Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

Damos, kokia situ lubu apkrastavimo esme? Uzuolaidos? O kitos sienos kam? Ten jokios ledu juostos nera, man atrodo.. Grozis? g.gif

user posted image

Gal turite kokia foto, kur butu apkrastavimas su paslepta uzuolaida ir ledu juostom aplink (niekaip neapsisprendziu, ar man to reikia).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 26 kovo 2014 - 20:31
Juratele2006, gal minejot, bet as praleidus, kur jus miegamojo lovas pirkote/uzsakinejote ir kokia kainyte mazdaug gavosi uz jusu miegamojo lova? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 26, 21:31)
Damos, kokia situ lubu apkrastavimo esme? Uzuolaidos? O kitos sienos kam? Ten jokios ledu juostos nera, man atrodo.. Grozis? g.gif

user posted image

Gal turite kokia foto, kur butu apkrastavimas su paslepta uzuolaida ir ledu juostom aplink (niekaip neapsisprendziu, ar man to reikia).

man apskritai toks apšvietimas nelimpa nei prie klasikos nei prie provanso blush2.gif

įdėsiu mamos miegamojo foto.. pas ją kažkas panašaus. tiesiog lubos ne iki lango viršaus davestos. pas ją irgi iš po jų ledinis apšvietimas šviečia smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 26, 21:47)
man apskritai toks apšvietimas nelimpa nei prie klasikos nei prie provanso  blush2.gif

įdėsiu mamos miegamojo foto.. pas ją kažkas panašaus. tiesiog lubos ne iki lango viršaus davestos. pas ją irgi iš po jų ledinis apšvietimas šviečia smile.gif

o as noreciau tik krastus nuleist, ne visu lubu saskaita (jei noreciau).

pas mane bus stiliu misinys, kas man kuo toliau, tuo labiau patinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 26, 21:31)

Gal greičiau, simetrija.
Tokia liūdna ir vieniša ta žvejo lempelė virš salos...
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2014 03 26, 21:51)
Tokia liūdna ir vieniša ta žvejo lempelė virš salos...

drinks_cheers.gif ir dar patalpai LABAI trūksta vertikalių baldų- viskas taip horizontalu doh.gif nėra pusiausvyros. Manau, kad vaizdas pagerėtų jeigu už stalo prie sienos, šalia židinio atsirastų aukšta, tamsi (kaip stalviršis) indauja.
Tuose lubų pažeminimuose gali būti kokie vamzdžiai suslėpti g.gif , kad ir ventiliacijos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 26 kovo 2014 - 22:06
QUOTE(TuDa @ 2014 03 26, 23:03)
drinks_cheers.gif ir dar patalpai LABAI trūksta vertikalių baldų- viskas taip horizontalu doh.gif nėra pusiausvyros.

Nera sitam interjere kazko apjungiancio - kazkokie pabarstyti baldai, cia padeta, ten padeta.. Bet daug pas mus tokiu interjeru besvoriu.

O del saves apsisprendziau.. tik uzteko dar garsiai pakalbeti ir vis tik susideliojau taskus ant I, bent jau siai minutei. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 26 kovo 2014 - 22:14
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 26, 20:31)

man rodos čia įtempiamos lubos, o joms dažnai daromi visokie tokie krašteliai
Atsakyti
Ieskau tokio rasomojo stalo, gal zinote kur rasti?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2014 03 27, 09:10)
Ieskau tokio rasomojo stalo, gal zinote kur rasti?

user posted image

http://www.artvilla....a...e=8/6&id=23
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 25, 13:21)
labadienis kolegos.. aš vėl čia.. vis kankinuosi su interjeru smile.gif teisingiau su medine  grindų danga. vis niekaip neapsisprendžiu ar dėt tamsesnę ar visgi beveik baltą ..  doh.gif

desit medines grindis, nebe laminata?
Jei nenorit grindu spalvos per viduriuka, tai vien del spalvos praktiskumo (optinis vaizdas, prieziura) rinkciausi greiciau sviesesnes, nei tamsesnes, ypac, jei patalpos nebus pakankamai aukstos.
O del medzio virtuveje ir vonios k., yra kas jas turi ir nesiskundzia, yra kas skundziasi. Viskas priklauso nuo jusu gyvenimo budo ir kaip skrupulingai ziurite i nusidevejima.
QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 26, 11:12)
klausimas dėl laukinių durų  smile.gif .. vėl suku galvą dėl spalvos

namas bus raudonų klinkerio plytelių apdailos su balta fuga ( užpildu) pakalimai stogo balti.. o va laukinės durys... galvoju gal įmest kokią razinką smile.gif žalias? mėlynas?  g.gif ar neeksperimentuot ir dėt baltas.. ( juodai , žinau tavo atsakymą  smile.gif )

as asmeniskai tokiam namui kaip jusu, deciau tik baltas duris, nes baltos atrodys puosniau, elegantiskiau, namo fasadas bus vientisesnis. Jei to nereikia, galima deti ir spalvotas - vaizdas bus country'škesnis. Vel kitaip nei pas jus, spalvotos durys atrodytu aukstame name (keliu aukstu name-viloje). Taigi, ziurint kokio vaizdo kam reikia.
Jei jau butinai reiketu rinktis spalva, rinkciausi tik tamsiai raudonas (per Kaledas graziai atrodytu smile.gif ). Zinau labai gerai ta vokiska zalia Land stiliaus spalva schmoll.gif ir naudojama ji praktiskai tik kaimisko stiliaus namuose. O su tamsiu klinkeriu is viso bendras vaizdas labai tamsiai atrodys.
Atsakyti
Panaršymui biggrin.gif http://theenchantedhome.co/
Atsakyti