Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

QUOTE(zuikio zmona @ 2014 03 25, 10:46)
Svarstem varianta daryt balta roleta ant visos nisos, plius paristos naktines uzuolaidos. Klausimas ir yra, gal kas turi ideju, kaip graziai isspresti prisidengimo klausima paliekant atvira palange, kas deretu, ir dar dvejoju, kokios spalvos uzuolaidos cia deretu- ar daryt tamsesnes, ar sviesesnes, ar tokias kaip sienos...

Kadangi kambarys nedidelis ir sienos tamsokos (grazios!) deciau sviesesnes uzuolaidas, ypac dar jei ir baldai bus balti.

O jei nera aklinu dieniniu uzuolaidu, tai palange visada lieka atvira. Jei butu mano namai, tai as bent kazkiek noreciau uzdaryti ta vaizda pro langa, del to deciau dienines paristas sonuose, ir naktines paristas. Kazka tokio kaip sitam pvz.
user posted image
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...l.d?id=64358854
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2014 03 25, 11:23)

Grazu wub.gif Bet kaip suprast 5 miegamieji ir 9 vonios kambariai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 03 25, 13:00)
Grazu  wub.gif Bet kaip suprast 5 miegamieji ir 9 vonios kambariai?  smile.gif

aha biggrin.gif ir aš pagalvojau.

Bet visuma,kiemas su balutėm,taip natūralu viskas,ech seilytė nutysta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 03 25, 14:00)
Grazu  wub.gif Bet kaip suprast 5 miegamieji ir 9 vonios kambariai?  smile.gif

nu turbūt 4 miegamieji yra su 2 voniom (kad nereiktų kiekvieną kartą pyktis, kuris pirmas į vonią biggrin.gif ) ir 1 miegamasis su 1 vonia (greičiausiai vaikų, arba svečių, bet skiriamas tiems, kurie mažiausiai pykstasi lotuliukas.gif )
o jei rimtai, tai greičiausiai sporto salė turi savo, pirtis, jei tokia yra, irgi savo, baseinas irgi savo vonios kambarį, nu ir dar lieka bendras svečių vonios kambarys pirmam aukšte g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latifa: 25 kovo 2014 - 13:18
labadienis kolegos.. aš vėl čia.. vis kankinuosi su interjeru smile.gif teisingiau su medine grindų danga. vis niekaip neapsisprendžiu ar dėt tamsesnę ar visgi beveik baltą .. doh.gif ir labai mėtaus dėl medinės dangos virtuvėje ir wc kambariuose.. noriu medinių bet kadangi beveik visi deda plyteles, aišku baisu smile.gif

kažkada esu rašius, kad darysim klasikinio stiliaus namus, su baltais apvadais. Klasika bus lengva smile.gif virtuvinis baltas, bet šiek tiek filinguotas su sala , va tokios smile.gif

user posted image

dabar didžiausias galvos skausmas - grindys doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 25 kovo 2014 - 13:27
Pakritikuokit triviete sofa lova su miegamu mechanizmu i svetaine (gobelenas bus vienspalvis ir ryskus). Niekaip nerandu varianto.. Ir labai sunku vertinti nematant gobeleno.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 25 kovo 2014 - 14:16
man pirmas variantas, jei bus vienspalvis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 25, 15:15)
Pakritikuokit triviete sofa lova su miegamu mechanizmu i svetaine (gobelenas bus vienspalvis ir ryskus). Niekaip nerandu varianto.. Ir labai sunku vertinti nematant gobeleno.

man antra grazesne - lengvesne, elegantiskesne . Pirmajai tai tik pagalviu kutai sioki toki vaizda priduoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 03 25, 15:25)
man pirmas variantas, jei bus vienspalvis smile.gif

o man tai antras, ypač gražus wub.gif
Atsakyti
ar vis tik sita?

user posted image
Atsakyti
ne, man ta raudonoji vistiek. Ypac jeigu isivaizduot vienspalve
Atsakyti