Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

QUOTE(mamagabi @ 2014 02 28, 17:38)
Ui kaip grieztai triniti.gif cia Vida pasisake ax.gif
O dizaineris tai tikrai lietuvis(-ė) ir uzuolaidos lietuviskam salone siutos ir t.t.
https://www.facebook...yde.sutkaitiene

tai kad daznai net musu temos dalyviu interjerai simta kartu geresni, nei tu vadinamuju interjero dizaineriu, o ypac - "klasikos kureju" doh.gif .
Kiekviena detale soka i akis, o visumos - absoliuciai jokios. Kazkokia soko terapija blink.gif .

QUOTE(juratele2006 @ 2014 02 28, 22:08)
Siek tiek pasistumejom i prieki ir jau dvi savaiteles kaip savuose namuose  4u.gif

malonu matyti 4u.gif .
Ar realiai ta granito karuna virs kaitlentes neatrodo truputi "issisokusi" g.gif ?
Mano akiai noretusi ta ornamenta truputi susvelninti, pvz. uzapvalinus gartraukio spinteles kampukus sonuose.
http://www.gdcucine....-kitchens-1.jpg
Atsakyti
Juratele2006, stalviršio spalva dera prie visumos, o virš kaitlentės man asmeniškai norėtųsi, kad apdaila užsibaigtų žemiau, išlaikant 2/3 aukščio proporciją. Dabar kai nuo kabančių spintelių krenta šešėlis atrodo tas karūnos viršus net po gartraukiu palindęs...
o jei pati daryčiau, tai ko gero tiesiog dėčiau granito kvadratinį gabalą nuo kaitlentės iki gartraukio be cackų pacackų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 03 02, 15:10)
Juratele2006, stalviršio spalva dera prie visumos, o virš kaitlentės man asmeniškai norėtųsi, kad apdaila užsibaigtų žemiau, išlaikant 2/3 aukščio proporciją. Dabar kai nuo kabančių spintelių krenta šešėlis atrodo tas karūnos viršus net po gartraukiu palindęs...
o jei pati daryčiau, tai ko gero tiesiog dėčiau granito kvadratinį gabalą nuo kaitlentės iki gartraukio be cackų pacackų biggrin.gif

Man patinka mano sienute, pati ja tokia nusipiesiau, o meistras ispjove. Zemesne ji butu nepraktiska, jau isbandeme doh.gif
tarp jos ir garintuvo yra nemazas tarpas, fotografuota prie dirbtinio apsvietimo, gal todel taip atrodo. Tokia sienutes forma atkartoja orkaites stiklo forma.
Man patinka ir niekas neperkalbes. Žinau, kad kvadrato ties kaitlente tikrai nenoriu, nors tokia buvo ir dizaineres ideja, ji buvo pries "raityta" sienute. Bet kaip sakant man ten gyventi reikes ir kasdien ziureti bigsmile.gif
Kaip ir anksciau buvau sakiusi, kad kiekvienam savo. As tik noriu pasidalinti su jumis savo namais 4u.gif
O stalvirsio spalva gavosi visai gera, nuotraukoje jis toks tamsus atrodo, realiai tai jis visai ne tamsus, o sviesus.
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2014 02 28, 23:08)
Siek tiek pasistumejom i prieki ir jau dvi savaiteles kaip savuose namuose  4u.gif

zinok kad ir as didele nefane tokiu akmenu, man visuma jusu virtuves labai patinka thumbup.gif

QUOTE(vilze @ 2014 03 01, 17:30)
O kaip dabar daro?

dabar jei meistrai ne atzagiarankiai, supjauna plyteles 45 laipsniu kampu ir suleidzia, kad nereiketu nei fugos nei kampuku wink.gif

Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2014 02 28, 23:08)

sveikinimai su įkurtuvėmis 4u.gif
gražu pas jus wub.gif
O ką galvojat daryt su langu? klausiu, nes pas mane pačią jie kol kas irgi pliki (na, ne visai pliki, kabo laikini roletai, kuriuos nuiimsiu iškart, kai tik sugalvosiu ką vietoj jų dėti/kabinti), nes neapsisprendžiu ką su jais daryti, ir ypač su tuo, kuris yra prie kriauklės, kaip kad ir jūsų langas yra. Tai įdomu kokią jūsų vizija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 03 03, 14:59)
dabar jei meistrai ne atzagiarankiai, supjauna plyteles 45 laipsniu kampu ir suleidzia, kad nereiketu nei fugos nei kampuku wink.gif

o ka daro ties plyteliu ir dazytos sienos sandura, jei tai ne kampas, o plokstuma?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 03 03, 17:44)
o ka daro ties plyteliu ir dazytos sienos sandura, jei tai ne kampas, o plokstuma?

tada silikonina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 03 03, 17:44)

pas mane virtuvėj plyteliu šonas tiesiog užglaistytas, baltas.
Atsakyti

QUOTE(juratele2006 @ 2014 03 03, 15:11)

Kaip ir anksciau buvau sakiusi, kad kiekvienam savo. As tik noriu pasidalinti su jumis savo namais  4u.gif

Ačiū, man labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 03 03, 17:53)
tada silikonina  4u.gif

manau, kad glaisto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2014 03 03, 15:15)
sveikinimai su įkurtuvėmis  4u.gif
gražu pas jus  wub.gif
O ką galvojat daryt su langu? klausiu, nes pas mane pačią jie kol kas irgi pliki (na, ne visai pliki, kabo laikini roletai, kuriuos nuiimsiu iškart, kai tik sugalvosiu ką vietoj jų dėti/kabinti), nes neapsisprendžiu ką su jais daryti, ir ypač su tuo, kuris yra prie kriauklės, kaip kad ir jūsų langas yra. Tai įdomu kokią jūsų vizija  bigsmile.gif

Ačiū, as galvoju dėti romanete, tik dar nezinau ar per visa lango ploti dėti vieną ar dvi, nes labai platus langas pas mus.
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2014 03 04, 09:15)
Ačiū, as galvoju dėti romanete, tik dar nezinau ar per visa lango ploti dėti vieną ar dvi, nes labai platus langas pas mus.

man patinka tokio stiliaus

user posted image

Arba tokias g.gif

user posted image
Atsakyti