Bobutes? Net ir tokio gobeleno? (nes bus panasus i sita gobelenas). As kai visuma isivaizduoju, tai man visai grazu, ypac pakeitus gobelena..
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 27, 22:28)
Bobutes? Net ir tokio gobeleno? (nes bus panasus i sita gobelenas). As kai visuma isivaizduoju, tai man visai grazu, ypac pakeitus gobelena..
su tokiu gobelenu tada isivaziduoju pirma varianta, dar antra , bet ji reiktu dar kazkaip papildomai "aprengt"
trecioji man pats modelis, koki gobelena bevilktum, bobutes sofa, bet bobutes blogaja prasme
bet jeigu jus matot kitaip tai ir darykit kaip matot, mes gi nematom jusu vizijos tik atskira sofa, o jus ja tikriausiai jau ipaisot i interjera
P.S. sita paskutine melyna is jusu ikeltu graziausia
QUOTE(Mute @ 2014 02 28, 09:24)
faina,speju autorius ne lietuvis.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 27, 16:32)
Susisuko man galva del sofos lovos. Ji bus triviete, gobelenas aksominis ir ryskios spalvos
o kodėl nepaieškai tinkamos, gatavos sofos,kam pirkt ir dar paskui atskirai traukt man ir negražios,jau geriau modernesnio stiliaus,negu tokia puošmena
mano tokis,DALAS 3 2 1
nuotraukoj 2 2 1 mano didesnis
http://www.italforma...leniniai-baldai
Sveikos provanco mylėtojos Norėčiau paprašyti Jūsų pagalbos, gražiai kuriatės, kai kurios jau įsikūrę, gal galėsit ir man padėti, kadangi tai pirmi mano namučiai ir iškilo keletas klausimų, tiksliau begalė Didžiausias galvos skausmas šiuo metu grindjuostės, kaip ir išsirinkom klasikines baltai dažyto medžio h-12cm, tačiau sulaukėm daug pastabų:
1. Gamintojai aiškina, kad geriausiai rinktis h- 10cm, nes 12cm laikui bėgant išsiklaipys, gal kas jau ilgiau gyvenate su tokiom, ir kaip jos, ar labai pasikeitė pirminis vaizdas?
2. Statbininkai atkalbinėja nuo jų dėjimo tambūre, nes mol bus drėgna, nešis vanduo, pabėgs po jom ir vėl išsiklaipys; dar ta vieta kur jungiasi jų apačia su plytėmis, ypač tarp plytelių sudūrimų ir grindjuostės, prisikaups purvo ir neis išvalyt, pajuoduos. 3. Dar planuoju grindjuostes dėt ir voniose, kadangi dažytų sienų bus, man taip gražiau, vientisiau atrodo interjeras, kazin ar apsimoka, nesusiklaipys jos nuo drėgmės, nes investicija nemaža, nesinori paskiau išmest po metų. 4. Dar pirmo aukšto vonioje vieną sieną dažysiu kur bus WC, vėl vyras su statybininkais balamutina mane, mol nehigieniška
Va kiek čia tų klausimų ir abejonių, labai būsiu dėkinga už pamastymus, pamokymus
1. Gamintojai aiškina, kad geriausiai rinktis h- 10cm, nes 12cm laikui bėgant išsiklaipys, gal kas jau ilgiau gyvenate su tokiom, ir kaip jos, ar labai pasikeitė pirminis vaizdas?
2. Statbininkai atkalbinėja nuo jų dėjimo tambūre, nes mol bus drėgna, nešis vanduo, pabėgs po jom ir vėl išsiklaipys; dar ta vieta kur jungiasi jų apačia su plytėmis, ypač tarp plytelių sudūrimų ir grindjuostės, prisikaups purvo ir neis išvalyt, pajuoduos. 3. Dar planuoju grindjuostes dėt ir voniose, kadangi dažytų sienų bus, man taip gražiau, vientisiau atrodo interjeras, kazin ar apsimoka, nesusiklaipys jos nuo drėgmės, nes investicija nemaža, nesinori paskiau išmest po metų. 4. Dar pirmo aukšto vonioje vieną sieną dažysiu kur bus WC, vėl vyras su statybininkais balamutina mane, mol nehigieniška
Va kiek čia tų klausimų ir abejonių, labai būsiu dėkinga už pamastymus, pamokymus
QUOTE(Barboraaa @ 2014 02 28, 11:13)
o kodėl nepaieškai tinkamos, gatavos sofos,kam pirkt ir dar paskui atskirai traukt man ir negražios,jau geriau modernesnio stiliaus,negu tokia puošmena
mano tokis,DALAS 3 2 1
mano tokis,DALAS 3 2 1
Atsikirai nereikia traukti, uzsakai su tokiu gobelenu, cia visiskai jokio papildomo vargo nesudaro. Nes be sansu rasti su mano norimu gobelenu ir dar norimos formos. Mane dar riboja ir finansai. Nes viska isirengti noriu vienu metu. Tai iseina labai dideli pinigai, visa kita, isskyrus foteliukus (o jiems skirsiu daugiau pinigo), bus gaminama pagal uzsakyma.
