Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

QUOTE(Y2K @ 2014 03 25, 16:33)
pirma truputį su pretenzija į Gariūnus, antra labiau link angliškos klasikos

drinks_cheers.gif as ir tos nuomones
Atsakyti
beje , antras baldas ne angliško o labiau prancūziško stiliaus . anglai living room'uose kaip tik minkštus baldus mėgo/mėgsta, o tokie sausi kaip antras labiau būdingas buvo prancūzų interjere smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 25 kovo 2014 - 16:09
http://cotedetexas.b...-obsession.html
kai kur nieko,kai kur, ką žinau g.gif bet vietovė graži. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 25, 13:21)
labadienis kolegos.. aš vėl čia.. vis kankinuosi su interjeru smile.gif teisingiau su medine 

dabar didžiausias galvos skausmas - grindys  doh.gif

gražu balta,bet virtuvėj,sau nedaryčiau,jau vonioj erzina,plaukelis,dėmelė,dulkelė,valau,valau.

grindis kokio gintaro atspalvio darykit,šilumos,kad būtų, arba pagal kitus baldus žiūrėkit,kokių spalvų ten dominuoja daugiausiai.
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 25, 16:54)
ech kaip krisčiau į tokius smile.gif

vat sitokius jei gauciau, tai buciau devintam danguje wub.gif patys graziausi baldai, tik kad ziauriai nepraktiski turint juoda ciucika ir leliu tepliu namie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 03 25, 17:25)
vat sitokius jei gauciau, tai buciau devintam danguje  wub.gif patys graziausi baldai, tik kad ziauriai nepraktiski turint juoda ciucika ir leliu tepliu namie biggrin.gif

ooo patikėkit, žinau kas tas yra, namie turiu 8 šunius biggrin.gif .. bet vis tiek noriu tokių blush2.gif tik va todėl galvoju gal kokius dryžuotis , kad bent kiek mažiau teplūs būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 25, 16:54)
ech kaip krisčiau į tokius smile.gif

Dabar kaip ligone visur stebiu tas lovas - tai labai daznas sitas variantas - laurojashlej, poterybarnej.. na toks einamiausias modelis, kas turi ciut daugiau pinigo. As neturiu biggrin.gif Ir filmuose dabar ne i grazius diedus ziuriu, o i baldus doh.gif lotuliukas.gif

O ta antra lovoj galima rasti Skrajoj. Paziuresiu gyvai. Tik kaina lyg kita.. Einu pasuksiu.

_____

Del vaiku.. Valgomojo baldai graziau su gobelenu.. as pvz ziuriu i toki: http://web.audejas.l.../taura?&eid=585 Tiktu prie sienutes (lyg bus labai mazai matomais dryziais). Bet.. Kaip issaugot juos? Kas liks po metu? Gal net po menesio? doh.gif Ne gi teks tik su mediena del praktiskumo.. g.gif Viena beda tas irengimas lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 25, 17:29)
ooo patikėkit, žinau kas tas yra, namie turiu 8 šunius  biggrin.gif .. bet vis tiek noriu tokių  blush2.gif tik va todėl galvoju gal kokius dryžuotis , kad bent kiek mažiau teplūs būtų  smile.gif

nezinau nezinau, as turejau geras kokybiskas sofkutes, tik kad pas mane porankiu audinys nenusieme, ten neturejau ciuciko ir vaiku, bet nuo galvos einant laikui nusipurvimo, paduskas isploviau o ten ne, tai bruzindavau tiesiai ant baldo, zodiu vargas, ilgainiui net nenegrazu buvo, nes nemokejau normaliai isvalyti unsure.gif
del to dabar bute sedi baltas odinis kampas, kuris mane nervina, bet jauciu reiks temptis i nama i kol vaikai paaugs blink.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 25, 17:44)
del vaiku.. Valgomojo baldai graziau su gobelenu.. as pvz ziuriu i toki: http://web.audejas.l.../taura?&eid=585 Tiktu prie sienutes (lyg bus labai mazai matomais dryziais). Bet.. Kaip issaugot juos? Kas liks po metu? Gal net po menesio? doh.gif Ne gi teks tik su mediena del praktiskumo..  g.gif Viena beda tas irengimas lotuliukas.gif

pas mane vagomojo kedes gobelenines ir sviesios, jau dabar zinau kad as joms tarnausiu doh.gif bet uztai kaip grazu wub.gif
Atsakyti
galvoju kiek patogu tie užvalkalai ant sofų kur Ikea pvz turi.. g.gif dabar pas mane moderni sofa, visa išsisegioja atskirai ir išsiplauna.. bet jei tokį didelį reikėtų plaut g.gif gi nei į skalbiankę įkiši nei ką g.gif

mano sesuo labai neblogą sofą nusipirko Litsofoj, ir nebrangiai sakyčiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 25 kovo 2014 - 16:50
QUOTE(Liolio @ 2014 03 25, 13:13)
Kadangi kambarys nedidelis ir sienos tamsokos (grazios!) deciau sviesesnes uzuolaidas, ypac dar jei ir baldai bus balti.

O jei nera aklinu dieniniu uzuolaidu, tai palange visada lieka atvira. Jei butu mano namai, tai as bent kazkiek noreciau uzdaryti ta vaizda pro langa, del to deciau dienines paristas sonuose, ir naktines paristas. Kazka tokio kaip sitam pvz.
user posted image

Grazus variantas, aciu, tik galvoju, ar cia ant vieno karnyzo man taip sumaut? Nakciai gal noresis naktines uzleist, kad tamsiau butu...
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 25, 15:40)
kolegės, ką manot kai virtuvėj sala kitokios spalvos nei virtuvinis.. vis noriu kažko va tokio smile.gif virtuvė balta o sala pvz kokia mėlyna su pienu ar žalia su pienu... ar pilka su pienu .. galvoju tik ar nepabos  g.gif

Būtinai darykit salą kitokios spalvos thumbup.gif

QUOTE(Liolio @ 2014 03 25, 15:52)
Neatsibos, kodel gi turetu. Nebent kokia raudona daryt.

Kaip čia suprast g.gif .. raudona - tai jau greičiau atsibostanti spalva? blink.gif unsure.gif
Kai kurios merginos supras, kodėl taip jautriai reaguoju... ax.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 25, 18:40)
Kai kurios merginos supras, kodėl taip jautriai reaguoju...  ax.gif
lotuliukas.gif

Suprantam hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 25, 18:40)
Būtinai darykit salą kitokios spalvos  thumbup.gif
Kaip čia suprast g.gif .. raudona - tai jau greičiau atsibostanti spalva?  blink.gif unsure.gif
Kai kurios merginos supras, kodėl taip jautriai reaguoju...  ax.gif
lotuliukas.gif

grazi grazi ta tavo virtuve biggrin.gif mums jis irgi daro dabar 4u.gif
Atsakyti