Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

QUOTE(Mirksniukas @ 2014 02 26, 14:41)
pas mano draugus namuose indaplovė - mažutė, skirta 2 asmenims, dydžio kaip didelė mirkobangė, virš neaukšto šaldytuvo sumontuota (jos prireikė tada, kai visas virtuvinis jau stovėjo, o pati virtuvytė kišeninė, tai kitos vietos nė nebuvo, o jie abu aukštaūgiai, tai  problemos dėl aukščio nemato). na, tokioj vietoj tikrai nesiūlau dėti smile.gif, bet esmė  ta, kad techniškai indaplovę viršuje montuoti galima.

Na, as kur maciau tai buvo mazdaug 60cm nuo zemes aukstyje. Man pasirode daug patogiau nei pazeme kasdien lankstytis. Aisku kas ka labiau naudoja, bet indaplove naudoju daug daugiau nei puodus, orkaite ir pan. Bet zaidziu zaidziu su ta virtuve ir neisipaiso man niekaip ta indaplove auksciau, bus kaip pas visus - apacioj.

O ar naudojates kas kampine kriaukle?
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2014 02 26, 09:32)
Liolio, mano ten virtuve smile.gif prasom realus vaizdelis, tikiuosi pravers smile.gif
user posted image

man labai praverstu, jei galetumet paaiskinti kokiu principu yra pritvirtintas baldinis karnizas tarp lubu ir spinteliu - pries, po spinteliu kabinimo ir kaip?

QUOTE(Pupeliukas @ 2014 02 26, 11:55)
Berods Vida prase, kad parodyciau virtuves galutini rezultata su Kazliskiu darytom durelem. Apacia is Ikea.

mane labiausiai domino, ka tu issirinkai is Ikea.
Atrodo netiketai mastau.gif . Tikiuosi, stalvirsis viska isspres 4u.gif .
Atsakyti
Siandien is mano puses klausimu lietus. Gal kas naudojates betoniniu stalvirsiu?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 02 26, 18:19)
mane labiausiai domino, ka tu issirinkai is Ikea.
Atrodo netiketai  mastau.gif . Tikiuosi, stalvirsis viska isspres  4u.gif .

Netiketai, tai cia kaip? biggrin.gif stalvirsis ispres nemazai. Ir dar tapetas tarp spinteliu. Tamsiai melynas. Va ten bus dar netikeciau biggrin.gif galesiu kadanors jei prisiminsiu parodyt. Bet negreit dar viskas bus..

P. S. Vida pamate, fotkes imu lauk.. Sorry, kas nespejo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 26 vasario 2014 - 18:06
Pas mane indaplovė kriauklei iš dešinės, o už jos - stalčiai indams. Aukščiau įmontuota indaplove man visiškas nesusipratimas, juk ir šiaip atsidarius durelėm indus krauni ne grindų lygyje, o kokių 20 cm virš jų, o viršutinis stalčius apskritai "po ranka". Ko negaliu pakęst, tai kai keliant šlapias taures į tradicinę spintelę virš kriauklės, vandens lašai bėga už rankovių - tai sumontavus indaplovę 60 cm aukštyje taures į ją jau reiktų užkelti, o tekėtų už rankovių ne vandens likučiai.
Atsakyti
Vida777, nezinau, nemaciau. Apskritai irengimas vyko kai ash su klecku kaime sedejau doh.gif teko bandyt kontroliuot viska per 100 km atstuma...
Atsakyti
Susisuko man galva del sofos lovos. Ji bus triviete, gobelenas aksominis ir ryskios spalvos tongue.gif

Imeskit kritikos, gal man lengviau bus issirinkti, nes tikrai nebezinau unsure.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 27 vasario 2014 - 16:41
Sveikos,
uzhsinorejau i miegama deti provanso baldus, tik beda tame kad visur kur parduotuvese matau as tokiu baldu (pvz. dubingiuose) tai neradau tokiu, kad stalchiuose butu ideta nauja furnitura, t.y. stabdzhiai, begeliai ir pan. ar jei noriu provanso baldu su naujovemis man teks juos uzhsakinet? g.gif
Atsakyti
Jei tik begeliuose beda, tai baisiai lengva juos pakeisti 4u.gif

Zalia Ruta, jau as tai patarimo neduosiu, pati pasimetusi ir nezinau, kas mano svetainei tiktu..... blush2.gif Paskutines dvi sofos baisios (atsiprasau uz atviruma), pati panasias toriu, man man neeeeeee doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 27, 17:32)
Susisuko man galva del sofos lovos. Ji bus triviete, gobelenas aksominis ir ryskios spalvos tongue.gif

Imeskit kritikos, gal man lengviau bus issirinkti, nes tikrai nebezinau unsure.gif

paskutine tai man tikrai neee schmoll.gif kazkokia mociutes buto sofa schmoll.gif

antra jeigu gobelenas kitoks tikiu kad ir vaizdas visai kitas butu

pirma - neturiu nuomones
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 02 27, 16:32)

4u.gif Pirma- iš bėdos, antra- ne, trečia- jokiu būdu biggrin.gif
Atsakyti