QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2014 03 18, 17:43)
Na ne visus aliejus dėl to ir galima kaitinti, nes vieni yra labiau jautrūs kaitinimui, o kiti nebijo kaitinimo.
Tokius aliejus kaip linų sėmenų tarakim, įvedame nekaitintus.
Nepagalvojau
turit omenyje, kad kaip Saulė/Guoda rašė, su daug polinesočiųjų r.?
QUOTE(zydrem @ 2014 03 18, 18:06)
tai tuos vertingus aliejus supili pries gala
kaip jau istirpes vaskas ,vistiek jo buna iki 5 ml ,bent pas mane kaip gaminu, tai tas temperaturos skirtumas man nei karto nepakišo kojos
Ačiū Jums, nu nedaėjo kaip, tai siaubas
Ir dar smulkmenėlė - o jūs tuos pvz vertingus aliejus (pvz puiklapiu ar bet kokį kitą) atsisveriat atskirame indelyje ir po to supilat i kaitinamą induką, ar tą kaitinamą , kai jau ištirpę vaškai imate ir dedate ant svarstyklių ir tuomet tiesiai pasisveriat? Tikiuosi supratot klausimą