Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios

pas mus jau liepos zydi, reiks hidrolato prasivirt.

gal kuri zinot kur gauti berzo deguto, gal vaistines turetu? googlo pieska antram puslapy Ramutes bloga ismete :-)
Atsakyti
Nepamenu, ar pasakojotės kuri apie šį pagerinimą nuo odos senėjimo biggrin.gif Hialurono rūgšties ir priešraukšlinių peptidų serumas?
Įsigijau pasibandymui nedidelį kiekį. Labai jau gražiai aprašyta biggrin.gif

Kartu gal, merginos, primintumėt, su kokiu MAŽIAUSIU aliejų/sviestų proc. pavyko pagaminti stabilų kremą su Prolipid141?
Aš radau, kad bandžiau vandeninę fazę labai labai mažu kiekiu (ant peilio galiuko) patirštinti ksantanu ir gavosi kremas su 12,5 proc. aliejų.

Papildyta:
QUOTE(BlueFire @ 2014 06 19, 15:26)
pas mus jau liepos zydi, reiks hidrolato prasivirt.

gal kuri zinot kur gauti berzo deguto, gal vaistines turetu? googlo pieska antram puslapy Ramutes bloga ismete :-)

Manau, kad reikia klausti vaistinėje. Turėtų būti kurioje nors. Pvz. čia. Jei ne, tai gal šiaip kokioje platesnio asortimento parduotuvėje galima rasti. Čia internete siūlo - internete.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 21 birželio 2014 - 18:29
Sveikos, raganaitės,
ar daug stebuklingų žolynėlių pririnkote šianakt ?

Noriu Jūsų nuomonės. Turint džiovinto augalo, jeigu apie jį rašoma, kad gaminama vandeninė ištrauka (pvz. Tepezcohuite Aroma-zone puslapyje), o aš noriu kuo daugiau iš jo ištraukti gėrių, tai ar galiu daryti ir maceratą?
Tikiuosiu supratot ką noriu paklausti.
Ar iš betkokio augalo galiu daryti betkurios 'rūšies' ištraukas?

Dėkui už nuomones.
Atsakyti
Sveikos,
noriu paklaust ar iherb.com ea verti demesio, konkreciai domina Now Foods. Pvz. http://www.iherb.com...fl-oz-30-ml/921
Norisi namus pakvepint smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

ar galetumete imesti nuorodu su rimtais moksliniais straipsniais apie parabenu ir sulfatu daroma zala, kur butu grindziami mokslininku atliktais tyrimas ir pan. Galima ir az. Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Noriu paklausti, kokie aliejai ar aktyvai balina odą? Noriu pasidaryti kremą, kad odos nebalintų.
Atsakyti
Mergaitės skaitykit senesnes temas. Odos balinti vasarą negalima.
Atsakyti
QUOTE(redazuka @ 2014 08 01, 20:47)
Mergaitės skaitykit senesnes temas. Odos balinti vasarą negalima.

Tai klausimo autorė ir nenori balinti odos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Petitgrain @ 2014 08 11, 17:43)
Tai klausimo autorė ir nenori balinti odos wink.gif

4u.gif taip taip, būtent.

Nors tiesą sakant, nelabai suprantu - turim skaityti temas vis iš naujo ir iš naujo dėl kokio nors klausimo. Nėra pas mane tokios atminties,kad viską atsiminčiau perskaičius mintinai, dėl vieno klausimo vėl iš naujo skaityti... ai, na bet esmė tame, kad gi visur yra konkurencija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2014 08 12, 08:48)
4u.gif taip taip, būtent.
ai, na bet esmė tame, kad gi visur yra konkurencija  biggrin.gif

na čia aš tai aš nematau konkurencijos g.gif
o ir tavo klausimas g.gif taigi nededi tu priedų kurie balina oda ir viskas eteriniai citrna ,salieras netina , kaip klausimas nei šioks ne toks tai ir nežini koki atsakyma parašyti mirksiukas.gif

shine aš tikrai tokias eterinias kvepinčiau namus mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 13 rugpjūčio 2014 - 16:03
Atsiprašau, nesupratau klausimo.
O dėl paraginimo skaityti senesnes temas, tai nesupykit 4u.gif Labai naudingas patarimas. Aš pati taip darau. Ir dar reikia ne tik skaityti, bet ir konspektuoti. Taip daugiau išmoksit ir atsiminsit. Be to google paieška tikrai išmeta SM mūsų temutę jei suformuluoji užklausą teisingai. Kai tie patys klausimai pradeda kartotis tuomet labiau patyrusios narės nustoja čia lankytis ir mus visas nebekonsultuoja verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, negaminu kosmetikos, man per sudetinga, nemoku eksperimentuoti, noreciau patarimo ar teisingiau receptuko. Tikrai esu skaiciusi temas, bet del nugaros bedu is vis nebegaliu sedeti , niekur nerandu kaip pasigaminti kvapus namams, na tokius kur lazdeles kisasi. Tiesa, radau viename bloge, kur pirmame puslapyje, bet ten labai sudetingi. Man koki pati paprasciausia varianta. Eterinius aliejus kokius turesiu, tokius isilasinsiu. Aciu.
Atsakyti