Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

QUOTE(Rabambule @ 2014 03 22, 09:58)
pas mane maisyta tai nusiziurejusi si,zinoma jis isgrynintame klasikos stiliuje netiks:
http://www.technolux...EET-WHITE-A-86/

dėkui. pas mane irgi maišytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2014 03 22, 09:08)
radom dar 1 nameliuka, kuris is man ir vyrui patiko  thumbup.gif

Buciau dekinga, dar del sio nameliuko pasisakymu ir minciu. O paskui jau gvildensim g.gif  Vis tik idomu daugiau  nuomoniu isgirsti 4u.gif

Man sis projektas maziau patinka, nei ankstesnis - toks jausmas, kad vien kambariukai, vien kolidoriukai, vien kamareles unsure.gif
Vienaauksciui man atrodo svarbu erdvi pagrindine patalpa - t.y. svetaine/ virtuve, kur seima praleidzia daugiausia laiko kartu ir veliau keliauja i savo atskirus jaukius "urvelius" smile.gif Ir kitas svarbus dalykas - tos bendros patalpos aukstis - kas yra ERDVE bei visas interjero grazumas.
Su pastaruoju projektu ta vargiai galesite igyvendinti, nes bendros erdves kaip ir nera, tik atskitos patalpeles...

QUOTE(TuDa @ 2014 03 22, 09:42)
Kodėl rekomenduotina g.gif - BŪTINA biggrin.gif
Aš iš to interjero nužiūrėjau miegamą, ir kaip tik pagalvojau apie Rūtelės projekta, kad būtų šauni mintis įrengti miegamą su išėjimu į terasą ar kiemą, va kaip čia:

Nesinorejo kalbeti isakmiu tonu hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 22 kovo 2014 - 13:02
QUOTE(mamagabi @ 2014 03 22, 14:00)
Man sis projektas maziau patinka, nei ankstesnis - toks jausmas, kad vien kambariukai, vien kolidoriukai, vien kamareles unsure.gif
Vienaauksciui man atrodo svarbu erdvi pagrindine patalpa - t.y. svetaine/ virtuve, kur seima praleidzia daugiausia laiko kartu ir veliau keliauja i savo atskirus jaukius "urvelius" smile.gif Ir kitas svarbus dalykas - tos bendros patalpos aukstis - kas yra ERDVE bei visas interjero grazumas.
Su pastaruoju projektu ta vargiai galesite igyvendinti, nes bendros erdves kaip ir nera, tik atskitos patalpeles...
Nesinorejo kalbeti isakmiu tonu hihihi.gif

Aciu uz nuomone 4u.gif to antrojo tai jauciu pirmoj vietoj suzavejo isore namo biggrin.gif O pirmasis toks paprastesnis, kuklesnis, bet irgi mielas.
Kaip saket, jog siulot svetaine su valgomu, virtuve daryt aukstesnem lubom, kazin vyras ar nesakys kad neekonomiska ir tt. Nors jei kas kl ar grazu, tai zinoma kad taip bigsmile.gif
Issisaugojau ir nuoroda ir tas keleta foto wub.gif
Paziuret grazu, bet is miegamo, i terasa isejimo man nieks nedarys jauciu biggrin.gif Uzteks is svetaines zonos ax.gif
Mano projektelio veidrodinis variantas lb fainas, dbr ziuriu ir galvoju, tik kur ta katiline nukisus jei vis tik baisios durys bus, nenoriu i :ax:kad jos nuo gatves sviestu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2014 03 22, 16:57)
Aciu uz nuomone 4u.gif  to antrojo tai jauciu pirmoj vietoj suzavejo isore namo biggrin.gif  O pirmasis toks paprastesnis, kuklesnis, bet irgi mielas.
Kaip saket, jog siulot svetaine su valgomu, virtuve daryt aukstesnem lubom, kazin vyras ar nesakys kad neekonomiska ir tt. Nors jei kas kl ar grazu, tai zinoma kad taip bigsmile.gif
Issisaugojau ir nuoroda ir tas keleta foto wub.gif 
Paziuret grazu, bet is miegamo, i terasa isejimo man nieks nedarys jauciu  biggrin.gif  Uzteks is svetaines zonos ax.gif
Mano projektelio veidrodinis variantas lb fainas, dbr ziuriu ir galvoju, tik kur ta katiline nukisus jei vis tik baisios durys bus, nenoriu i :ax:kad jos nuo gatves sviestu doh.gif

O jus imkit ir skaidros111 (www.skaidra.lt), kuri cia kartais uzsuka, uzklauskite apie ta neekonomija smile.gif Ji architekte, kiek suprantu pati savo nama ir susiprojektavo (http://www.skaidra.lt/index.php/darbu-galerija/provanso-stiliaus-namas/), tai gal ims ir atsakys i jums nerima keliancius klausimus smile.gif
O jei susiklabetumete, tai gal ir savo projekta kartu igyventintumete rolleyes.gif
Ot reklama darau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2014 03 22, 17:30)
O jus imkit ir skaidros111 (www.skaidra.lt), kuri cia kartais uzsuka, uzklauskite apie ta neekonomija smile.gif Ji architekte, kiek suprantu pati savo nama ir susiprojektavo (http://www.skaidra.lt/index.php/darbu-galerija/provanso-stiliaus-namas/), tai gal ims ir atsakys i jums nerima keliancius klausimus smile.gif
O jei susiklabetumete, tai gal ir savo projekta kartu igyventintumete rolleyes.gif
Ot reklama darau doh.gif

ok.gif
Atsakyti
user posted imageKažkuri buvot ieškoję šepečio laikiklių į wc, va kokių šiandien užmačiau. Po 10-13 svarų 4u.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilze: 22 kovo 2014 - 19:46
QUOTE(mamagabi @ 2014 03 22, 14:00)

Vienaauksciui man atrodo svarbu erdvi pagrindine patalpa - t.y. svetaine/ virtuve
Ir kitas svarbus dalykas - tos bendros patalpos aukstis - kas yra ERDVE bei visas interjero grazumas.

