Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios

QUOTE(vilbur @ 2015 06 01, 13:42)
Sveikos.
Noriu pasiteiraut ar Aroma-zone visi produktai sertifikuoti, ar tik tie kur ženkliukas bio?

Tik tie, kur parašyta, kad bio.
Papildyta:
QUOTE(Letali @ 2015 04 16, 15:03)
Pakartosiu klausima, gal ir ne visai ten kreipiuosi, gal galite nukreipti teisingu adresu kur galeciau gauti sita iformacija?  4u.gif

Gal čia rasit, ko reikia. Į paiešką įveskit ieškomą ingredientą. Pvz., apie vieną iš parabenų su nuorodomis į straipsnius: http://www.ewg.org/s...8/BUTYLPARABEN/
Atsakyti
QUOTE(Bryyga @ 2015 06 02, 19:10)

Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bryyga @ 2015 06 02, 19:10)
Papildyta:

Gal čia rasit, ko reikia. Į paiešką įveskit ieškomą ingredientą. Pvz., apie vieną iš parabenų su nuorodomis į straipsnius: http://www.ewg.org/s...8/BUTYLPARABEN/

Nematyta parduotuvė . Sakykite, jei gerai suprantu, čia irgi Prancūzų parduotuvė. Man aktualiau būtų muilo maišymui aliejau. Šitame, ko gero, viskas kosmetikai ?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Man toks klausimas iškilo - ar galima iš alijošiaus pasidaryti hidrolatą ?
Atsakyti
Sveikos, turiu klausimą, dariau erškėtrožių hidrolatą, iš pradžių bėgo gražus skaidrus vanduo, o paskui pasidarė balkšvas, kas galėjo nutikti?
Atsakyti
Keista kad nėra paminėtas KosmetikosGamyba.lt jame yra daug patarimų ir receptų kosmetikos gamybai, taip pat ir el. parduotuvė, kurioje parduodamos žaliavos kosmetikos gamybai. Tarp kitko, produktai labai kokybiški, kiekvieną savaitę naujos akcijos kurios skelbiamos facebook paskyroje. Nuo 30 eur pristatymas nemokamas, rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Exon @ 2015 07 01, 10:43)
Keista kad nėra paminėtas KosmetikosGamyba.lt jame yra daug patarimų ir receptų kosmetikos gamybai, taip pat ir el. parduotuvė, kurioje parduodamos žaliavos kosmetikos gamybai. Tarp kitko, produktai labai kokybiški, kiekvieną savaitę naujos akcijos kurios skelbiamos facebook paskyroje. Nuo 30 eur pristatymas nemokamas, rekomenduoju  thumbup.gif

Nepaminėtas, bet gal ir gerai... Dabar greituoju būdu pasižiūrėjau, kas tai per puslapis, ir iš karto nepatiko. Pvz., gaminant kremą ar losjoną, siūloma viską kaitinti mikrobangų krosnelėje... Vandenį siūloma kaitinti iki 120 laipsnių! Įdomu, kas čia per naujiena, man regis, visiems akivaizdu, kad vandens virimo temperatūra yra 100 laipsnių, ir tuomet vanduo virsta garais... Ir dar kitokių keistų dalykų prirašyta...
Tad jokiais būdais nerekomenduoju vadovautis to puslapio patarimais, arba reikia jau būti patyrus ir labai labai atsirinkti informaciją. Geriau vadovautis jau patikrintais tinklapiais, juk yra pakankamai rimtų ir patikimų šaltinių.
Atsakyti
Mano akim ziurnit tieisog patys save norejo pareklamuoti.
Pirma sis puslapis atsirado gerokai veliau, nei sios temos. Antra Kokybe tikrai nera superine (isbandyta), trecia apie metus neveike. Dabar gal savininkai pasikeite ar kaip tad pradejo aktyviai ieskoti pardavimo kanalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goccia: 01 liepos 2015 - 22:40
QUOTE(88888888 @ 2015 06 11, 21:16)
Sveikutės  4u.gif Man toks klausimas iškilo - ar galima iš alijošiaus pasidaryti hidrolatą ?

aš bandysiu ,viena pažįstama darė sake super

QUOTE(zuzuza @ 2015 07 01, 13:25)
Pvz., gaminant kremą ar losjoną, siūloma viską kaitinti mikrobangų krosnelėje...
Tad jokiais būdais nerekomenduoju vadovautis to puslapio patarimais, arba reikia jau būti patyrus ir labai labai atsirinkti informaciją. Geriau vadovautis jau patikrintais tinklapiais, juk yra pakankamai rimtų ir patikimų šaltinių.

labai pritariu jums

QUOTE(goccia @ 2015 07 01, 22:37)
Mano akim ziurnit tieisog patys save norejo pareklamuoti.
Pirma sis puslapis atsirado gerokai veliau, nei sios temos. Antra Kokybe tikrai nera superine (isbandyta), trecia apie metus neveike. Dabar gal savininkai pasikeite ar kaip tad pradejo aktyviai ieskoti pardavimo kanalu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ar kas galetu imesti nuoroda kaip pasigaminti laminarini krema?
Atsakyti
QUOTE(Radost-ja @ 2015 07 23, 22:13)
Sveikos 4u.gif
Ar kas galetu imesti nuoroda kaip pasigaminti laminarini krema?
apie Prolipid 141 daug čia prirašyta
Atsakyti
Sveikos.
Sakykite, ar gali natūrali biri pudrytė veidui būti tik iš perlų ir jojobos? Kaip manote?
Atsakyti