Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

QUOTE(Latifa @ 2014 03 20, 17:02)
...

joooo.... ziuriu ne musu vienu tokia saunuole buvo biggrin.gif
del to bloko, tai mano buvo vienas is noru orkaite sitokiame lygyje, nes man apacioje visu pirma nepatogu, antra del vaiku nenoriu trecia negrazu biggrin.gif mikrobange ten normali imontuojama, jai nereikia tiek, bet nera kur kitur deti smile.gif o dar ten apacioje po orkaite saldiklis bus, nes saldytuvas bus visas tik saldytuvas 4u.gif
zodziu tas blokas man patinka, toki pat turiu dabar bute, pripratus prie tokio isdestymo, tai cia nematau problemos, bet aciu uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
Pupuk, nu svarbu kad jums tinka ir patinka mirksiukas.gif O jei dar ir spintelių nedarysit virš lango - tai juo labiau neaktualus tas perkėlimas. Tai ir nuotraukos jau tada turbūt nesiųsiu, jei jau apsisprendėt biggrin.gif
Atsakyti
Pupukas24, ziuriu tavo foto ir beveik idealios su mano, tik paplanavimas kitoks, lauksim tolimesnes eigos..
Atsakyti
biggrin.gif http://nicety.livejo...om/1498288.html
Atsakyti
O niekas nesusiduret, kad virs virtuves, ty sienoj yra isvesta ventiliacijos anga? As del jos dabar busiu priversta zemint lubas virtuves virs spinteliu verysad.gif

Kiek ziuriu ikeltas foto - tai nelabai lubose taskiniu apsvietimu yra virs spinteliu g.gif Uztenka ledines juostos po spintelemis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 20 kovo 2014 - 19:53
QUOTE(TuDa @ 2014 03 20, 21:48)

TuDa
visada įmeti gerų nuorodų, kad man vien tik dėl jų čia užeiti norisi biggrin.gif

Atsakyti
cia ta ventiliacija gartraukiui? ta turi omenyje? pas mus jos visai nera, bus spec gartraukis su filtrais, oras bus grazinamas atgal i patalpa.
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2014 03 20, 20:03)

TuDa
visada įmeti gerų nuorodų, kad man vien tik dėl jų čia užeiti norisi biggrin.gif

Va, kaip gražiai mane skatini biggrin.gif , o BARBORA- vėluoju į darbą, vaikai nevalgę... lotuliukas.gif žiauru doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 20, 20:53)

Kiek ziuriu ikeltas foto - tai nelabai lubose taskiniu apsvietimu yra virs spinteliu g.gif Uztenka ledines juostos po spintelemis?

yra yra, bent jau pas mane yra mirksiukas.gif bet tik todėl, kad pagrindinis darbastalis yra prie lango, tai ledinių juostelių net nebūtų buvę kur klijuot, net jei labai būtume norėję. O va bute turėjom po spintelėm apšvietimą, tiesa, ledai tuo metu dar buvo iš kosmoso tematikos, tai buvo tos ale dienos šviesos lempos, tai tikrai pilnai pakako darbinei zonai apšviesti.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 20, 20:53)
O niekas nesusiduret, kad virs virtuves, ty sienoj yra isvesta ventiliacijos anga? As del jos dabar busiu priversta zemint lubas virtuves virs spinteliu

Bet tai juk standartas, bent jau daugiabuciuose?
Dabartiniam bute spinteles iki lubu, gartraukis nuo ventiliacijos nutoles per spintele, tai vamzdis i ventiliacija nuvestas ispjovus spinteles sona. Vietos atima lygiai viena lentyna, kuri nepasiekiama be pasilypejimo, bendro vaizdo negadina.
Atsakyti
Gal kas galit mestelti" prancūziškų" balkonėlių (ir ne tik jų) nuorodų. Užsikasiau.. nieko gražaus nerandu, pradėjau galvoti, kad namas dar metus laiko prastovės be jo. HELP 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 20 kovo 2014 - 21:36
QUOTE(TuDa @ 2014 03 20, 20:16)
Va, kaip gražiai mane skatini biggrin.gif , o BARBORA- vėluoju į darbą, vaikai nevalgę... lotuliukas.gif žiauru doh.gif  lotuliukas.gif

Tai va dabar negaliu filma eit ziuret,, Populiari mergina,, biggrin.gif
Atsakyti