QUOTE(sokoladux @ 2014 02 28, 12:30)
Dar planuoju grindjuostes dėt ir voniose, kadangi dažytų sienų bus, man taip gražiau, vientisiau atrodo interjeras, kazin ar apsimoka, nesusiklaipys jos nuo drėgmės, nes investicija nemaža, nesinori paskiau išmest po metų.
Jei pasirengusi tobulai prieziurai, tai galite deti. Dar idomu, kokia jusu kvadratura vonioj, koks interjeras. Jei dalis dazytu sienu ir tas dazymas apacioje - tada taip, grazu tie plintusiukai.
O man dabar iskilo klausimas del virsutiniu karnizu ir ju santykio su dregme Bet jei nedet apacioj, tai nedet ir virsuj?
Sveikos merginos,
Reikia pagalbos. Ieškau virtuvės nuotraukų su žemiau esančiom rankenėlėm. Buvo kažkurio baldų gamintojo ar dizinerio labai gražios kokybiškos nuotraukos virtuvės su šiom rankenėlėm. Gal kuri turite išsaugojusi ar atsimenate kur galima pažiūrėti?
Iš anksto dėkui
Reikia pagalbos. Ieškau virtuvės nuotraukų su žemiau esančiom rankenėlėm. Buvo kažkurio baldų gamintojo ar dizinerio labai gražios kokybiškos nuotraukos virtuvės su šiom rankenėlėm. Gal kuri turite išsaugojusi ar atsimenate kur galima pažiūrėti?
Iš anksto dėkui
QUOTE(svelnute @ 2014 02 28, 12:11)
Sveikos merginos,
Reikia pagalbos. Ieškau virtuvės nuotraukų su žemiau esančiom rankenėlėm. Buvo kažkurio baldų gamintojo ar dizinerio labai gražios kokybiškos nuotraukos virtuvės su šiom rankenėlėm. Gal kuri turite išsaugojusi
Reikia pagalbos. Ieškau virtuvės nuotraukų su žemiau esančiom rankenėlėm. Buvo kažkurio baldų gamintojo ar dizinerio labai gražios kokybiškos nuotraukos virtuvės su šiom rankenėlėm. Gal kuri turite išsaugojusi
Uab Alantas, klasikine virtuve paieskokit ten rasit
[quote=Žalia Rūta,2014 02 28, 13:04]
Interjeras lengva klasika, o vonių kvadraturos nedidelės, I a. 5kv - tai plyteles dėt zadu tik duso zonoj, kitur dazytos drėgmei atspariais dažais, tokios pat spalvos kaip viso pirmo aukšto. IIa.-11kv.- ten planuoju tik 1 visą sieną dažyt (kur bus veidrodis su spintelem), kitur plytelės.Planuoju visur dėt grindjuostes ir lubinius plintusus, tik va ta priežiūra ir laikymas voniose neramina.
Interjeras lengva klasika, o vonių kvadraturos nedidelės, I a. 5kv - tai plyteles dėt zadu tik duso zonoj, kitur dazytos drėgmei atspariais dažais, tokios pat spalvos kaip viso pirmo aukšto. IIa.-11kv.- ten planuoju tik 1 visą sieną dažyt (kur bus veidrodis su spintelem), kitur plytelės.Planuoju visur dėt grindjuostes ir lubinius plintusus, tik va ta priežiūra ir laikymas voniose neramina.
Keletas vaizdų į temą
QUOTE(sokoladux @ 2014 02 28, 13:28)
Tai vat, jei dazytos sienos, tai tie pliuntusiukai kaip ir reikalingi.
Kada planuojat isirenginet? Jau kaip norec 5 kv vonia su dazytom sienom paziet Nes niekaip del vienos sienos neapsisprendziu, ar plyteles, ar dazyti
Bet prie praustuvo linkstu prie plyteliu.
[quote=Žalia Rūta,2014 02 28, 14:10]
Oi dar toli, dabar tik sienos ruošiamos, įsikelt žadam birželio mėn. Prisižiūrėjau tų interjerų su dažytom vonios sienom, tai ir pati užsimaniau, aš tai ir prie praustuvo rizikuosiu su dažyta siena, nes plytelės tik tarp veidrodžio ir praustuvo, tai neeee, jei dažyt, tai visą sieną, plyteles dėsiu tik dušų zonose, nu ir II a. vieną visą sieną, kur jungiasi su dušu, bus kaip akcentinė, nes plytelės faktūrinės Dėl tambūro kaip ir apsisprendžiau, kad dėsiu grindjuostes, bet dėl vonių dar nežinau, gal dar kas patars, kas jau taip pasidarę ir nesigaili
Oi dar toli, dabar tik sienos ruošiamos, įsikelt žadam birželio mėn. Prisižiūrėjau tų interjerų su dažytom vonios sienom, tai ir pati užsimaniau, aš tai ir prie praustuvo rizikuosiu su dažyta siena, nes plytelės tik tarp veidrodžio ir praustuvo, tai neeee, jei dažyt, tai visą sieną, plyteles dėsiu tik dušų zonose, nu ir II a. vieną visą sieną, kur jungiasi su dušu, bus kaip akcentinė, nes plytelės faktūrinės Dėl tambūro kaip ir apsisprendžiau, kad dėsiu grindjuostes, bet dėl vonių dar nežinau, gal dar kas patars, kas jau taip pasidarę ir nesigaili