Ieskau,kas galetu man pagaminti,ar tiesiog parduoti jau is turimu kietu sampunu.Ypatingu poreikiu nereikia - na nebent kad nesausintu,padrekintu ziemos metu.
Niekur Lt nerandu pirkti,nors uzsimusk,o kai turejau is Lush - patiko naudojimas,bet nepatiko SLS sudetyje.
I ka kreiptis?
QUOTE(mairux @ 2014 10 13, 10:50)
Sveikos, grožio parodoje mačiau priemonę kulnams tvarkyti. Reikia užtepti tos priemones, apvynioti plėvele, palaikyti gal 15 min. po to gražiai su dilde nusiima suragėjusi kulno oda. Kažin, ką būtų galima panašaus pasigaminti? Galvoju, čia kažkas su rūgštim, gal dar šlapalas...
ten ne rugstis ir ne slapalas. ten labai stpirus sarmas. kazkada teko susidurti, tai issiklausinejau gamintoju, net sudetu turiu nusirasiusi, bet pati gaminti kazkaip nebandziau... jei labai norit - sudeti galiu nurasyt
QUOTE(madrid @ 2014 10 28, 17:42)
ten ne rugstis ir ne slapalas. ten labai stpirus sarmas. kazkada teko susidurti, tai issiklausinejau gamintoju, net sudetu turiu nusirasiusi, bet pati gaminti kazkaip nebandziau... jei labai norit - sudeti galiu nurasyt
Na, su šarmu gal geriau nedarysiu. Dar visiškai oda nusiners Reiks bandyti su šlapalu daryti ką nors.
QUOTE(mairux @ 2014 10 27, 22:59)
Nežinau, ar tai padės, bet aš į skalavomo skyrelį pilu acto, apie puse stiklines. Ir skalbiniam gerai, ir skalbimo mašinai. Svarbu tik nepadauginti, kad po to rūbai nesmirdėtų actu.
tai actas minkština, o nuo blogo kvapo nežinau, ar padės.. Sakau, gal su arbatmedžio ea kažką sumastyti...
Merginos, kur Kaune galėčiau rasti buteliuką prausikliui? Noriu iš kieto muilo pasidaryti prausiklį ir ieškau tinkamo induko
QUOTE(mairux @ 2014 10 29, 08:42)
Na, su šarmu gal geriau nedarysiu. Dar visiškai oda nusiners Reiks bandyti su šlapalu daryti ką nors.
ji deda grynai ant nagu ir nuospaudu, tai praktiskai ta oda ir nusineria laikyt negalima ilgiau 30 minuciu
as turejau gavus meginuka, tai mano pirstu oda paskui "graziai luposi", kadangi sarmas.
ale apseinu as kazkaip ir be tokiu tručų
iškau kas pagamintų šampūną ir perskalavimo priemonę.
jei kas apsiims tai gal plačiau per az
jei kas apsiims tai gal plačiau per az
Sveiki, ir aš prisijungiu prie šios temos bandau gaminti pati namuose kosmetiką. Gal kas žino, kodėl kremuose per porą savaičių atsiranda pelėsis? Jau kuris kartas vis mano pagamintus kremus puola pelėsis ir nežinau kodėl dedu ir konservanto GSE, bet nepadeda nei jis. Gal nuo indelių mano, kurie atlikę iš anksčiau naudotų pramoninių kremų, bet juos išplaunu gerai karštu vandeniu stengiuosi laikyti steriliai, kaip virusas tas pelėsis tiesa, šaldytuve nelaikau šiuo šaltuoju metų laiku, gal visgi reiktų, bet juk ne vasara, neturėtų taip greitai gesti ...
QUOTE(ulbinaite @ 2014 11 25, 02:08)
Sveiki, ir aš prisijungiu prie šios temos bandau gaminti pati namuose kosmetiką. Gal kas žino, kodėl kremuose per porą savaičių atsiranda pelėsis? Jau kuris kartas vis mano pagamintus kremus puola pelėsis ir nežinau kodėl dedu ir konservanto GSE, bet nepadeda nei jis. Gal nuo indelių mano, kurie atlikę iš anksčiau naudotų pramoninių kremų, bet juos išplaunu gerai karštu vandeniu stengiuosi laikyti steriliai, kaip virusas tas pelėsis tiesa, šaldytuve nelaikau šiuo šaltuoju metų laiku, gal visgi reiktų, bet juk ne vasara, neturėtų taip greitai gesti ...
As indelius dar degtine pravalau. Krema reiketu kabinti mentele. O dar, GSE nera labai stiprus konservantas, pabandykit kita. As naudoju Cosgard is AZ. Man nei karto nera supelije.
QUOTE(madrid @ 2014 11 10, 01:41)
ji deda grynai ant nagu ir nuospaudu, tai praktiskai ta oda ir nusineria laikyt negalima ilgiau 30 minuciu
as turejau gavus meginuka, tai mano pirstu oda paskui "graziai luposi", kadangi sarmas.
Man kulnams labai padeda paprasta vonelė - į šiltą vandenį pripilu druskos, alijaus, et. al pagal nuotaiką ir palaikius vonelėje kojas - su pemza nugremziu - tada po procedūros ir kasdien patepu kremu iš bicių vaško, lanolino, aliejaus, hidroliato, el. al - super riebus, bet super padeda kulnams