries krema. Tik mano hialuronas milteliais. Ziurekit, kas ten to geliuko sudeti (manau turetu buti vanduo ir hialurono rugstis)ir kiek % rekomenduoja naudoti wink.gif
Atsakyti
ten rašo hialurono želė ir galima maišyti iki 10%.Jei hialurono rūgšties 10ml tai kiek imti hidrolato?Labai ačiū už pagalbą.
Atsakyti
QUOTE(wildpoppy @ 2014 03 25, 13:18)
ten rašo hialurono želė ir galima maišyti iki 10%.Jei hialurono rūgšties 10ml tai kiek imti hidrolato?Labai ačiū už pagalbą.

Inci betkokiu atveju turi buti wink.gif na bet manau neturetu buti kokiu tirstikliu, nes hialutonas pats patirstina.
Jeigu norit su 10ml daryti maksimaliai 10%, tai imat 90ml hidrolato ir tuos 10ml jusu gelio. As daryciau mazesne koncentracija ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Norejau pasitarti, mano mazoji prasirgo vejaraupiais. Dabar visa nuseta randukais nuo saseliu. Galvoju, kuo cia jai patepliot, kad greiciau gytu ir randu neliktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Butybė @ 2014 03 25, 23:00)
Sveikos 4u.gif

Norejau pasitarti, mano mazoji prasirgo vejaraupiais. Dabar visa nuseta randukais nuo saseliu. Galvoju, kuo cia jai patepliot, kad greiciau gytu ir randu neliktu g.gif

As buvau ir cia temoje rasius kuom purskiau ir tepiau. Maniske tada nesikase ir jokiu randeliu neliko. Na bet jums jau randeliai yra, tai per velu verysad.gif
Kaip supratau saseliai jau nukasyti. Tai randams ersketruozu al. ir italiniu slamuciu ea. Dar tiktu levandos (ang.) ir rozamrinas (verb), bet slamuciai randams veiksmingiausi mirksiukas.gif
Jei dar yra tokios kaip pusleles, tai tamanais tepkit (as juos naudojau, o ne senovini buda - briliantine zaluma), tai viskas labai graziai sugijo. Pamenu Laime KN paklause kuom spuogiukus tepu? Sakau - tamanais su trupuciu levandu, tai sako - tikrai graziai sugysit, taip ir buvo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goccia: 26 kovo 2014 - 06:57
QUOTE(goccia @ 2014 03 26, 07:51)
As buvau ir cia temoje rasius kuom purskiau ir tepiau. Maniske tada nesikase ir jokiu randeliu neliko. Na bet jums jau randeliai yra, tai per velu verysad.gif
Kaip supratau saseliai jau nukasyti. Tai randams ersketruozu al. ir italiniu slamuciu ea. Dar tiktu levandos (ang.) ir rozamrinas (verb), bet slamuciai randams veiksmingiausi mirksiukas.gif
Jei dar yra tokios kaip pusleles, tai tamanais tepkit (as juos naudojau, o ne senovini buda - briliantine zaluma), tai viskas labai graziai sugijo. Pamenu Laime KN paklause kuom spuogiukus tepu? Sakau - tamanais su trupuciu levandu, tai sako - tikrai graziai sugysit, taip ir buvo  4u.gif

Dekui labai uz patarima 4u.gif
Na mums sunku buvo nesikasyt - mazoji mano neigaliuke ir nesupranta, kad negalima, nors ir labai stengemes doh.gif
Bandysiu tada i kremuka papildomai imaisyt tamanu ir ersketroziu bei ea levandu. Del slamuciu truputi abejoju, ju kvapas gana specifinis, o dar jeigu kartu su tamanais, tai nelabai pavyks man ja pateplioti doh.gif As dar galvoju del Skin repair BIO is az. Idomu, ar astuoneriu metu vaikui tiktu g.gif Kad vaikam netinka - lyg ir neparasyt ax.gif
Atsakyti
tai jus nedarykit kremo. Tepama vietiskai tik spuogeliai. Aliejumi su eteriniais. Vietiskai tepant imama didesne koncentracija. I krema idejus truputi aliejaus ir kelis lasus eterinio randu gydymo efekto nesitikeciau.
Tepdavau turbut ryte ir vakare. O gal dazniau...nebepamenu. Jei kaip sakot, pas jus jau nukasyta, tai ne tamanu reikia. O ersketruogiu al. su eteriniais. Levandos siuo atveju nebus labai stipriai gydancios, slamutis randams geriausia. As kai eterinius vaistams naudoju, tai kvapas man paskutineje vietoje - svarbu efektyvumas. Va kosmetikoje, tai ir i kvapa atsizvelgiu smile.gif
Na cia jau per velu, bet nesikasymui mes purskemes hidrolatu su eteriniais. Maniske dar maza buvo, tai irgi nesuprato kas tas nesikasyti, bet net neprireike mokinti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goccia: 26 kovo 2014 - 14:09
QUOTE(goccia @ 2014 03 26, 15:02)
tai jus nedarykit kremo. Tepama vietiskai tik spuogeliai. Aliejumi su eteriniais. Vietiskai tepant imama didesne koncentracija. I krema idejus truputi aliejaus ir kelis lasus eterinio randu gydymo efekto nesitikeciau.
Tepdavau turbut ryte ir vakare. O gal dazniau...nebepamenu. Jei kaip sakot, pas jus jau nukasyta, tai ne tamanu reikia. O ersketruogiu al. su eteriniais. Levandos siuo atveju nebus labai stipriai gydancios, slamutis randams geriausia. As kai eterinius vaistams naudoju, tai kvapas man paskutineje vietoje - svarbu efektyvumas. Va kosmetikoje, tai ir i kvapa atsizvelgiu smile.gif
Na cia jau per velu, bet nesikasymui mes purskemes hidrolatu su eteriniais. Maniske dar maza buvo, tai irgi nesuprato kas tas nesikasyti, bet net neprireike mokinti wink.gif

O, kad tai butu taip paprasta doh.gif na, bet kokiu atveju bandysim, ir dar karta dekui uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

darausi tokia veido kauke : zaliasis molis, vanduo ir argano aliejus . bet niekaip nepavyksta nutaikyti reikiamo kiekio doh.gif ar galiu likuti pasilikti kitam kartui ? kauke naudojama karta per savaite . jei taip tai kur ta kauke butu geriau laikyti ?

aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika. @ 2014 03 27, 19:49)
sveikos  4u.gif

darausi tokia veido kauke :  zaliasis molis, vanduo ir argano aliejus . bet niekaip nepavyksta nutaikyti reikiamo kiekio  doh.gif ar galiu likuti pasilikti kitam kartui ? kauke naudojama karta per savaite . jei taip tai kur ta kauke butu geriau laikyti ?

aciu uz atsakymus  4u.gif

Viskas kas su vandeniu sumaisyta ir be koncervanto tik saldytuve turi buti laikoma. As tai kaukes darausi vienam kartui. Gal jau mazdaug pripratau kiek turetu buti. Bet nelieka. Juk galima truputi storiau uztepti ir sunaudoti wink.gif
Atsakyti