Merginos, paprotinkit
Gal turite kas receptą kremo labai sausėjančioms pėdutėms su salicilo rūgštim, bo sviesmedžio nebepaknaka, jau baigiu visas kojinių atsargas nuplėšti...
QUOTE(pirmokelis @ 2014 04 06, 13:47)
aiškus reikalas, aš taip ir darau. vyliaus, kad kas turi kokį "stebuklingą" patarimą....
beje, skaičiau čia jūsų tremoj ir pastebėjau, kad naudojant ksantano miltelius tirštinimui. o nebandėl alyvuoginio emulsiklio Olivem 1000 naudoti? labai gerai emulsina ir suteikia pakankamai konsistencijos, nereikia jokių papildomų tirštiklių. ir ant odos nelieka jokių plėvelių. mano jis mėgstaqmiausias ko ne nuo pat pradžių.
beje, skaičiau čia jūsų tremoj ir pastebėjau, kad naudojant ksantano miltelius tirštinimui. o nebandėl alyvuoginio emulsiklio Olivem 1000 naudoti? labai gerai emulsina ir suteikia pakankamai konsistencijos, nereikia jokių papildomų tirštiklių. ir ant odos nelieka jokių plėvelių. mano jis mėgstaqmiausias ko ne nuo pat pradžių.
Jeigu paskaitysit daugiau temu, ne tik kelis paskutinius psl. Matysit, kad vienoms tinka vienas emulsiklis, kitoms kitas, dar kitos bando keliu emulsikliu derinius, taip ieskodamos sau tinkamiausio.
Asmeniskai man olivem 1000 vienas is nemegstamiausiu, uzsitepus krema, daryta su siuo emulsikliu jauciu vaska. Bet tikrai nemazai merginu patenkintos siuo emulsikliu. O man ne tik su siuo emulsikliu tas vasko pojutis yra. As gal per daug reikli
QUOTE(goccia @ 2014 04 08, 14:58)
As gal per daug reikli
žinai ka esu pastebėjus vienos raganaites vis iesko naujovių,naujų derinių,produktų ir t.t. (aš sau nesu pasigaminus antro kremo lygiai lygiai tokio pačio niekada vis tiek kažka pakeiciu tai hidrolatas tai eteriniai ir pan)
o kitos (iš pažįstamo rato ir čia ar kur kitur paskaičius ) kaip suprantu turi viena kremo derinį ir viskas,jį gamina pastoviai kaip ir nieko nekeičiant
nežinau ar cia blogai ar gerai bet jei jau as gaminu sau kremus tai norsi naujovių bent jau man
QUOTE(zydrem @ 2014 04 08, 16:18)
nežinau ar cia blogai ar gerai bet jei jau as gaminu sau kremus tai norsi naujovių bent jau man
man taip pat. Turbut todel kosmetikos ingriedientu dezes tik puciasi, puciasi
žinai ka esu pastebėjus vienos raganaites vis iesko naujovių,naujų derinių,produktų ir t.t. (aš sau nesu pasigaminus antro kremo lygiai lygiai tokio pačio niekada vis tiek kažka pakeiciu tai hidrolatas tai eteriniai ir pan)
o kitos (iš pažįstamo rato ir čia ar kur kitur paskaičius ) kaip suprantu turi viena kremo derinį ir viskas,jį gamina pastoviai kaip ir nieko nekeičiant
man ir taip pat niekaip negaliu sustot ekspermentavusi nori kazka vis geriau, vis idomiau atrasti. Man tai tarsi kuryba
Ir as prisidedu prie eksperimentatoriu Kiekviena karta idomu kurti nauja recepta ir laukti rezultato
suskilinejusioms kulnims tepala, i ranku krema dedu
QUOTE(tu.man.pasakyk @ 2014 04 10, 15:17)
labas, merginos.turiu klausimeli ka nereikalaujancio daug ingridientu gaminate is biciu vasko(neskaitant lupu balzamo)? dekui
dar kuno kremas labai fainas gaunasi po duso
rimos receptas ,ko neturite kitus aliejus naudokite
Su biciu vasku gaminu kuno sviesta ir visada gaunasi . Idedu Pvz. 100 g receota:
vasko - 5.2 g
25 g sviestmedzio
25 g kokoso
10 g alyvuogiu
10 g monoi ( arba morku jeigu vasara)
28 g H2O
2 g glicerino
8 l casgard
10-15 l kokosokvapo ( arba EA pasiriktinai)
Sveikos raganaites labai isretejo mano blakstienos, gal kuri nors bandete serumuka pasigaminti kad butu veiksmingas ir negrauztu akiu? Tepu ricinu aliejumi, bet nelabai rezultatai matosi, noretusi kazka veiksmingesnio
QUOTE(goccia @ 2014 04 10, 17:42)
suskilinejusioms kulnims tepala, i ranku krema dedu
gal recepčiuką galima.. mano rankų kremas kulnams "perskystas", reikia rimčiau ir norėčiau pieno rūgšties įterpt, kad biskį patirpdytų, bet neišmanau, kaip ją į riebalą įženyti
QUOTE(Comet @ 2014 04 11, 15:53)
Sveikos raganaites labai isretejo mano blakstienos, gal kuri nors bandete serumuka pasigaminti kad butu veiksmingas ir negrauztu akiu? Tepu ricinu aliejumi, bet nelabai rezultatai matosi, noretusi kazka veiksmingesnio
reikia apie 3men.tepliot,tikrai pamatysit rezultata.Nieko veiksmingesnio nezinau.