Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios

QUOTE(redazuka @ 2014 06 10, 18:21)
Kad hidroliatas balzganas tai normalu, netgi kokybės rodiklis. tas balzganumas reiskia didesne koncentracija ištirpusiu medziagu, eteriniu al ir kt. Hidrolio žodzio reikšmė - pieniškas vanduo. thumbup.gif 
Žydre, pakeičiau savaip tavo receptuką po vabzdžių įkandimo, tai žinok dar veiksmingesnis gavosi. Aktyvai tie patys kaip tavo recepte, tik baze ne aliejinė, o ekologiškas obuolių actas.

o tai kaip ji gaminai g.gif jis purškiamas pas tave g.gif ir ar acto kvapas neima viršaus g.gif tai gal galima pasidaryti kad uodus atbaidytu su tuo actu g.gif
Atsakyti
Receptas:
8 ml obuolių actas, 2 lasai pantenolis, 5 lasai levanda, 5 lasai arbatmedis, 2 l palergonija, 1 lasas bitkrėslės ea. Prieš naudojant papurtau indelį, kad ea gerai pasiskirstytų . Naudoju buteliuką su dangteliu burbuliuku, AZ yra tokių pirkti . Actas gerai malšina niežulį.

Taip kvapas specifinis yra, bet kai niežti tai kvapas netenka svarbos. Mūsų šeimai labai patinka ir kas pabando tai prašo, kad padaryčiau ir jiems. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redazuka: 11 birželio 2014 - 12:49
QUOTE(redazuka @ 2014 06 11, 12:46)
Receptas:
8 ml obuolių actas, 2 lasai pantenolis, 5 lasai levanda, 5 lasai arbatmedis, 2 l palergonija, 1 lasas bitkrėslės ea.  Prieš naudojant papurtau indelį, kad ea gerai pasiskirstytų . Naudoju buteliuką  su dangteliu burbuliuku, AZ yra tokių pirkti . Actas gerai malšina niežulį.

Taip kvapas specifinis yra, bet kai niežti tai kvapas netenka svarbos. Mūsų šeimai labai patinka ir kas pabando tai prašo, kad padaryčiau ir jiems. blush2.gif

aišku viskas 4u.gif
ne man labai maniškis geras thumbup.gif net ir kaip įsidilginu padeda biggrin.gif ir patogumas man labai patinka patys vaikai pasitepa ,ir man dar kvepia jis labai ax.gif ir galiojimas žymiai ilgesnis biggrin.gif
Atsakyti
Gal yra Klaipėdoje gaminančių natūralią kosmetiką. reikia, kad vaikiui drėkinantį kremuką dermatito nukakintai odelei pagamintų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, raganaitės,
labai mėgstu praustis eteriniais aliejais, bet kadangi man dabar nestuke.gif periodas, tai pirmus mėnesius nenaudojau jokių eterinių (atsarga gėdos nedaro).
Man jau kaip ir įpusėjo antras trimestras, tai gal kas turit kokios info, ar galima jau kokius nors eterinius naudoti - levandų lyg ir visai nepatariama nėštumo mėtu. O kaip kiti? Nes taip pasiilgstu kvapų verysad.gif
Atsakyti
Asta KN buvo lentele ka galima nestukems. Google turetu gal ja ismesti. Jei nerasi parasyk as kompe turiu issisaugojus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2014 06 17, 14:05)
Asta KN buvo lentele ka galima nestukems. Google turetu gal ja ismesti. Jei nerasi parasyk as kompe turiu issisaugojus wink.gif

Aš turiu tą lentelę, ten daugiau naudojimui - tai galima ir praustis su jais?
Bet man pvž iškilo neiaškumai, tarkim KN lentelėje nurodoma, kad galima naudoti mirtų, izopų eterinius, o AZ nerekomenduoja. Tai kaip čia taip? g.gif
Atsakyti
Vai Astute, kaip aš tau pavydžiu to laukimo jausmo 4u.gif
Sveikatos ir geros nuotaikos belaukiant stebuklo.
O dėl eterinių -kuriais abejoji tai ir nenaudok, užteks tų, kurie sutariama, kad yra nekenksmingi. O jeigu dėl kokio negalavimo, tai rimtesniais klausimai gali juk aromadiskusijose užklausti.
Atsakyti
Turiu didziulius 26 roziu ziedus ir galvoju is ju pasigaminti hidrolata, pasiskaiciau kaip reikia gaminti... Tik kilo keletas klausimu:
1. Kada nuskinti ziedus? Ar galima jau nuleipusias?
2. Kiek laiko galima laikyti hidrolata? Ar saldytuve geriau? Ar jis nesurugs greitai?
3. Gal galima dar kokiu priemaisu ideti? smile.gif

ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriness @ 2014 06 17, 15:05)
Vai Astute, kaip aš tau pavydžiu to laukimo jausmo  4u.gif
Sveikatos ir geros nuotaikos belaukiant stebuklo.
O dėl eterinių -kuriais abejoji tai ir nenaudok, užteks tų, kurie sutariama, kad yra nekenksmingi. O jeigu dėl kokio negalavimo, tai rimtesniais klausimai gali juk aromadiskusijose užklausti.

Per bėgimus ir lėkimus nelabai turiu dar kada pasidžiaugt doh.gif o sako - ramybė, poilsis ir tt..kur gi ne.

Dėl eterinių, tai taip tada ir darysiu..vis kažkaip nesinori prisidirbti:)
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2014 06 18, 10:48)
Per bėgimus ir lėkimus nelabai turiu dar kada pasidžiaugt  doh.gif  o sako - ramybė, poilsis ir tt..kur gi ne.

Dėl eterinių, tai taip tada ir darysiu..vis kažkaip nesinori prisidirbti:)

biggrin.gif man buvo poilsis biggrin.gif nuo 8 savaites ant biuliotenio iki pat galo doh.gif

KERERA as nuskinu roze tik jei prasiskleidus ,šaldytuve laikyti geriausia- gali net ir iki metu laiko stovėti, jei desite priemaišų tada ir konservanto reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2014 06 18, 20:02)
biggrin.gif man buvo poilsis  biggrin.gif nuo 8 savaites ant biuliotenio iki pat galo  doh.gif
KERERA  as nuskinu roze tik jei prasiskleidus ,šaldytuve laikyti geriausia- gali net ir iki metu laiko stovėti, jei desite priemaišų tada ir konservanto reikia  4u.gif

Aciu, bandysiu eksperimenta, parasysiu kaip sekesi wink.gif Tik labai jau gaila skiti tuos ziedus... ax.gif
Atsakyti