QUOTE(goccia @ 2014 06 04, 20:00)
Zinoma, kad nera nekalti. Jeigu ea misinukus parduoda kaip koncervantus.
As lygiai taip pat nebenaudoju,to kas man itarina buna.
Tiesiog as isvis nepagalvojau, apie reakija su koncervantu, nes pati istraukas naudoju savos gamybos, tai pasimirsta, kad kiti perka koncervuotas
QUOTE(zuvyte26 @ 2014 06 04, 23:03)
Taip, pamenu, kad buvo kalbėta apie kalio sorbatą. Bet aš naudojau savo gamybos HAG, be konservantų, išskyrus spiritą (na jis juk naudojamas gaminant HAG). Pergaminau vėl, nedėjau HAG, nedėjau intensyvaus hidratanto. Spėkit, kokios spalvos kremas?
Šviesiai žalsvas. Jau imu kaltinti aviečių pudros miltelius Į juos įeina dar maltodekstrinas ir silicio dioksidas berods. Aviečių pudros šįkart dėjau perpus mažiau.
Žodžiu padariau išvadą, kad jei jau dedu cinką, tai kuo mažiau neaiškios sudėties papildomų ingridientų su visokiais siliciais ir pan.
Be to atsiminiau, kaip dažnai gaminau su HAG ir cinku kitokius kremus, baltutėliai gražūs išlikdavo. Vadinasi problema kitur.
Va cia tai tau
Na labai idomu
Atvirai pasakius jau senokai kyla noras pradet vartyt rimtus chemijos vadovelius
Kartais deliodama kremo recepta vis pagalvoju - idomu vis delto, kaip jo sudetyje esancios medziagos saveikauja tarpusavyje
ir kaip tai veikia mano organizma
Gal but neveltui AZ receptai tokie paprastuciai?
QUOTE(goccia @ 2014 06 05, 12:40)
As irgi del pigmentiniu tepuosi. Nes po nestumo turiu tokia dovanele ant kaktos, kuri vasara megsta islysti. Jei pasisaugau saules, tai nelabai ir islenda.
turiu panasia patirti. Pernai vasara pabandziau daryti apsauginius kremus su CO ir TD. Labiau patiko pienelio konsistencijos su pigmentais. Tokiu budu isvengiau balto pedsako ant odos