Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

QUOTE(kustuce @ 2014 03 27, 21:33)

tada būtų be bra, nes jos kitoje pusėje, ten kur komoda paveikslėlyje

O kodel bra butinai turi buti virs komodos. Galima pvz prie priesingos sienos paskutiniame variante statyti jusu noreta indauja (sutinku su mamagabi, kad geriau yra prie priesingos sienos statyti balda), o tarp bra pakabinti paveiksla ar veidrodi 4u.gif Irgi grazu bus
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 03 28, 10:32)
nenervuok, cia mano graziausios plyteles  doh.gif  110 kainuoja, svaigstu del ju, vyras nepasiraso, tai nors pas kitus seile pavarvinsiu  biggrin.gif

Vokieciu keramikoj tikrai yra, svarsciau si varianta ir pamenu, kad kaina neisgasdino, kol daejom iki dekoro. Va tada ir atkrito sis variantas biggrin.gif galeciau grizus paieskoti katalogo su kainomis.
QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 28, 10:59)
man čia toli gražu ne mirgu margu smile.gif vienok aš labai noriu tapeto vonioj . kokio gėlėto.. įdomu kaip tapetai draugauja su vonia ? turėč didelę vonią, pavaryčiau va kaip

Laabai grazu wub.gif nors ir neturiu dideles vonios , zinau, kad anksciau ar veliau tikrai istapetuosiu biggrin.gif tik va tinkamus tapetus rasti manau nebus lengva g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 03 28, 11:52)
O kodel bra butinai turi buti virs komodos. Galima pvz prie priesingos sienos paskutiniame variante statyti jusu noreta indauja (sutinku su mamagabi, kad geriau yra prie priesingos sienos statyti balda), o tarp bra pakabinti paveiksla ar veidrodi  4u.gif Irgi grazu bus

ai, dabar supratau, tada taip, aišku, tinkamas variantas būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 03 28, 11:27)
Dedu savo trobos foto, tik labai nesijuokit, nes viskas buvo daroma "ant greičio" , kad tik įsikelt gyvent, o dabar jau galvoju, kad noriu, jog namai būtų jaukūs ir šiek tiek kalsikiniai.

Nu kodel jau taip pesimistiskai, nera reikalo cia viska keist. Visai simpatiskai atrodo jusu namas. Yra liapsusu, bet pas ka ju nera (dar nemaciau tokio idealaus varianto). O ir matosi, kad daug kas nebaigta. Kai uzbaigsit, tai dar graziau viskas bus. O dabar dideli langai, erdve, viskas bus grazu.

Tas plyteles as tai uzdazyciau. Ne tik iki puses, bet visa siena. Ir del to, kad tas juostas paslept, ir kad man siaip labai grazu dazytos plytos. Pvz jusu virtuvej bent mano kompas rodo pilkas grindu plyteles. Padaryciau ir ta plyteliu siena pilka. Aisku ziurint kokios kitos spalvos pas jus numatytos. Nebutinai pilka, cia tik viena is ideju.

O va tas paskutinis plano variantas pamacius nuotraukas dar labiau limpa. Niekaip neisivaizduoju dvieju stalu ir virtuveje ir is karto salia neatskirtame valgomajame schmoll.gif O svetaines baldai toje vietoj butu liuks.
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 03 28, 12:52)
Nu kodel jau taip pesimistiskai, nera reikalo cia viska keist. Visai simpatiskai atrodo jusu namas. Yra liapsusu, bet pas ka ju nera (dar nemaciau tokio idealaus varianto). O ir matosi, kad daug kas nebaigta. Kai uzbaigsit, tai dar graziau viskas bus. O dabar dideli langai, erdve, viskas bus grazu.

Tas plyteles as tai uzdazyciau. Ne tik iki puses, bet visa siena. Ir del to, kad tas juostas paslept, ir kad man siaip labai grazu dazytos plytos. Pvz jusu virtuvej bent mano kompas rodo pilkas grindu plyteles. Padaryciau ir ta plyteliu siena pilka. Aisku ziurint kokios kitos spalvos pas jus numatytos. Nebutinai pilka, cia tik viena is ideju.

O va tas paskutinis plano variantas pamacius nuotraukas dar labiau limpa. Niekaip neisivaizduoju dvieju stalu ir virtuveje ir is karto salia neatskirtame valgomajame  schmoll.gif O svetaines baldai toje vietoj butu liuks.

dėkui, kad panagrinėjot smile.gif
------
aš ir norėčiau jas uždažyti, bet jei dažyti, tai reikia šviesiai, o kaip paskui jas valyti reikės, nes jaučiu, kad nėra spec. dažų pytoms, valysiu paskui sieną ir nusivalys dažai g.gif
Ten virtuvėje grindų plytelės tamsiai žalios, akmens masės su miniatiūriniais mėtinės spalvos grūdeliais, todėl pilka spalva manau netinka
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 03 28, 13:27)

