Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

Cererakennel, dar pridursiu, kad būtų patalpoje formų įvairovė svetainės staliukas galėtų būti apvalus. Ties langu reiktų pastatyti kokį suolelį, kuris priduotų šarmo šiai zonai.
O Jūsų įkeltoje vonios foto tai 100 procentų plytelės. Irisas tikrai jų turi. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 28 kovo 2014 - 09:34
QUOTE(TuDa @ 2014 03 28, 10:27)

O Jūsų įkeltoje vonios foto tai 100 procentų plytelės. Irisas tikrai jų turi. biggrin.gif

dėkui smile.gif
Atsakyti
Kustuce, matai kaip visos cia tau isdeliojo bigsmile.gif as irgi balsuoju uz trecia varianta, jau isivaizduoju labai grazius ir jaukiu namus bigsmile.gif pritariu Tudai del konsoles ten hole irgi drinks_cheers.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 28, 10:20)
gal kam teko labiau domėtis šita sienų apdaila, kur apie vonią.. kas tai - plastikas, medis, plytelės?  g.gif jei medis įdomu ar praktiška vonioje  g.gif

nenervuok, cia mano graziausios plyteles doh.gif 110 kainuoja, svaigstu del ju, vyras nepasiraso, tai nors pas kitus seile pavarvinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 03 28, 11:32)

nenervuok, cia mano graziausios plyteles  doh.gif  110 kainuoja, svaigstu del ju, vyras nepasiraso, tai nors pas kitus seile pavarvinsiu  biggrin.gif

gal įmanoma rast pigesnių alternatyvų g.gif smile.gif man visai kažkas panašaus irgi patiktų.. gal ne taip elegantiškai, labiau kaimietiškai, bet man gražu smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 28, 07:22)
Kustuce, paskutinis variantas geriausias . wink.gif su kokia programa dėliojat kambarį ?

floorplaner.com bet man ji nelabai. Turiu daug geresnę, bet reikia iš naujo visą namą braižyti, nes dingo viskas, ten gali 3D formatu namuose vaikščioti, superinė ji

QUOTE(Barboraaa @ 2014 03 28, 08:02)
Lyg ir labai toli iki stalo buvo, dabar jau arciau.

biggrin.gif

QUOTE(TuDa @ 2014 03 28, 09:17)
4u.gif pagal mane tai čia viskas teisingai sudėliota. Tik aš mažąjį stalą statyčiau apvalų ir virtuvės centre, o tarp abiejų stalų pastatyčiau didelę gėlę, na kad ir palmę, kuri dera su klasika. Taip atsirastų zonavimas,  jei po didžiuoju stalu patiesit kilimą iš vis bus thumbup.gif . Tik įėjus į šią patalpą kairėje pusėje prie sienos galėtų atsirasti nedidelė konsolė ant kurios būtų patogu grįžus pasidėti raktus ar pastatyti stalinę lempą. Tas dvi kolonas tarp tų trijų langų irgi reiktų pagražinti pakabinant paveikslus, ar veidrodžius.

man planuotas variantas tiktų labiau, bet tik dėl tų rozečių, kurios sienoje. Bet kai merginos sudėliojo naują viziją, žiūriu, kad man ji labiau patinka, nei mano senoji smile.gif
Dėl konsolės gera mintis, tik nenorėčiau, kad ten būtų kraunami raktai, dėl lempos - liuks. Ten ant tų kolonų yra laidai palikti bra, tai sienos bus papuoštos jomis smile.gif

QUOTE(TuDa @ 2014 03 28, 09:27)
Cererakennel, dar pridursiu, kad būtų patalpoje formų įvairovė svetainės staliukas galėtų būti apvalus. Ties langu reiktų pastatyti kokį suolelį, kuris priduotų šarmo šiai zonai.

o čia kurioje vietoje tą suolelį statyti reiktų?

QUOTE(Pupukas24 @ 2014 03 28, 10:32)
Kustuce, matai kaip visos cia tau isdeliojo bigsmile.gif  as irgi balsuoju uz trecia varianta, jau isivaizduoju labai grazius ir jaukiu namus  bigsmile.gif pritariu Tudai del konsoles ten hole irgi drinks_cheers.gif  smile.gif

smile.gif ačiū

Eisiu fotografuoti namus, gal dar kažkokių idėjų mestelsit, nes ten daug ką reikia pakoreguoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 28, 11:37)
gal įmanoma rast pigesnių alternatyvų  g.gif  smile.gif man visai kažkas panašaus irgi patiktų.. gal ne taip elegantiškai, labiau kaimietiškai, bet man gražu  smile.gif

