Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

QUOTE(TuDa @ 2014 03 20, 22:35)
Gal kas galit mestelti" prancūziškų" balkonėlių (ir ne tik jų) nuorodų. Užsikasiau.. nieko gražaus nerandu, pradėjau galvoti, kad namas dar metus laiko prastovės be jo. HELP 4u.gif

tai, kad tas 'gražus' tokia reliatyvi sąvoka mastau.gif jeigu įvardintumėt konkrečiau ko ieškot, pabandyčiau paieškot savo archyvuose jei dar visko nepratryniau.
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2014 03 20, 18:12)
Pupuk, nu svarbu kad jums tinka  ir patinka mirksiukas.gif O jei dar ir spintelių nedarysit virš lango - tai juo labiau neaktualus tas perkėlimas. Tai ir nuotraukos jau tada turbūt nesiųsiu, jei jau apsisprendėt  biggrin.gif

visivien laukiu, labai noriu paziureti ir pasisemti ikvepimo bigsmile.gif ziurek dar labiau susibalamutinsiu,rytoj vel keisiu projekta, tada femme uzmus mane, baldininko nepaleidziu hihihi.gif biggrin.gif

QUOTE(Rabambule @ 2014 03 20, 20:48)
Pupukas24, ziuriu tavo foto ir beveik idealios su mano, tik paplanavimas kitoks, lauksim tolimesnes eigos..

as irgi laukiu biggrin.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 20, 20:53)
Kiek ziuriu ikeltas foto - tai nelabai lubose taskiniu apsvietimu yra virs spinteliu g.gif Uztenka ledines juostos po spintelemis?

pas mus bus halogenai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 03 21, 00:28)
pas mus bus halogenai  doh.gif

aišku, elektrikė iš manęs nekokia, bet kodėl vietoj tų halogenų negalit dėt LED'ų g.gif Nebent jums iš idėjos tos apvalios skylės lubose nepatinka?
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2014 03 20, 13:55)
Tada anga be duru atsivers i kolidoriu schmoll.gif

Nebūtinai schmoll.gif. Ten galėtų buti durys į miegamąjį. Dabar jų nėra blink.gif - ar pagal Feng Shui tai gerai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2014 03 20, 22:37)
tai, kad tas 'gražus' tokia reliatyvi sąvoka  mastau.gif jeigu įvardintumėt konkrečiau ko ieškot, pabandyčiau paieškot savo archyvuose jei dar visko nepratryniau.

Kraukit man savo nuorodas į AŽ, atsirinksiu, nes konkrečiai neatsakysiu kas gražu. Tiesiog reikia idėjų. Paskui iš kelių gal sudėliosiu ir gims mano balkoniukas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Barboraaa @ 2014 03 20, 21:44)
Tai va dabar negaliu filma eit ziuret,, Populiari mergina,, biggrin.gif

Tu čia apie mane, ar apie filmą ax.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
aš vėl prie Akvilytės pristosiu 4u.gif - ar tau nepatinka tokios užuolaidėlės vonioj g.gif

user posted image
Papildyta:
Kūrybingoms asmenybėms biggrin.gif STALAS

user posted image
Atsakyti
TuDa, ir as tave skatinu deti nuorodas - man irgi patinka rytais pasigrozeti wub.gif Siandien va ne tik interjera apveizejau, bet dar ir super stiliovu dedule, ir paderintu prie interjero ir prie paties dedulio suniuku pasigrozejau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 03 21, 07:21)
Kraukit man savo nuorodas į AŽ, atsirinksiu, nes konkrečiai neatsakysiu kas gražu. Tiesiog reikia idėjų. Paskui iš kelių gal sudėliosiu ir gims mano balkoniukas biggrin.gif
Papildyta:

Tu čia apie mane, ar apie filmą ax.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif apie filma,oi tavo jumoras lotuliukas.gif

Grazu man tie rastgaliai, Lenkijoj daug prie keliu medziu ispjove,tokieeeee dideli,formos kokiooos ax.gif mastau.gif i bagazine niekaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 21 kovo 2014 - 08:40
QUOTE(TuDa @ 2014 03 21, 08:21)

tai jei būtų nuorodos, tai taip ir padaryčiau mirksiukas.gif Bet kad pas mane buvo ne nuorodos doh.gif , o tiesiog patikusias foto buvau išsisaugojus blush2.gif Vakare bandysiu paieškot to katalogo (jei neištryniau, nes dabar taip paskaičiavau, kad tam katalogui turėtų būti apie 6-7 metus blink.gif)
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2014 03 21, 01:03)
aišku, elektrikė iš manęs nekokia, bet kodėl vietoj tų halogenų negalit dėt LED'ų  g.gif Nebent jums iš idėjos tos apvalios skylės lubose nepatinka?

tai jo jo, ten ledai bus, tik pripratus as tuos spuogus ant lubu halogenais vadinti doh.gif biggrin.gif siaip man jie nelabai su klasika ir provansu siejasi, bet vyras neperkalbamas sioje srityje buvo, o ir as nebusiu to tokio labai islaizyto stiliaus atstove, bus pas mus pamaisyta visko, bet tikiuosi kad jauku rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos. pirminiam variante, pamirsau is garazo iejimai katiline padaryt, turetu but ir is kambario ir is garazo. Bet vien tik, peciu kurt eit per garaza, vyras sako nepatogu. Ir dar klaida, buvo pirminiam, pripazistu biggrin.gif kad vaikam kambariai ne toj puse, garazas reiktu kist vietoj ju.
Del didelio garazo, kaip cia kazkas rase kad vyrai rakandu prisideda, nu kaip pirstu i aki doh.gif biggrin.gif Maniskis statybininkas, visokiausiu irankiu irangos ir tt. nugi reik kazkur ta turta padeti g.gif i paprasta sandeliuka netilps... O kur dar meskeriu kolekcija doh.gif nors masina kol kas 1 teturim. Bet nezinai kaip gyvenimas susiklostys, tai matyt apsidraudimui rakandams ir galbut 2 auto, sako reikia didelio garazo. Gal todel, kad dabartinis siauras, ankstas, tai norisi priesingai biggrin.gif
Atsakyti
mamagabi, is kur emet tas 2 foto, kur svetaine su skliautais? Man labai patiko toji arka is valgomojo i virtuve thumbup.gif
is jusu papiesto planelio, veidrodinio manajam netikeliui biggrin.gif tai negerai katiline i paradini iejima, nes vyras sako kad katilines priesgaisrines durys slykscios, darkys bendra visa vaizda, o be ju nepriduosi namo g.gif
Tai katiline reik kavot biggrin.gif
Gal vertejo pasakyti, jog namo pietryciuose, sklypo gale - upe, o sklypo siaures vakaruose, uz keliuko miskas. Nei is ten nei is ten, kaimynu nebus. Tik is sonu. Tai noriu kuo daugiau langu i pietrycius, ir miegamaji nebutu tikslinga taip daryt, kad lovugalis i grazu vaizda (be kaimynu) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 03 21, 07:21)

as du metus balkonus deliojausi, dabar liko dar tvirtinima isspresti. Zodziu, dar kokie metai ir ... balkonas bus gatavas hihihi.gif .
o kokios formos strypu tu nori?
Atsakyti