Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

uzsisvajojau apie nuosava nama centre wub.gif biggrin.gif ok uztenka biggrin.gif

tai va, aciu visoms uz jusu patarimus, siandien jau padejom taska ant virtuves, kelsim iki pat lubu ir tada eisim aplinkui su musu lubu apvadu rolleyes.gif tikiuosi kad viskas iseis taip kaip mano galvoje dabar lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 03 24, 14:17)
nematau nieko blogo ir tuose kalnuose kloniuose kaip jus sakot  4u.gif taip mes gyvensime Vilniaus rajone, i centra vaziuosime 15 km, bet iki jo ir dabar nuvaziuojame tik max karta per savaite ar net dvi -tris. O ten grynas oras ir ezerai su laukais aplinkui  4u.gif aisku cia guodziuosi save biggrin.gif

bet vaikų kasdienis vežiojimas,tai doh.gif mum iki miesto centro 5 min. lėtai biggrin.gif važinėjimo iki kaklo. Centre kada gyvenom koją iškėlei,mokykla ir visa kita, namie puoda palieki virt į darba eini. Po valandos išjungi. biggrin.gif
Atsakyti
Aš jau pasigrožėjau biggrin.gif dabar Jums rodau 4u.gif http://nicety.livejo...om/1499505.html

Dar turiu klausimą- ką manote apie tokią paprastutę tvorelę balkoniukui, kuri stovi už šio kambario lango?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 24 kovo 2014 - 16:19
QUOTE(Barboraaa @ 2014 03 24, 16:14)
bet vaikų kasdienis vežiojimas,tai doh.gif mum iki miesto centro 5 min. lėtai biggrin.gif važinėjimo iki kaklo. Centre kada gyvenom koją iškėlei,mokykla ir visa kita, namie puoda palieki virt į darba eini. Po valandos išjungi. biggrin.gif

savi pliusai savi minusai wink.gif
as kai statausi nama uzmiestyje, idealizuosiu gamta, arkiukus prajojancius is Rieses zirgyno, gandrus mano kieme vaiksciojancius, lapes su lapiukais dugstancius vakariniame ruke, stirnytes lekiancias is misko, gaivu vasaros vakara su nuo prudo einanciu garu, sieno kvapa, ypac kai juos susuka i ritinius, ezera uz poros minuciu kelio riedant dviratuku ir t.t. wub.gif
zodziu kaip mamagabi sake kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 03 24, 17:17)

Dar turiu klausimą- ką manote apie tokią paprastutę tvorelę balkoniukui, kuri stovi už šio kambario lango?

nepamiršau, ką buvau žadėjus, bet tiek užsiknisus buvau, kad tik šiandien prisėdau normaliai prie kompo. Nu ir matyt būsiu jau tą visą katalogą su balkoniukais ištrynus doh.gif , nes mums jau tai nebeaktualu. O kai kompe pastoviai trūksta vietos, tai matyt vienos iš tokių akcijų 'apsišluok ir apsiplauk' metu ir būsiu ištrynus.
O dėl jūsų įdėto balkoniuko, tai man tokie ant tikrų, o ne prancūziškų, balkonų tam tikrais atvejais visai neblogai atrodo. Bet tokį variantą ant platesnių langų kaip prancūzišką balkoniuką nelabai įsivaizduoju unsure.gif Man tokiam variantui norėtųsi 3D, o ne vienos plokštumos, kurioj ir langas ir tvorelė.
Čia būtų kažkas panašaus.

user posted image

Tai ant mažesnių langų dar tos tvorelės visai nieko, bet ten kur tie balkonai, su aklinais šonais, man jau nesižiūri. Tai jei dar ir balkono nebūtų, o tiesiai ant sienos visa ta tvora atsidurtų, tai kažin ar vaizdelis būtų geresnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 03 24, 17:17)
Dar turiu klausimą- ką manote apie tokią paprastutę tvorelę balkoniukui

O kur ta balkoniuka planuoji deti? Ant sio "trikampio lango"?
user posted image

Jei taip, tada as manau, kad visai tiktu tokio ar panasaus principo tvorele, kaip kad laiptu tureklai viduje - tik storesnis balkono statramstis sutaptu su lango remais - storesni pagaliukai butu penki, o tarp ju plonesni ir kai kurie is ju - su suktuku.
Ant sitokio plocio lango mandros tvoreles net ir nesipraso, nes pats langas l. platus, namo fasade nera juodos/tamsios spalvos, o ir mandri balkono ornamentai uzgostu vaizdus pro langa wub.gif

Dar prasom pasakyti, nes smalsu - kokiu budu isgautas sis ornamentas? rolleyes.gif Patys darete ar meistrai?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 24 kovo 2014 - 17:25
Man atrodo cia gipsas o ant visaus "tepliota" siena g.gif
Atsakyti
Kaip aš suprantu- tai spec tinkavimas. Pas mus panašiu būdu virtuvės sienos ištinkuotos (tik be lipdinių, nors ir juos iš to pačio tinko padaro). Tinkas ne kaip įprastas, o toks labiau guminis- tepant veliasi paskui špakliuotę ir tokiu būdu išgaunami įvairūs raštai. Spalvos pigmentas jau buvo dėtas į tinko mišinį, o paskui dar ant viršaus tepta laku- taip paviršius įgavo balkšvumo ir blizgesio.
Tikiuosi pataikiau su spėjimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2014 03 24, 14:05)
Pasirodykit kambari, kas ir kaip ten atrodo - bus lengviau mastyt smile.gif 