user posted image

joo, sitas irgi labai grazu, gal siek tiek mano skoniui per mirgu marga, bet grazu smile.gif tik mano brungusis irgi nepasirasys tokiam, nes kadangi jis pats klijuos, labai daug zaidimu su fugavimu doh.gif jau su ruozeliu mozaikos kiek kalbinau, kad padarytu lotuliukas.gif ir dar jis paranojiskai elgiasi vandens nutekejimo atzvigiu... tipo apacioj po vonia virtuve, kad ir darysi hidro izoliacija, jei per mazi tarpeliai, ne taip gerai isfuguosi, ilgainiui sutruks fuga ir prades vanduo laseti apacioje doh.gif zodziu mano misteris mikronas cia reiskiasi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 03 28, 10:55)
joo, sitas irgi labai grazu, gal siek tiek mano skoniui per mirgu marga, bet grazu smile.gif tik mano brungusis irgi nepasirasys tokiam, nes kadangi jis pats klijuos, labai daug zaidimu su fugavimu  doh.gif jau su ruozeliu mozaikos kiek kalbinau, kad padarytu  lotuliukas.gif  ir dar jis paranojiskai elgiasi vandens nutekejimo atzvigiu... tipo apacioj po vonia virtuve, kad ir darysi hidro izoliacija, jei per mazi tarpeliai, ne taip gerai isfuguosi, ilgainiui sutruks fuga ir prades vanduo laseti apacioje  doh.gif zodziu mano misteris mikronas cia reiskiasi doh.gif  lotuliukas.gif

bet tos ilgos plytelės, juk jų reikia tik apačioje, vienos linijos, darbo nedaug, o ir nebus gi ten velnias žino kiek tų kvadratų, kad labai brangu būtų. O turėtum savo svajonių plyteles rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 03 28, 10:32)
nenervuok, cia mano graziausios plyteles  doh.gif  110 kainuoja, svaigstu del ju, vyras nepasiraso, tai nors pas kitus seile pavarvinsiu  biggrin.gif

Arsenale joms buvo nuolaida, apie 80 litų akcijiniu kaina sieke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 03 28, 11:55)
joo, sitas irgi labai grazu, gal siek tiek mano skoniui per mirgu marga, bet grazu smile.gif tik mano brungusis irgi nepasirasys tokiam, nes kadangi jis pats klijuos, labai daug zaidimu su fugavimu  doh.gif jau su ruozeliu mozaikos kiek kalbinau, kad padarytu  lotuliukas.gif  ir dar jis paranojiskai elgiasi vandens nutekejimo atzvigiu... tipo apacioj po vonia virtuve, kad ir darysi hidro izoliacija, jei per mazi tarpeliai, ne taip gerai isfuguosi, ilgainiui sutruks fuga ir prades vanduo laseti apacioje  doh.gif zodziu mano misteris mikronas cia reiskiasi doh.gif  lotuliukas.gif

man čia toli gražu ne mirgu margu smile.gif vienok aš labai noriu tapeto vonioj . kokio gėlėto.. įdomu kaip tapetai draugauja su vonia ? turėč didelę vonią, pavaryčiau va kaip nors taip margai smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 28 kovo 2014 - 11:03
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 03 28, 10:55)
... ir dar jis paranojiskai elgiasi vandens nutekejimo atzvigiu... tipo apacioj po vonia virtuve, kad ir darysi hidro izoliacija, jei per mazi tarpeliai, ne taip gerai isfuguosi, ilgainiui sutruks fuga ir prades vanduo laseti apacioje  doh.gif zodziu mano misteris mikronas cia reiskiasi doh.gif  lotuliukas.gif

Pas mus dušai išklijuoti tiesiai ant grindų su mozaika ir juo naudojamės kasdien jau 4 metai. Jokių nutekėjimų ar pratekėjimų biggrin.gif nerasta ir nepastebėta. Visos vonios kambario grindys išteptos hidroizoliacija, o tarpeliams glaistyti naudota elastinga fuga.
Papildyta:
QUOTE(kustuce @ 2014 03 28, 10:51)
o čia kurioje vietoje tą suolelį statyti reiktų?

Kur suplanuota svetaines zona pirmam variante, ties mazu langu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 03 28, 11:57)
bet tos ilgos plytelės, juk jų reikia tik apačioje, vienos linijos, darbo nedaug, o ir nebus gi ten velnias žino kiek tų kvadratų, kad labai brangu būtų. O turėtum savo svajonių plyteles  rolleyes.gif

nu zinok susidaro susidaro, kai visa nama isirengineji, tai sumele ojojoj kokia smile.gif bet as sitas jauciu bandysiu dar ikalbineti deti didziojoj vonioj, ja truputi veliau rengsimes, pradziai mazaja musu, kad galetume isikelti ir tada vietoj jau krapstysime smile.gif bet grazu tai ne tas zodis man jos wub.gif

QUOTE(TuDa @ 2014 03 28, 11:57)
Arsenale joms buvo nuolaida, apie 80 litų akcijiniu kaina sieke 4u.gif

geras, as tam medzio centre pastoviai trinuosi, 1000 plyteliu kaip tik su akcija ruozuotas nusiziurejusi irgi po 83 litukus, tai tas desime sveciu tulike wub.gif bet aciu uz into, reiks lekt paziuret bigsmile.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 28, 11:59)
įdomu kaip tapetai draugauja su vonia ?

labai graziu plyteliu yra tokiu kaip tavo parodyti tapetai, tai butu 0 baimes del dregmes, o atrodytu taip pat wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 03 28, 12:25)

labai graziu plyteliu yra tokiu kaip tavo parodyti tapetai, tai butu 0 baimes del dregmes, o atrodytu taip pat  wub.gif

žinau, bet man tapetai kažkaip jaukiau atrodo nei plytelės iki lubų smile.gif
Atsakyti