Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

Pupuk, apie kokį karnyzą virš lango kalbat g.gif

QUOTE(Aga @ 2014 03 20, 11:18)
Yra daugiau pačioj parduotuvėj, tik gaila, bet plotis siauras, tik 1,50 bent daugumos ką žiūrėjau g.gif Ir aš susimoviau su raštu, raštas eina į ilgį, kaip tapetai, ne į plotį, nupirko man toršerui, o pasirodo netinka pagal raštą doh.gif Per naujo ryt pirkt teks dvigubai daugiau medžiagos ir begalė išsimes.

ačiū labai labai 4u.gif reiks bandyt surizikuot ir nuvažiuot. Nes online radau vieną, kuri labai patinka ir tiktų, bet man reikia ir dar vienos, kad derėtų prie tos, kuri man patinka. Nu ir realiai online nelabai radau ką prie jos priderint, bet jei parduotuvėj asortimentas platesnis, tai gal kas nors ir pavyktų bigsmile.gif O dėl pločio tai taip, žinau, kad 1,5 m, bet mano atveju man tas netrukdo. Ir ypač turint galvoj, kokios padorios tų audinių kainos lyginant su kitom parduotuvėm thumbup.gif (čia aš ne apie LT, jeigu ką mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2014 03 20, 11:05)
Pupuk, apie kokį karnyzą virš lango kalbat  g.gif
ačiū labai labai  4u.gif reiks bandyt surizikuot ir nuvažiuot. Nes online radau vieną, kuri labai patinka ir tiktų, bet man reikia ir dar vienos, kad derėtų prie tos, kuri man patinka. Nu ir realiai online nelabai radau ką prie jos priderint, bet jei parduotuvėj asortimentas platesnis, tai gal kas nors ir pavyktų  bigsmile.gif O dėl pločio tai taip, žinau, kad 1,5 m, bet mano atveju man tas netrukdo. Ir ypač turint galvoj, kokios padorios tų audinių kainos lyginant su kitom parduotuvėm  thumbup.gif (čia aš ne apie LT, jeigu ką  mirksiukas.gif )

Kainos super ir tikrai yra gražių audinių thumbup.gif Užsipildykit internetu dabar kortelei IKEA familly duomenis, nuvažiavę pirmam aukšte pasiimsit, kai kurie audiniai šiuo metu po 5,99, 6,99, 11,99 su kortele.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2014 03 20, 12:20)
Kainos super ir tikrai yra gražių audinių  thumbup.gif Užsipildykit internetu dabar kortelei IKEA familly duomenis, nuvažiavę pirmam aukšte pasiimsit, kai kurie audiniai šiuo metu po 5,99, 6,99, 11,99 su kortele.

Ačiū labai už info, bet gaila negalėsiu ja pasinaudot, nes aš ne LT šiuo metu gyvenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 03 19, 15:38)
user posted image

apie sita karnyza 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 03 20, 12:42)
apie sita karnyza  4u.gif

a, apie baldinį. Tada reiškia aš visai nesupratau šitos vietos
bet kaip man su lango vieta daryti, ten desime karnyza, o virs jo blokas jauciu labai apsunkins musu langiuka
gerai, kad ir nespėjau nieko parašyt lotuliukas.gif Bet jei jūs bijot, jog spintelių blokas virš lango apsunkins langą, tai nemanau. Nes pas mane virš lango irgi yra spintelių blokas, o virš jo baldinis karnizas, tai man viskas ten normaliai, nes langas pas mus nemažas - 2 m. pločio. Ir be jo yra dar du langai, tai kai šviesos nemažai, tai neatrodo tas langas su spintelėm sunkus.
tik jūsų atveju, jei dedant tas spinteles virš lango, aš orkaitę kiščiau po virykle, ir vietoj tos visos sunkios buitinės technikos kolonos, daryčiau stiklinę indaują, kur ne tik durelės su stiklu, bet ir šoninė sienelė būtų su stiklu. Lygiai tą patį galima padaryt ir su kairėje lango pusėje esančia pakabinama spintele, t.y. jos šoną irgi padaryti stiklinį. Tada langas tikrai neatrodytų sunkiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latifa: 20 kovo 2014 - 12:20
QUOTE(Latifa @ 2014 03 20, 13:11)
a, apie baldinį. Tada reiškia aš visai nesupratau šitos vietos
bet kaip man su lango vieta daryti, ten desime karnyza, o virs jo blokas jauciu labai apsunkins musu langiuka
gerai, kad ir nespėjau nieko parašyt  lotuliukas.gif Bet jei jūs bijot, jog spintelių blokas virš lango apsunkins langą, tai nemanau. Nes pas mane virš lango irgi yra spintelių blokas, o virš jo baldinis karnizas, tai man viskas ten normaliai, nes langas pas mus nemažas - 2 m. pločio. Ir be jo yra dar du langai, tai kai šviesos nemažai, tai neatrodo tas langas su spintelėm sunkus.

