Sveikos, gal kuri turi koki receptuka nuo alerginiu spuogu. Visa kakta isbere, jau visa men nepraeina... Bandziau arbatmedi tept, bet oda issausejo ir pradejo pleiskanot, zodziu dar blogiau pasidare...
Jums alrginiai spuogai? Ta prasme nuo maisto ar kosmetikos priemoniu? Tada visu pirma pasalinti alergena ir tikrai ne arbetmedzio ea tepliotis jus tik blogiau pasidaret. tiktu ramuneliu hidrolatas, kokios kaukes su alaviju (paziurekit gal KN turi svieziu lapu)
Jei spuogai nuo per riebaus kremo atsirado (man praeita vasara buvo ,kai pabaigiau vasarini krema ir pora dienu panaudojau riebesni), tai gali padeti druskos muiliukas.
Jei spuogai nuo per riebaus kremo atsirado (man praeita vasara buvo ,kai pabaigiau vasarini krema ir pora dienu panaudojau riebesni), tai gali padeti druskos muiliukas.
Sveikos
Na, kas ką gaminat?
Aš tai, man atrodo, pradedu įsimylėti prolipid vis tik, arba kitaip sakantnt, baigiu prisijaukinti (tfu tfu tfu).
O ar esat bandžiusios gaminti skaistalus?
Papildyta:
Nesuprantu, parašiau žinutę, bet man jos nerodo
Na, kas ką gaminat?
Aš tai, man atrodo, pradedu įsimylėti prolipid vis tik, arba kitaip sakantnt, baigiu prisijaukinti (tfu tfu tfu).
Papildyta:
QUOTE(Šarka-Li @ 2014 05 05, 09:03)
Sveikos
Na, kas ką gaminat?
Papildyta:
Na, kas ką gaminat?
Papildyta:
Labas:)
o man prolipidas nelabai patinka - su juo man kažkokie lipnūs kremai, na net nemoku paaiškinti, nemalonūs. Ne tokius aš mėgstu. Kad ir kaip būtų keista, man jau geriau su oliviem1000, nei su prolipidu. Na bet kadangi nemažai jo turiu, tai teks ką nors maišyt, keist ir tt:)
Skaistalus - tai aišku, nieko ten sunkaus, tik reikiamų oksidų reikia turėti.
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2014 05 05, 09:44)
Labas:)
o man prolipidas nelabai patinka - su juo man kažkokie lipnūs kremai, na net nemoku paaiškinti, nemalonūs. Ne tokius aš mėgstu. Kad ir kaip būtų keista, man jau geriau su oliviem1000, nei su prolipidu. Na bet kadangi nemažai jo turiu, tai teks ką nors maišyt, keist ir tt:)
Tai jeigu nieko nesugalvosi daryti su prolipidu, gali man perlesiti, as mielai priimciau
Na man dabar tik neaisku, kokiais kiekiais oksidus i tuos skaistalus reiketu deti, reikia kazkur placiau atsirasti paskaityti. O pvz jeigu gelezies oksida pasirenku ruda, tai gal yra taip, kad koki kieki idesiu, tokio sviesumo/tamsumo turesiu?
Sveikos, ar kas pasakysit - kažkada kalbėjom apie puslapį terra-aromatica, bet ten neleidžia įeiti į tempas pvz apie kornoterapiją. Tai kaip jūs ten skaitot? ar čia neįmanomas dalykas?
QUOTE(Šarka-Li @ 2014 05 05, 11:54)
Tai jeigu nieko nesugalvosi daryti su prolipidu, gali man perlesiti, as mielai priimciau
Na man dabar tik neaisku, kokiais kiekiais oksidus i tuos skaistalus reiketu deti, reikia kazkur placiau atsirasti paskaityti. O pvz jeigu gelezies oksida pasirenku ruda, tai gal yra taip, kad koki kieki idesiu, tokio sviesumo/tamsumo turesiu?
Pačių oksidų reikia labai nedaug, nes taip ir numaliavosi skruostus rudai ar raudonai
pasižiūrėk AZ receptus - ten eina labai mažas procentas oksidų.
Ar žinote kokį mišinį nuo erkių?
Saule/Guoda, ar darėt DMS kremą iš naujų ingridientų ? Labai įdomu
Sveikos.
Ketinu pirma karta gamintis kremuka veidui.Issistudijavau nemazai info,bet ingredientu gausa apsuka galva.
Klausimas nr.1: Koki emulsikli is aromanatural geriausia naudoti veido kremui?Noreciau neriebaus,lengvo,vasarai tokio. Kaip pirmam kartuo nesiruosiu labai daug viski prisipirkt,noriu tik procesa praeit ir gaut bent pakenciama rezultata,tai manau is priedu deciau nebent vitamino E.
Siaip planuoju naudoti tai ka turiu jau siuo metu po ranka - nerolio hidrolata,alaviju sultis,turiu argano,avokadu al. ir KN misini brandziai odai tai manau galeciau sudet i aliejine dali tiek.
Eteriniu nebet kvapiuju kanagu,o gal ir nedeciau,nes i misini KN pardaveja man ilasino po lasiuka eteriniu,tik nebepamenu kokiu net.
Klausimas nr. 2: Kokias proporcijas siulytumet aliejines/vandenines dalies ir koki emulsikli lengvam kremui?
Ir dar gal koki prieda visgi isigyti,noreciau drekinimo gal geresnio...
Zodziu man kol kas cia tamsus miskas dar,bet einu kaip akla vista i ji vistiek.
Ketinu pirma karta gamintis kremuka veidui.Issistudijavau nemazai info,bet ingredientu gausa apsuka galva.
Klausimas nr.1: Koki emulsikli is aromanatural geriausia naudoti veido kremui?Noreciau neriebaus,lengvo,vasarai tokio. Kaip pirmam kartuo nesiruosiu labai daug viski prisipirkt,noriu tik procesa praeit ir gaut bent pakenciama rezultata,tai manau is priedu deciau nebent vitamino E.
Siaip planuoju naudoti tai ka turiu jau siuo metu po ranka - nerolio hidrolata,alaviju sultis,turiu argano,avokadu al. ir KN misini brandziai odai tai manau galeciau sudet i aliejine dali tiek.
Eteriniu nebet kvapiuju kanagu,o gal ir nedeciau,nes i misini KN pardaveja man ilasino po lasiuka eteriniu,tik nebepamenu kokiu net.
Klausimas nr. 2: Kokias proporcijas siulytumet aliejines/vandenines dalies ir koki emulsikli lengvam kremui?
Ir dar gal koki prieda visgi isigyti,noreciau drekinimo gal geresnio...
Zodziu man kol kas cia tamsus miskas dar,bet einu kaip akla vista i ji vistiek.
QUOTE(buda @ 2014 05 13, 13:55)
Sveikos.
Ketinu pirma karta gamintis kremuka veidui.Issistudijavau nemazai info,bet
Ketinu pirma karta gamintis kremuka veidui.Issistudijavau nemazai info,bet
pirmo temos puslapio ir nežiūrėjot
Ramutė labai viska gražiai aprašius http://viewpointbyra...adedantiesiems/
Avoado ir argano aliejai prie sunkesniu, nezinau kas ieina i jusu misinio sudeti. Ziuretik, kad butu ir lengvesniu alieju.
Koki procenta aliejins dalies naudoti ziurekite, ka nurodo pardavejas prie emulsiklio
Koki procenta aliejins dalies naudoti ziurekite, ka nurodo pardavejas prie emulsiklio