Tas mažas staliukas man heriau atrodo ne prie sienos prispaustas, o ties langu virtuvėje - jau norėjau tą pasiūlyt padaryt pamačius pirmą nuotrauką, bet toliau Jūs ir pati taip padarėt thumbup.gif . Sakot vietos mažai prie virtuvinio g.gif .. galgi išeitų staliuką dar kiek stumtelt link lango - labai gerai jis man virtuvės erdvę užpildo. Turbūt reiktų pagalvoti apie apvalų 4-vietį staliuką, kaip ir siūlė čia Jums merginos - gal erdvės apilnk daugiau liktų.
Man irgi Mamagabi pasiūlytas erdvių suskirtymas geriau atrodo. Kažkas čia rašė apie mažas sofas - tai jos plane tik schematiškai, realiai gi pasistatysit tokias, kokių reikia. Ir ta konsolė prie įėjimo būtinai reikalinga. O šventinis stalas būtų kiek šone - jo tikrai nereikia vidurį kambario laikyt. O jei į tą nišą kišit minkštą dalį su TV, gausis šeimynos skaldymas - vieni virtuvėj, paskui tuščia šventinio stalo zona (tuščia dėl to, kad kasdien prie jo niekas nesėdės, stovės sau kaip muziejus koks nejudinamas ax.gif ), paskui paslėpta jauki pasisėdimoji kur ilsisi likusi šeimynos dalis unsure.gif ... nelabai man toks variantas schmoll.gif . Man smagiau, kai visi "ant akių". Pagal patalpą sprendžiu, kad to ir siekiama buvo, antraip kam daryti virtuvę kartu su svetaine?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 28 kovo 2014 - 13:15
QUOTE(kustuce @ 2014 03 28, 14:01)
dėkui, kad panagrinėjot  smile.gif
------
aš ir norėčiau jas uždažyti, bet jei dažyti, tai reikia šviesiai, o kaip paskui jas valyti reikės, nes jaučiu, kad nėra spec. dažų pytoms, valysiu paskui sieną ir nusivalys dažai  g.gif
Ten virtuvėje grindų plytelės tamsiai žalios, akmens masės su miniatiūriniais mėtinės spalvos grūdeliais, todėl pilka spalva manau netinka

as ruosiuos vonios plyteles dazyt , o cia klinkerio.... Turetu prikibt labai gerai, tik dazus reiketu geresnius , ir kad spalva gera butu ir matiskumas/blizgumas . Tik pamacius ta klinkeri , iskart sove i galva uzdazyt smile.gif grazu turetu but smile.gif. Geri plaunami dazai gali buti trinami net su siurkscia kempinele.
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 03 28, 14:10)

Turbūt reiktų pagalvoti apie apvalų 4-vietį staliuką, kaip ir siūlė čia Jums merginos - gal erdvės apilnk daugiau liktų.

Apvalus stalaii ir daugiau vietos uzima ir maziau ant jo padet gali....bet jie kazkaip lengviau erdvej atrodo .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 28, 13:10)

Tas mažas staliukas man heriau atrodo ne prie sienos prispaustas, o ties langu virtuvėje - jau norėjau tą pasiūlyt padaryt pamačius pirmą nuotrauką, bet toliau Jūs ir pati taip padarėt thumbup.gif . Sakot vietos mažai prie virtuvinio g.gif .. galgi išeitų staliuką dar kiek stumtelt link lango - labai gerai jis man virtuvės erdvę užpildo. Turbūt reiktų pagalvoti apie apvalų 4-vietį staliuką, kaip ir siūlė čia Jums merginos - gal erdvės apilnk daugiau liktų.
Man irgi Mamagabi pasiūlytas erdvių suskirtymas geriau atrodo. Kažkas čia rašė apie mažas sofas - tai jos plane tik schematiškai, realiai gi pasistatysit tokias, kokių reikia. Ir ta konsolė prie įėjimo būtinai reikalinga. O šventinis stalas būtų kiek šone - jo tikrai nereikia vidurį kambario laikyt. O jei į tą nišą kišit minkštą dalį su TV, gausis šeimynos skaldymas - vieni virtuvėj, paskui tuščia šventinio stalo zona (tuščia dėl to, kad kasdien prie jo niekas nesėdės, stovės sau kaip muziejus koks nejudinamas ax.gif ), paskui paslėpta jauki pasisėdimoji kur ilsisi likusi šeimynos dalis unsure.gif ... nelabai man toks variantas schmoll.gif . Man smagiau, kai visi "ant akių". Pagal patalpą sprendžiu, kad to ir siekiama buvo, antraip kam daryti virtuvę kartu su svetaine?

bet matot, kaip jūs suprantat kur ir kaip kas turi būti, nes man tai gilus miškas, aš tik žinau ko maždaug noriu, o kaip geriau ir kaip turi būti - nenutuokiu.
O stalą pabandysiu pastumdyt, tik jei į virtuvę pirkti apvalų, tai gal geriau bus jei jis viduryje stovės

QUOTE(Azu @ 2014 03 28, 13:17)
as ruosiuos vonios plyteles dazyt , o cia klinkerio.... Turetu prikibt labai gerai, tik dazus reiketu geresnius , ir kad spalva gera butu ir matiskumas/blizgumas . Tik pamacius ta klinkeri , iskart sove i galva uzdazyt smile.gif grazu turetu but smile.gif. Geri plaunami dazai gali buti trinami net su siurkscia kempinele.

nu blyn, jei tikrai galima, tai aš be vargo jas uždažysiu, nes miegot jos man ramiai neduoda smile.gif , tiksliau nekenčiu tų plytelių . Jos grublėtos, tai tikrai prikibs gražiai, o ir atrodo gražiai, kai iš šono žiūri, nes nelygios jos tokios. Tik dabar reikėtų nuspręsti kokia spalva dažyti g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti