Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

Klausimas - ar buna virtuvines salos stalvirsis laminatas? Jei sala plati, tai is ko daro stalvirsi (isskyrus lietus, kur islieja kokio nori plocio)? Pradejau nuo to, kad noriu kampine kriaukle daryt ir kaip suprantu laminata dedant bus dvi siules. O dabar dar ir apie placia sala pagalvojau - kuo jos uzdengiamos? mane pilnai laminato stalvirsiai tenkina, bet turbut cia jau nebetiks doh.gif Ar visgi padaroma?
Atsakyti
QUOTE(sokoladux @ 2014 02 28, 10:30)
SDidžiausias galvos skausmas šiuo metu grindjuostės, kaip ir išsirinkom klasikines baltai dažyto medžio h-12cm, tačiau sulaukėm daug pastabų:

nors as dar tik men gyvenu name, bet turiu medines grindjuostes baltas, aukstas smile.gif tai nzn ar jos klaipysis kaip nors. gal is mdf nesiklaipytu is vis. bet sunkiai isivaizduoju tankiai prisaudytas ir priklijuotas grindjuostes issiklaipiusias g.gif is vis neisivaizduoju...o kad neissipustu nuo dregmes, vonios kambaryje ir tambure grindjuosciu krasteli is apacios truputeli nurezeme (kelis mm) ir paskui graziai apsilikonavome, kad dregmes nepakliutu pa apacia grindjuosciu. vonioj pas mus grindjuostes ir uz laisvai pastatomos vonios, kur pastoviai prisitasko ir uz klozeto - nematau bedos.
Atsakyti
[quote=dea,2014 02 28, 15:25]

Dėkui už atsakymą ir idėją dėl silikono 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2014 02 26, 09:32)
Liolio, mano ten virtuve smile.gif prasom realus vaizdelis, tikiuosi pravers smile.gif
user posted image

Rek, gal galetum isduoti kur gaminai savo virtuve, kiek kainavo ir ar esi patenkinta kokybe.
Labai jau grazi tavo virtuve:) Ir as tokios noriu:)
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2014 02 28, 12:22)
Uab Alantas, klasikine virtuve 4u.gif  paieskokit ten rasit

Ačiū labai! Iš tiesų radau porą nuotraukų. Tik kokybė silpnoka ir kiek atsimenu, tai buvo kito komplekto fotosesija, gal dar kas merginų atsimena ar žinok kur rasti?

Ieškau fotosesijos baltos virtubės su tokiom rankenėlėm

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelnute: 28 vasario 2014 - 15:20
QUOTE(sokoladux @ 2014 02 28, 11:30)
nes mol bus drėgna, nešis vanduo, pabėgs po jom ir vėl išsiklaipys

bandau isivaizduot is kur tas vanduo tambure lotuliukas.gif nu niekaip fantazija nenesa g.gif

Rek, kai Skaidra ikele ta virtuves plana tai kazkaip nei siaip nei taip jis pasirode... o naturoj tai prisiminiau,,, super virtuve drinks_cheers.gif cia is serijos kaip vizualizacija gali skirtis nuo realybes doh.gif
Atsakyti
Vis tik, damos, jus labai teisios buvot. Apziurejau su kitu audiniu as ta bobutiska lova - tai klaiki man ji dabar jau paciai atrodo. Vakar ziurejau dviviete ir su tokia a la sviesia grubia vienspalve drobe traukta, tai zyyyymiai subtiliau atrode. Bet jau su ryskia spalva - fek. Du skirtingi baldai atrodo.

Isbandziau Italformos sofas - ale kokios jos minkstos.. Man geriau kietesnes ax.gif
Atsakyti
[quote=akvilyte,2014 02 28, 16:51]
Nu mano maze buna, kad ziema su snieguotais batais pareina, tai jei tas sniegas kur prie grindjuosciu nukris, ypac prie duru, greit istirps ir pabegs po jom, vandens klanu gal ir nebus, bet dregmes uztektinai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2014 02 28, 10:13)
biggrin.gif faina,speju autorius ne lietuvis.

speju, kad uzsakovas nelietuvis. Kaip ten bebutu, bet nei uzsakovui, nei dizaineriui cia su galva negerai.

QUOTE(sokoladux @ 2014 02 28, 13:25)
...gal dar kas patars, kas jau taip pasidarę ir nesigaili  biggrin.gif

tai cia tas pats, kaip gailetis nama pasistacius rolleyes.gif . Nerandu ir neisivaizduoju nei vienos priezasties, del ko galima butu gailetis.
As gailiuosi tik, kad nusileidau MB ir meistro koalicijai, ir sveciu duso kambaryje sudejom plytelinius grindu apvadus. Negaliu ziureti.

QUOTE(sokoladux @ 2014 02 28, 14:44)
Dėkui už atsakymą ir idėją dėl silikono 4u.gif

tai ne ideja, o butinumas. Kaip jus planuojate be silikono grindjuostes lygiai su sienom ir grindim suleisti?
Atsakyti
Rasau is nevilties- gal kas turite super aktyvu vaika ir kaip Jums pavyksta grazius namus islaikyti, man jau nusviro rankos, vienas bardakas (lietuvisko zodzio nerandu)?????Kas kiek laiko valote baltas gridjuostes? blush2.gif
TuDa, reikia pagalbos - baltas miegamas, daug langu, noriu leliuku nuotraukas pakabinti, kirba mintis deti didesni remeli, ji isklijuoti tapetu (tokiu, kaip siena), o tada mazesne foto deti, nebus be rysio. Kaip supratote, reikia pavyzdziu lotuliukas.gif Naglai as cia, bet gal ka turite, nes Jus man zmogus - zinynas su iliustacijom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
P.S. Cia is kitos temos - tie Jusu vyro ziurimi filmai geri, geru kiemu ten buna lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 02 28, 18:10)
speju, kad uzsakovas nelietuvis. Kaip ten bebutu, bet nei uzsakovui, nei dizaineriui cia su galva negerai.

Ui kaip grieztai triniti.gif cia Vida pasisake ax.gif
O dizaineris tai tikrai lietuvis(-ė) ir uzuolaidos lietuviskam salone siutos ir t.t.
https://www.facebook...yde.sutkaitiene

QUOTE(kuzdaite @ 2014 02 28, 18:21)
reikia pagalbos - baltas miegamas, daug langu, noriu leliuku nuotraukas pakabinti, kirba mintis deti didesni remeli, ji isklijuoti tapetu (tokiu, kaip siena), o tada mazesne foto deti, nebus be rysio. Kaip supratote, reikia pavyzdziu lotuliukas.gif

Juodai baltos nuotraukos graziausiai ziurisi "be navorotu".
Cia esme - tinkamai parinktas remelis ir pasportas.
Bet visada yra "bet"...kartais ir saviveikla pavyksta "pusiau su beda" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 28 vasario 2014 - 17:57
QUOTE(vida777 @ 2014 02 28, 18:10)
tai cia tas pats, kaip gailetis nama pasistacius  rolleyes.gif . Nerandu ir neisivaizduoju nei vienos priezasties, del ko galima butu gailetis.
As gailiuosi tik, kad nusileidau MB ir meistro koalicijai, ir sveciu duso kambaryje sudejom plytelinius grindu apvadus. Negaliu ziureti.
tai ne ideja, o butinumas. Kaip jus planuojate be silikono grindjuostes lygiai su sienom ir grindim suleisti?

Tai va, mane vyras su statybininku ir ikalbineja plytelinius det, bet as dar kol kas laikausi, o po jusu patarimu, nepasiduosiu smile.gif Ka as zinau apie tuos techninius dalykus, as kol kas tik i dizaina gilinuosi, cia meistrai man turejo sita varianta paaiskint, o ne is karto aiskint kaip tarpeliai liks suodini.
Atsakyti