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif

QUOTE(Rutele_S @ 2014 03 22, 16:57)

Kaip saket, jog siulot svetaine su valgomu, virtuve daryt aukstesnem lubom, kazin vyras ar nesakys kad neekonomiska ir tt.

Pas mus name svetaines su virtuve lubu aukstis zemiausioj vietoj 2,8m, ausciausioj 4,5m. Erdves jausmas nuostabus, tikrai nenoreciau zemesniu. Aisku, apsildyti toki turi brangiau kainuoja, bet erdves pojutis viska atperka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2014 03 22, 19:42)
Kažkuri buvot ieškoję šepečio laikiklių į wc, va kokių šiandien užmačiau. Po 10-13 svarų  4u.gif

isduok paslapti kur uzmatei, as viena nusipirkau TK Maxx'e , dar vieno reikia ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 23 kovo 2014 - 12:08
QUOTE(vida777 @ 2014 03 23, 11:07)
isduok paslapti kur uzmatei, as viena nusipirkau TK Maxx'e , dar vieno reikia  ax.gif .

Ten pat ir mačiau biggrin.gif ar tau rajoną pasakyt?
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2014 03 22, 16:30)
Ot reklama darau doh.gif

Gal sau pas Skaidrą užsisakėt namo projektą?

http://tavoprojektas.lt/projektai
http://www_tipinis_lt/
kiek namukų

Valakampiuose(Vilnius) keletas gražių namų pristatyta wub.gif bet kam ko reikia.Su Google galima apžiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 23 kovo 2014 - 14:53
QUOTE(Rutele_S @ 2014 03 22, 09:08)
http://www.kbprojekt...537/poniatowice
Tik pakeitimai tokie butu:
1. Nedarytumem terasos kur is kambario nr2, nes jau netilptu kolonos pagal galima uzstatyma
2. Tarp kambariu nr 1 ir nr 2 nedaryciau sienos, ir  2 su 6  tarpusavy sukeisciau
3. Rada virtuvej atsirastu siena, su kambariu, bet nenoreciau aklinos  sienos i svetaine  g.gif
4, Terasa butu gerai pasukta ne i kaimynus, sone kaip dabar, o bent kampu kaip anam projekte, i pietus kur grynai buvo, arba kaip nors padaryt kad tiesiai i pietrycius - nenoriu i kaimynus ziuret ten sededama schmoll.gif

Trukumai :
1. katilines durys gerai iseina, i kiema, ne i gatve, taciau prie miegamojo, galimi nepageidaujami garsai?
2. Virtuve lieka be sandeliuko
3. Miegamas be drabuzines  biggrin.gif
4, Vis tik noretusi antrame san mazge (vaikiu vonioje sakykim) dusas jog tilptu. Bet gal kai nesidarytu sienos nuo virtuves, prailgint eitu 11 nr wc, ir tilptu?

Jei sukeisit 2 ir 6 patalpas, tai vienas vaikų kambarys/miegamasis gausis šalia virtuvės ir toli nuo wc/vonios - kaži ar tai geras sprendimas g.gif ... Man dabar visai logiškai paskirstytos erdvės tame projekte, tik aišku su dydžiais kažką keist reiktų, kad miegamąjam tilptų drabužinė, o wc pasididintumėt, kad tilptų dušas. Dabar svetainėje, prie sienos su virtuve yra numatyta vieta spintai, tai gal ją rikėtų kelti į virtuvės pusę, liek pakeliant sieną - ji galėtų tarnauti kaip mini sandėliukas ax.gif .
Arba galima pabandyt taip - paskaičius daugiau komentarų supratau, kad norit bendros virtuvės-svetainės erdvės - tad ir darytu reiktų iš patalpų 1, 5, 6 erdvę be sienų, gal kurioj vietoj atrastumėt, kaip atskirti sandėliuką, kad ir prie 11 patalpos, dabartinės 6 patalpos viršutinę sieną pakelt - sumažėja terasa, bet ją sakėt norit labiau tiek dešiniu viršutiniu kampu daryt, jei gerai supratau... Vat tada ir galvot, kaip geriau išdėliot virtuvę, gal su sala išeitų, ir visa kita ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 23 kovo 2014 - 16:10
Gal kas galesite padeti, turesite kokiu patarimu, pavyzdziu, nes esu visai susivelusi..Kaip isspresti klasikinio miegamojo lango klausima, jei noriu kad balta plati palange liktu atvira, ant jos noriu det zvakide, remeliu, tad jokiu dieniniu uzuolaidu. noriu sonuose paristi uzuolaidas ant zalvarinio karnizo, kurios dengtu siauras sonines sienas.nezinau, ar tam rinktis naktines, ar dienines uzuolaidas, ar jas daryt netraukomas, tik krastuose, ar susilieciancias iki vidurio, kad nesimatytu karnizo ir butu nakciai uzleidziamos..ir kuo dengti langa?Svarstom varianta deti ant visos nisos balta su kokiu rastu roleta su zalvariniu mehanizmu plius sonuose uzuolaidos, ar jau bus sviestas sviestuotas.. g.gif ar atsisakyt uzuolaidu, det per visa nisa kokios storesnes, nepermatomos uzuolaidos romanete, austrijiete..ar ne kvailai atrodys derinys roleto plius naktiniu uzuolaidu? rolleyes.gif
Atsakyti