Kad nera ka rodyt, 15 kvadratu pailgas kambariukas daugiabutyje..noris minimaliai apsitvarkyt,taupiai biggrin.gif nes neuzsibusim cia. o lengovs klasikos, provanso stilius mielas man, tai bent detaliu noris..:)nufotkinau langa, jei eis ka suprast, nes dar tik sienos nudazytos ir apvadai uzklijuoti. Apacioj desim irgi aukstus baltus apvadus, reik grindis pasikeist. Baldu noresiu baltu. Sienos turejo but rusvos/smelio spalvos, bet gavosi saltos i pilkuma. Tai gal dabar kils kokiu minciu, kaip sprest lango klausima, jei noriu sonuose paristu uzuolaidu, kad susvelnintu kambari, ir noriu atviros palanges? g.gif karnizas butu "zalvarinis", nezinau ar ziedus slept, ar uzuolaidas kabint taip kad jie matytusi, ir kokios spalvos jos turetu buti, dienines, naktines, ar tarpinis variantas, traukomos ar ne.... doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuikio zmona @ 2014 03 25, 09:58)
Kad nera ka rodyt, 15 kvadratu pailgas kambariukas daugiabutyje..noris minimaliai apsitvarkyt,taupiai biggrin.gif  nes neuzsibusim cia. o lengovs klasikos, provanso stilius mielas man, tai bent detaliu noris..:)nufotkinau langa, jei eis ka suprast, nes dar tik sienos nudazytos ir apvadai uzklijuoti. Apacioj desim irgi aukstus baltus apvadus, reik grindis pasikeist. Baldu noresiu baltu. Sienos turejo but rusvos/smelio spalvos, bet gavosi saltos i pilkuma. Tai gal dabar kils kokiu minciu, kaip sprest lango klausima, jei noriu sonuose paristu uzuolaidu, kad susvelnintu kambari, ir noriu atviros palanges? g.gif karnizas butu "zalvarinis", nezinau ar ziedus slept, ar uzuolaidas kabint taip kad jie matytusi, ir kokios spalvos jos turetu buti, dienines, naktines, ar tarpinis variantas, traukomos ar ne.... doh.gif
user posted image

Na tai cia jau niekas nepasakys, nes klaidingo varianto siuo atveju nera, o kiekvienam pagal skoni. Vienam grazu kai matosi ziedai, kitam kai nesimato. Vieniem dienines paristos uzuolaidos, kitiem naktines paristos. Man graziausia dvigubos paristos - dienines suristos sonuose, o salia ir naktines suristos sonuose. Traukymas - cia tik jus galite zinoti ar jum norisi vakare uzsitraukti uzuolaidas ar ne? Nes tai priklauso tik nuo jusu iprociu. Man atrodo koki varianta bepasirinksite, nesuklysite. O siaip nors as ir labai nemegstu dieniniu uzuolaidu ir patinka atviros palanges, bet jusu atveju deciau ir dienine. Tik del to, kad tas vaizdas uz lango nera labai jau mielas akiai, tai noretusi, kad jis taip neisrysketu, butu pasleptas po dienine uzuolaida. O apskritai suprantu jusu nora turet atvira palange, bet kad ne sitam variante 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 03 25, 12:17)
Na tai cia jau niekas nepasakys, nes klaidingo varianto siuo atveju nera, o kiekvienam pagal skoni. Vienam grazu kai matosi ziedai, kitam kai nesimato. Vieniem dienines paristos uzuolaidos, kitiem naktines paristos. Man graziausia dvigubos paristos - dienines suristos sonuose, o salia ir naktines suristos sonuose. Traukymas - cia tik jus galite zinoti ar jum norisi vakare uzsitraukti uzuolaidas ar ne? Nes tai priklauso tik nuo jusu iprociu. Man atrodo koki varianta bepasirinksite, nesuklysite. O siaip nors as ir labai nemegstu dieniniu uzuolaidu ir patinka atviros palanges, bet jusu atveju deciau ir dienine. Tik del to, kad tas vaizdas uz lango nera labai jau mielas akiai, tai noretusi, kad jis taip neisrysketu, butu pasleptas po dienine uzuolaida. O apskritai suprantu jusu nora turet atvira palange, bet kad ne sitam variante  4u.gif

Svarstem varianta daryt balta roleta ant visos nisos, plius paristos naktines uzuolaidos. Klausimas ir yra, gal kas turi ideju, kaip graziai isspresti prisidengimo klausima paliekant atvira palange, kas deretu, ir dar dvejoju, kokios spalvos uzuolaidos cia deretu- ar daryt tamsesnes, ar sviesesnes, ar tokias kaip sienos...
Atsakyti
QUOTE(zuikio zmona @ 2014 03 25, 12:46)
Svarstem varianta daryt balta roleta ant visos nisos, plius paristos naktines uzuolaidos. Klausimas ir yra, gal kas turi ideju, kaip graziai isspresti prisidengimo klausima paliekant atvira palange, kas deretu, ir dar dvejoju, kokios spalvos uzuolaidos cia deretu- ar daryt tamsesnes, ar sviesesnes, ar tokias kaip sienos...

O gal tiktų medinės baltos/balintos žaliuzės? Pati svarstau tokį variantą vaiko kambaryje, nes kol kas kaba naktinės užuolaidos ir roletas (laikinai). Dieninių užuolaidų varianto nesvarstau.
Atsakyti