Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios

Sveikos, mergaitės,

Kažkada labai seniai buvau įsipaišiusi į jūsu grupę, gaminau kremus su malonumu. Dabar turiu savo versliuka, nebepavyksta prie interneto daug laiko leisti, todėl rašau su klausimu ir labai tikiuos, jog neliepsite temu visu skaityti biggrin.gif

Esmė tokia: gyvenu Anglijoje. Nuo vandens siaubingai galvos oda sauseja, pleiskanom sninga tiesiog... Nebežinau ko griebtis, todel prisiminiau naturalia kosmetika. Jei pasigamnciau kieta sampuna, prideciau drekinanciu alieju ir obuoliu acto, kaip manot, nepakenkciau sau? biggrin.gif ar tas coco sulfatas nealergizuotu labiau? Prasau neisjuokite manes ir atsakykite kurios nusimanote smile.gif butu didelis didelis aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2014 08 19, 23:18)
Sveikos, mergaitės,

Kažkada labai seniai buvau įsipaišiusi į jūsu grupę, gaminau kremus su malonumu. Dabar turiu savo versliuka, nebepavyksta prie interneto daug laiko leisti, todėl rašau su klausimu ir labai tikiuos, jog neliepsite temu visu skaityti biggrin.gif

Esmė tokia: gyvenu Anglijoje. Nuo vandens siaubingai galvos oda sauseja, pleiskanom sninga tiesiog... Nebežinau ko griebtis, todel prisiminiau naturalia kosmetika. Jei pasigamnciau kieta sampuna, prideciau drekinanciu alieju ir obuoliu acto, kaip manot, nepakenkciau sau? biggrin.gif ar tas coco sulfatas nealergizuotu labiau? Prasau neisjuokite manes ir atsakykite kurios nusimanote smile.gif butu didelis didelis aciu smile.gif

sulyčiau geriau rinktis sampuna "pagal asta" jis net varda toki turi nes asta pasta ji pirma parase kazkada ,ji didele tikimybe kad nesukels niezulio kur kaip kuriom sukele kietas sampunas,
siulyciau pasigaminti plauku kauke pas alioniuka aprasyta ji laibai nuo pleiskanų manir keliom draugems labai padejo
labai laiko neturiu doh.gif jei ka i a.ž savo receptus galesiu ikelti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2014 08 20, 09:02)
sulyčiau geriau rinktis sampuna "pagal asta" jis net varda toki turi nes asta pasta ji pirma parase kazkada ,ji didele tikimybe kad nesukels niezulio kur kaip kuriom sukele kietas sampunas

http://gaminam-kosme...=0#comment-form
Ar stai sitas receptas? smile.gif be galo dekinga uz receptus i az kai tik laiko bus smile.gif seniai uzmetus buvau kosmetika, bet va su dziaugsmu prisiminsiu gamyba, nors laiko negaliu tiek skirti kaip anksciau, kas labai gaila..
Atsakyti
Dariau krema su Myristyl Myristate, viskas susijunge, bet nesutirstejo g.gif Gal kazkiek visiskai atvesus... Gal esate bandziusios sita emulsikli ir galetumete pasidalinti savo patirtimi? Galbut ji naudoti ne viena g.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(gtn @ 2014 09 09, 21:37)
Dariau krema su Myristyl Myristate, viskas susijunge, bet nesutirstejo g.gif Gal kazkiek visiskai atvesus... Gal esate bandziusios sita emulsikli ir galetumete pasidalinti savo patirtimi? Galbut ji naudoti ne viena  g.gif  4u.gif

Tai ne emulsiklis, o tirstiklis. Jis paprastai naudojamas su emulsikliais. man patinka derinyje su VE is az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Butybė @ 2014 09 17, 22:03)
Tai ne emulsiklis, o tirstiklis. Jis paprastai naudojamas su emulsikliais. man patinka derinyje su VE is az 4u.gif

Aciu. 4u.gif
Aisku doh.gif Bandziau dar su Olivem1000, kai nesigavo, tai labai tirstas kremas tapo. Matyt per daug Olivem idejau... ax.gif
Raso, kad naudojamas kuno aliejaus gamybai? Gal bandete?
Atsakyti
4u.gif Sveikutes,sakykit kurios naudojat hialurono rugsti geline is aromanatural,kiek lasiuku galima det i 30 ml kremuka?
Atsakyti
Sveikos, grožio parodoje mačiau priemonę kulnams tvarkyti. Reikia užtepti tos priemones, apvynioti plėvele, palaikyti gal 15 min. po to gražiai su dilde nusiima suragėjusi kulno oda. Kažin, ką būtų galima panašaus pasigaminti? Galvoju, čia kažkas su rūgštim, gal dar šlapalas...
Atsakyti
sveikos patvirtina pirkimų tema 4u.gif
http://www.supermama...?...=986725&hl=
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2014 10 22, 12:02)
sveikos patvirtina pirkimų tema  4u.gif
http://www.supermama...?...=986725&hl=

thumbup.gif

Papildyta:
Merginos, žinau, kad yra žolelių užpiltinė ar pan. vadinasi, bet turiu 40 laipsniukų degtinaitės. Gal galiu naudoti ištraukoms? Gal kuri naudojate ir mažiau laipsnių turinčią degtinę? Tiesiog nesinori išpilti biggrin.gif O anksčiau mūsų močiutės juk ir gamino su tokio stiprumo įvairias ištraukas, ar aš jau nusikalbu? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 22 spalio 2014 - 18:47
Sveikos kosmetikos gamintojos... 4u.gif Truputį ne į temą, bet vis tiek paklausiu, gal žinot kaip kovoti su nemaloniu skalbinių kvapu? Džiovyklės neturiu, o dabar toks laikas, kai nėra kur greitai išdžiovinti skalbinių, o ilgai džiūstant atsiranda ne itin malonus kvapelis... doh.gif Žinau, kad čia protingos moterys renkasi, tad tikiuosi, kad kas nors patars kaip išspręsti šią problemą... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 10 27, 15:41)
Sveikos kosmetikos gamintojos...  4u.gif Truputį ne į temą, bet vis tiek paklausiu, gal žinot kaip kovoti su nemaloniu skalbinių kvapu? Džiovyklės neturiu, o dabar toks laikas, kai nėra kur greitai išdžiovinti skalbinių, o ilgai džiūstant atsiranda ne itin malonus kvapelis...  doh.gif Žinau, kad čia protingos moterys renkasi, tad tikiuosi, kad kas nors patars kaip išspręsti šią problemą...  ax.gif

Nežinau, ar tai padės, bet aš į skalavomo skyrelį pilu acto, apie puse stiklines. Ir skalbiniam gerai, ir skalbimo mašinai. Svarbu tik nepadauginti, kad po to rūbai nesmirdėtų actu.
Atsakyti