Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

Paaiskinkit man neismanelei, kodel visos supermamos deda butinai tik azuolo parketlentes? Kodel pvz uosis negerai? Spalva kaip supantu priduoda alyva/lakas, o ne pats medis? Ar nusisneku?
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 03 27, 16:33)
Paaiskinkit man neismanelei, kodel visos supermamos deda butinai tik azuolo parketlentes? Kodel pvz uosis negerai? Spalva kaip supantu priduoda alyva/lakas, o ne pats medis? Ar nusisneku?

Matyt patinka rievių forma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2014 03 27, 15:19)
4u.gif prirašėt biggrin.gif
1. namas,o laiptai iš kur, čia jūs 2 aukšte virtuvę turit? Ar taip supratau?

2. man jaukiau prie stalo sėdėt kada už jų nėra arti ertmės,na laiptų.

3.kvadratūra kokia viso ploto,(bent virtuvė,ir kambarys,nes kitaip nelengva susivokt.

Iš pirmo žvilgsnio rinkčiausi pusbarį, minkšta dali su tv ant sienos ar kokia komodėle ir ant jos tv, ir toliau pietų stalą, o toj dali  kur tv dar nesugalvojau 4u.gif

pasistengiau biggrin.gif

1. čia pirmo aukšto planas smile.gif

3. va reikiami išmatavimai, oi brač, žiūriu nesimato skaičių visai, einu galvot kaip kitaip įdėti, kad aiškiau būtų, nes 2D variante kažkodėl ant nuotraukos nerodo matmenų , virtuvė, toji ilgoji siena, kuri ribojasi su skalbykla 4 metrai, toji trumpoji 3 m, toji ilgoji siena, kur trys dideli langai eina 10,10 m, o toji vieta, kuri eina nuo vidurinio plataus lango iki tos sienos už kurios laiptai - beveik 4 m. user posted image

nelabai supratau kurioje vietoje ta minkšta dalis turėtų stovėti, o ir pusbaris mane nepatinka
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 03 27, 15:26)
Stalas gali susiskleisti iki 6-viečio dydžio. Mes dabar turim tokį Ikea stalą - suskleistas jis yra 155x87cm, o išskleistas - 215x87cm. Beje, man labai patinka jo išskleidimas  - dedasi palildoma stalviršio deralė ištraukus kojas, tokiu būdu kasdieniniam vartojime neturim jokių siūlių, kurios man yra tokio tipo stalų nemažas trūkumas  ax.gif . Galvojat kad tokių matmenų stalas būtų per menkas prie to lango?

oj, manau, kad tiktų, nes pamatau dabar saviškį, tai jo ilgis 110 tiktai smile.gif . Pafotografuosiu kaip realiai viskas yra, tik vėliau šiek tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kustuce: 27 kovo 2014 - 15:49
QUOTE(kustuce @ 2014 03 27, 16:18)
tai tipo statyti tik vieną didelį stalą prie kairiosios sienos, ten kur yra vieta šviestuvui ir taip palikti? O ar nebus per toli man kas kartą su lėkštėm iki jo vaikščioti, nes atstumas nuo virtuvės iki stalo būtų maždaug apie 5-6 metrai, o jei nuo virtuvės lango iki tos indaujos, tai ir visas 10 susidarytų  g.gif

nu jo g.gif na jei ne finansai, tai as vienareiksmiskai tau siulyciau sala deti, tada ten galima ir papusryciauti prie jos smile.gif o jau normalesniam valgiui tai as ir toleliau paeiciau, bet jauciu cia visos man papriestaraus biggrin.gif
zodziu, nuotraukos jauciu daug kam daugiau pades patarti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 03 27, 15:52)
nu jo g.gif  na jei ne finansai, tai as vienareiksmiskai tau siulyciau sala deti, tada ten galima ir papusryciauti prie jos smile.gif o jau normalesniam valgiui tai as ir toleliau paeiciau, bet jauciu cia visos man papriestaraus  biggrin.gif
zodziu, nuotraukos jauciu daug kam daugiau pades patarti 4u.gif

matai, kol kas virtuvinio keisti nežadu, nes toks kokio noriu, kainuoja daug, nebent tik salą padaryti, vienintelis variantas. Norėčiau salos, tik tos vietos virtuvėje neperdaugiausia, bet ji ten tilptų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 03 27, 15:40)
pasistengiau  biggrin.gif

1. čia pirmo aukšto planas  smile.gif

ne atviras pusbaris, o sala-pusbaris gali būt.

jei virtuves zonoj būtų sala -pusbaris(neaukšta sala)pavalgymui, prisėdimui. Kaip paveiksleli, stovi virtuvėj staliukas, ji pasukus ir padarius prisėdima ties langu,gaunat užpildytą virtuvę ir niekas niekam netrukdo(na jau sala gausis).Kada veidu stovėsit i puodus jums už nugaros,bus sala.
Šalia, ties įėjimu gali būt ir minkšta dalis. Toliau pietų stalas,bet sakėt toli vaikščiot, o man patinka. Nes dabar gaunasi virtuvė,stalas,stalas schmoll.gif turi būt atsvara, minkšta,kieta.
user posted image
tik pvz. kaip pasiūliau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 27 kovo 2014 - 16:30
QUOTE(Juodai @ 2014 03 27, 14:28)
Mat kaip unsure.gif ... o aš pati tai nežinau doh.gif ... lotuliukas.gif

