Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios

Ieskau,kas galetu man pagaminti,ar tiesiog parduoti jau is turimu kietu sampunu.Ypatingu poreikiu nereikia - na nebent kad nesausintu,padrekintu ziemos metu.
Niekur Lt nerandu pirkti,nors uzsimusk,o kai turejau is Lush - patiko naudojimas,bet nepatiko SLS sudetyje. doh.gif

I ka kreiptis?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mairux @ 2014 10 13, 10:50)
Sveikos, grožio parodoje mačiau priemonę kulnams tvarkyti. Reikia užtepti tos priemones, apvynioti plėvele, palaikyti gal 15 min. po to gražiai su dilde nusiima suragėjusi kulno oda. Kažin, ką būtų galima panašaus pasigaminti? Galvoju, čia kažkas su rūgštim, gal dar šlapalas...

ten ne rugstis ir ne slapalas. ten labai stpirus sarmas. kazkada teko susidurti, tai issiklausinejau gamintoju, net sudetu turiu nusirasiusi, bet pati gaminti kazkaip nebandziau... jei labai norit - sudeti galiu nurasyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(madrid @ 2014 10 28, 17:42)
ten ne rugstis ir ne slapalas. ten labai stpirus sarmas. kazkada teko susidurti, tai issiklausinejau gamintoju, net sudetu turiu nusirasiusi, bet pati gaminti kazkaip nebandziau... jei labai norit - sudeti galiu nurasyt wink.gif

Na, su šarmu gal geriau nedarysiu. Dar visiškai oda nusiners biggrin.gif Reiks bandyti su šlapalu daryti ką nors.
Atsakyti
QUOTE(mairux @ 2014 10 27, 22:59)
Nežinau, ar tai padės, bet aš į skalavomo skyrelį pilu acto, apie puse stiklines. Ir skalbiniam gerai, ir skalbimo mašinai. Svarbu tik nepadauginti, kad po to rūbai nesmirdėtų actu.

tai actas minkština, o nuo blogo kvapo nežinau, ar padės.. g.gif Sakau, gal su arbatmedžio ea kažką sumastyti... rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, kur Kaune galėčiau rasti buteliuką prausikliui? Noriu iš kieto muilo pasidaryti prausiklį ir ieškau tinkamo induko ax.gif
Atsakyti
Marginos, gal galėtumėte pasakyti kur galima nusipirkti hidrolizuotų avižų proteinų? Išvarčiau visas temos pradžioje minėtas parduotuves, bet neradau.. O pas kuriuos radau - visi šiuo metu neturi prekyboje.. doh.gif Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mairux @ 2014 10 29, 08:42)
Na, su šarmu gal geriau nedarysiu. Dar visiškai oda nusiners  biggrin.gif Reiks bandyti su šlapalu daryti ką nors.

ji deda grynai ant nagu ir nuospaudu, tai praktiskai ta oda ir nusineria smile.gif laikyt negalima ilgiau 30 minuciu smile.gif
as turejau gavus meginuka, tai mano pirstu oda paskui "graziai luposi", kadangi sarmas.
ale apseinu as kazkaip ir be tokiu tručų
Atsakyti
Jei cia yra zmoniu gaminanciu ALIEJINIUS KVEPALUS butu labai malonu kad parasytu man, noreciau pasigaminti ir turiu keleta klausimu smile.gif
Atsakyti
iškau kas pagamintų šampūną ir perskalavimo priemonę.
jei kas apsiims tai gal plačiau per az
Atsakyti
Sveiki, ir aš prisijungiu prie šios temos bye1.gif bandau gaminti pati namuose kosmetiką. Gal kas žino, kodėl kremuose per porą savaičių atsiranda pelėsis? Jau kuris kartas vis mano pagamintus kremus puola pelėsis ir nežinau kodėl g.gif dedu ir konservanto GSE, bet nepadeda nei jis. Gal nuo indelių mano, kurie atlikę iš anksčiau naudotų pramoninių kremų, bet juos išplaunu gerai karštu vandeniu unsure.gif stengiuosi laikyti steriliai, kaip virusas tas pelėsis verysad.gif tiesa, šaldytuve nelaikau šiuo šaltuoju metų laiku, gal visgi reiktų, bet juk ne vasara, neturėtų taip greitai gesti ...
Atsakyti
QUOTE(ulbinaite @ 2014 11 25, 02:08)
Sveiki, ir aš prisijungiu prie šios temos  bye1.gif bandau gaminti pati namuose kosmetiką. Gal kas žino, kodėl kremuose per porą savaičių atsiranda pelėsis? Jau kuris kartas vis mano pagamintus kremus puola pelėsis ir nežinau kodėl  g.gif dedu ir konservanto GSE, bet nepadeda nei jis. Gal nuo indelių mano, kurie atlikę iš anksčiau naudotų pramoninių kremų, bet juos išplaunu gerai karštu vandeniu  unsure.gif stengiuosi laikyti steriliai, kaip virusas tas pelėsis  verysad.gif tiesa, šaldytuve nelaikau šiuo šaltuoju metų laiku, gal visgi reiktų, bet juk ne vasara, neturėtų taip greitai gesti ...

As indelius dar degtine pravalau. Krema reiketu kabinti mentele. O dar, GSE nera labai stiprus konservantas, pabandykit kita. As naudoju Cosgard is AZ. Man nei karto nera supelije.
Atsakyti
QUOTE(madrid @ 2014 11 10, 01:41)
ji deda grynai ant nagu ir nuospaudu, tai praktiskai ta oda ir nusineria smile.gif laikyt negalima ilgiau 30 minuciu smile.gif
as turejau gavus meginuka, tai mano pirstu oda paskui "graziai luposi", kadangi sarmas.
ale apseinu as kazkaip ir be tokiu tručų

Man kulnams labai padeda paprasta vonelė - į šiltą vandenį pripilu druskos, alijaus, et. al pagal nuotaiką ir palaikius vonelėje kojas - su pemza nugremziu - tada po procedūros ir kasdien patepu kremu iš bicių vaško, lanolino, aliejaus, hidroliato, el. al - super riebus, bet super padeda kulnams smile.gif
Atsakyti