Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

QUOTE(rek @ 2014 02 26, 08:32)
Liolio, mano ten virtuve smile.gif prasom realus vaizdelis, tikiuosi pravers smile.gif

ACIU thumbup.gif Ar teisingai suprantu, kad salia orkaites stovi saldytuvas? Ar nebutu labai sunku pamatuoti siena nuo kampo iki saldytuvo pabaigos (sienos)? Ir nuo kampo iki orkaites? Buciau tikrai labai labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 02 26, 11:19)
ACIU  thumbup.gif Ar teisingai suprantu, kad salia orkaites stovi saldytuvas? Ar nebutu labai sunku pamatuoti siena nuo kampo iki saldytuvo pabaigos (sienos)? Ir nuo kampo iki orkaites? Buciau tikrai labai labai dekinga  4u.gif

Pamatuosiu, jei nepmirshiu 4u.gif Taip salia orkaites saldytuvas. Bus apie 2 m.
Atsakyti
Cia dar i virtuviu tema 4u.gif
Berods Vida prase, kad parodyciau virtuves galutini rezultata su Kazliskiu darytom durelem. Apacia is Ikea. Dar nera indaploves plokstes, nes kazkaip ten sudetingai ji dedasi. Is aisku stalvirsiai biggrin.gif kada nors bus.. Bus balti, lieto akmens. Jei domina kaina, visos virsutines dureles kainavo 1500lt, uosio masyvas, dazytos baltai. Isprudu freza truputi skiriasi nuo duru, bet atrodo vis vien gerai. rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Interjeras ne klasikinis, bet paivairinimui ax.gif
Atsakyti
pupeliuk, is kur tas idomus maisytuvas?
as svajonese keiciu stalvirsi, maisytuva... ax.gif ax.gif
kai pas jus pamaciau plokste, pagalvojau kad jus plyteles klijuosit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2014 02 25, 13:44)
Sveikutes provanso gerbejos smile.gif  Esu ieskojimu etape, reikia graziu provanso stiliaus uzuolaidu miegamajam ir darbo kambariui  g.gif . Patarkite smile.gif

Kol nepamatysime miegamojo, tol nieko nepatarsime. Siaip as ir pati dar miegamajam turiu tik laikinas kabancias palas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 26 vasario 2014 - 12:13
Sveikutes,

anksciau cia kelios mamos rasete, kad turit Villeroy & Boch Oberon vonias. Gal galit pasakyti ju auksti jau su mkojomis. Ziuriu i brezini ir nesuprantu. pati vonia 44,5-47cm aukscio o su kojomos? 75-80 zymi jau ten kazka kita o vonios aukstis su kojomis pazymetas h g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2014 02 26, 10:55)
Cia dar i virtuviu tema 4u.gif
Berods Vida prase, kad parodyciau virtuves galutini rezultata su Kazliskiu darytom durelem. Apacia is Ikea. Dar nera indaploves plokstes, nes kazkaip ten sudetingai ji dedasi. Is aisku stalvirsiai  biggrin.gif kada nors bus.. Bus balti, lieto akmens. Jei domina kaina, visos virsutines dureles kainavo 1500lt, uosio masyvas, dazytos baltai. Isprudu freza truputi skiriasi nuo duru, bet atrodo vis vien gerai.  rolleyes.gif

Grazu, kad apacia skiriasi nuo virsaus thumbup.gif As irgi panasias spalvas galvoju naudot - apacioj ruda, virsuj sviesa. Jei dar nepersigalvosiu iki to laiko smile.gif O virsuj rankeneliu nebus? Pas mus dabartinej virtuvej kai kuriose spintelese nera rankeneliu ir as ju visa nepasigendu. Galvoju naujoj virsutinese spintelese gal ir jokiu nedet.
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2014 02 26, 13:07)
pupeliuk, is kur tas idomus maisytuvas?
as svajonese keiciu stalvirsi, maisytuva...  ax.gif  ax.gif
kai pas jus pamaciau plokste, pagalvojau kad jus plyteles klijuosit  rolleyes.gif

Maišytuvas Hansgrohe 4u.gif Ne, plytelių neklijuosim. Čia laikinai taip.

QUOTE(Liolio @ 2014 02 26, 15:24)
Grazu, kad apacia skiriasi nuo virsaus  thumbup.gif As irgi panasias spalvas galvoju naudot - apacioj ruda, virsuj sviesa. Jei dar nepersigalvosiu iki to laiko smile.gif O virsuj rankeneliu nebus? Pas mus dabartinej virtuvej kai kuriose spintelese nera rankeneliu ir as ju visa nepasigendu. Galvoju naujoj virsutinese spintelese gal ir jokiu nedet.

Ne, rankenėlių nebus, atsidaro už apačios. Praeitą kartą buvo taip, ir dabar bus taip, man patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2014 02 26, 13:37)
Ne, rankenėlių nebus, atsidaro už apačios. Praeitą kartą buvo taip, ir dabar bus taip, man patinka rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 02 26, 13:44)
Sveikutes,

anksciau cia kelios mamos rasete, kad turit Villeroy & Boch Oberon vonias.

jau nereikia, gavom atsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 02 25, 21:18)
Ir dar - ar visos dedat indaploves apacioje? Nors ir pensija tolokai, bet man paskausta nugara pastoviai pasilenkt atsilenkt, o indaplove naudoju daug dazniau nei kokia orkaite. Esu maciusi kai indaplove dedama auksciau (kaip kad jusu piesinelyje orkaite). Bet nesu isbandziusi. Gal kas turit toki varianta? Ar patogu naudoti auksciau imontuota indaplove?

pas mano draugus namuose indaplovė - mažutė, skirta 2 asmenims, dydžio kaip didelė mirkobangė, virš neaukšto šaldytuvo sumontuota (jos prireikė tada, kai visas virtuvinis jau stovėjo, o pati virtuvytė kišeninė, tai kitos vietos nė nebuvo, o jie abu aukštaūgiai, tai problemos dėl aukščio nemato). na, tokioj vietoj tikrai nesiūlau dėti smile.gif, bet esmė ta, kad techniškai indaplovę viršuje montuoti galima.
Atsakyti
Liolio, dar paskaiciau tavo posta, tai zinok as pvz kraunu tiesiai is indaploves i spinteles, tiesiai virs indaploves yra tauriu - stikliniu spintele, o virs kriaukles aisku leksciu puodeliu dubeneliu. tai tikrai nereikia kazkaip papildomai ant stalvirsio isdeliot. puodai ir irankiai stalciuj kitoj kriaukles pusej. zo, visai patogiai viskas gaunas.
Atsakyti