Labai graži aplinka pas Jus  wub.gif . Jūsų įkeltos mėlynos, žalios durys labai  thumbup.gif  atrodo wub.gif ... Man rodos nieko nesugadinsit bet kuriuo atveju mirksiukas.gif .

va tą ir turėjau omeny, kad žinojau šitą atsakymą smile.gif .. manau dėsim žalias.. ir sala bus kitos spalvos smile.gif

kustuce man pirmas variantas .. stumkit tą valgomą stalą toliau nuo virtuvės ir palikit jį savaitgaliniams šeimos pietums ar didesniems susibūrimams. o mažas staliukas prie virtuvės tikrai pravers kasdieniams pasivalgymams. patikėkit, kiekvieną kartą sėst prie tokio didelio stalo bus nei patogu nei jauku smile.gif na įsivaizduokit kalėdas prie stalo kuris stovės kažkur virtuvėj.... siaubas smile.gif o mažas staliukas gi ne karvę kainuoja smile.gif vienok aišku ir pusbaris ar sala gali atlikt šią funkciją smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 27 kovo 2014 - 19:43

QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 27, 19:40)
va tą ir turėjau omeny, kad žinojau šitą atsakymą  smile.gif .. manau dėsim žalias.. ir sala bus kitos spalvos smile.gif

kustuce man pirmas variantas .. stumkit tą valgomą stalą toliau nuo virtuvės ir palikit jį savaitgaliniams šeimos pietums ar didesniems susibūrimams. o mažas staliukas prie virtuvės tikrai pravers kasdieniams pasivalgymams. patikėkit, kiekvieną kartą sėst prie tokio didelio stalo bus nei patogu nei jauku  smile.gif na įsivaizduokit kalėdas prie stalo kuris stovės kažkur virtuvėj.... siaubas smile.gif  o mažas staliukas gi ne karvę kainuoja smile.gif vienok aišku ir pusbaris ar sala gali atlikt šią funkciją  smile.gif

taip ir buvo planuota pradžioje, tik tiek, kad tas dabartinis stalas virtuvėje kiek per mažas, jei mes visi susėdam, tai maniau, gal rasčiau kokį kitą variantą, o prie salos, manau, kad tik kokie du žmonės sėdėti gali g.gif
Galvoju kaip čia geriau ir jaukiau padarius. Man žiauriai norisi to jaukumo, todėl ir noriu vieno didelio stalo, kad visa šeima ar svečiai galėtume susėsti ir matyti lauką per langą ar panašiai.
Mažas mūsų namukas, todėl ir vietos mažoka, bet jau čia nieko nepakeisiu, yra kaip yra smile.gif
Atsakyti
kustuce kad neatrodo labai maža ta jūsų virtuvė kad netilpt prie mažo staliuko, nebent esat didelė šeima smile.gif mūsų 4 asmenų šeima pilnai sutelpa prie staliuko va tokioj virtuvėj,, tiesa staliuko foto nėr smile.gif jis dabar stovi dešinėj kaip pusbaris prie sienos priremtas smile.gif

user posted image

o va netoli virtuvės turim valgomą stalą, prie kurio savaitgaliniai pietūs ir šeimos šventės smile.gif stalas pasididina iki 12 žmonių smile.gif ir naujam name esu taip pat susiplanavus smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 27, 20:29)
kustuce kad neatrodo labai maža ta jūsų virtuvė kad netilpt prie mažo staliuko, nebent esat didelė šeima smile.gif mūsų 4 asmenų šeima pilnai sutelpa prie staliuko va tokioj virtuvėj,, tiesa staliuko foto nėr smile.gif jis  dabar stovi dešinėj kaip pusbaris prie sienos priremtas smile.gif

o va netoli virtuvės turim valgomą stalą, prie kurio savaitgaliniai pietūs ir šeimos šventės smile.gif stalas pasididina iki 12 žmonių smile.gif ir naujam name esu taip pat susiplanavus smile.gif

va jei per vidurį stovi arba skersai, tai tuomet telpam, bet jei prie sienos kaip pusbaris, kaip toje foto - tada netelpam, nes vyras vos ne visą 110 cm užima kai atsisėda, žodžiu plačiai sėdėt nori biggrin.gif
Apsvarstysiu visus variantus ir žiūrėsiu kas gausi, gal kas kokių minčių pažers smile.gif
Atsakyti
O jei dideli pietu stala sukeist vietomis su sofos kampu ?
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2014 03 27, 21:07)
O jei dideli pietu stala sukeist vietomis su sofos kampu ?

Gal ir nebloga mintis būtų g.gif
Nors aš visuomet norėjau, kad būnant virtuvėje nesimatytų, kas ant sofkutės guli ir tv žiūri, bet viskas įmanoma, galiu mintis savo perregistruot, vienintelis dalykas, kuris negerai gaunasi, tai, kad visos rozetės ir laidai televizoriui yra išvesti tame kampe, bet čia ir ne pasaulio pabaiga.
Atsakyti