gal galite pasirodyti bigsmile.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 03 20, 13:13)
gal galite pasirodyti  bigsmile.gif  blush2.gif  4u.gif

norėjau, bet neberandu kur dingo tas fotki albumas (kur anksčiau pirmoj žinutėj visada būdavo), o taip viešai kelt nenoriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 20, 00:48)
Jūsų papieštam variante galima butų tą angą kelti ant kairės sienos  smile.gif

Tada anga be duru atsivers i kolidoriu schmoll.gif

QUOTE(TuDa @ 2014 03 20, 07:49)

Pagalvojau, kad tai butu puikus vienaaukscio namo pavyzdys ir RuteleiS labai tiktu - turiu omenyje bent jau svetaines lubu aukstis su aukstais skliautais, o kitur lubos jau gali buti zemiau:
user posted image

user posted image

Kazkas panasaus yra pas Skaidra111 ir tai suteikia grozio interjerui:
http://www.skaidra.l...stiliaus-namas/

Svarbu pakliuti ismintingam architektui i rankas ir tureti teisinga vizija, kuria jis palaikytu ir igyvendintu thumbup.gif

QUOTE(Barboraaa @ 2014 03 20, 09:45)
Tokiu atveju vel negerai jei pagal FS.
Pieskit dar mirksiukas.gif

Ne mano tai darbas mirksiukas.gif, o ir i visas FS smulkmenas as nesigilinau - gal busimiems seimininkams ta filosofija "giliai dzin" irnesakyk.gif

QUOTE(gitulia @ 2014 03 20, 10:31)
Mano akiai vaiku kambariai ne pacioj geriausioj vietoj, bent jau vienas tikrai bus saltas ir tamsus, o pirminiame variante abu tamsus  g.gif

Laukiam (tiksliau Rutele) siulymu, minciu, ideju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 03 20, 11:23)
merginos, tai sakykit, as cia vis dar su ta virtuve.... doh.gif trukt uz vadziu, vel is pradziu.... gryztu atgal prie pradines vizijos, kad iki lubu, prisiziurejau pakankamai cia jusu vaizdeliu, kad suprasciau, jog ikalbeta buvau be reikalo nusileisti biggrin.gif

zodziu ir vel pasimetus  doh.gif aciu jums  lotuliukas.gif  biggrin.gif

As uz aukstas, o tas vadinamas "virslangio blokas" juk nedidukas, jame/i ji galesite ileisti uzuolaida:
user posted image

O jei jau numatytas baltas apvadas per visa patalpos perimetra, tai jis tegu eina ir virs balzganos virtuves - tuomet virtuvei karunos jau nebereikia smile.gif
user posted image

QUOTE(Latifa @ 2014 03 20, 13:11)
jūsų atveju, jei dedant tas spinteles virš lango, aš orkaitę kiščiau po virykle, ir vietoj tos visos sunkios buitinės technikos kolonos, daryčiau stiklinę indaują, kur ne tik durelės su stiklu, bet ir šoninė sienelė būtų su stiklu.

Negaliu nesutikti drinks_cheers.gif
Man irgi graziau, kai is bendros erdves matosi indauja, nei uzdaras "buitinis blokas", kuris graziau kai yra kazkur "uz kampo" (jei tik galimybes tokios yra), bet cia jau turbut nieko nebepadarysi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 20 kovo 2014 - 13:20
QUOTE(Latifa @ 2014 03 20, 13:22)
norėjau, bet neberandu kur dingo tas fotki albumas (kur anksčiau pirmoj žinutėj visada būdavo), o taip viešai kelt nenoriu  blush2.gif

as ir i az dziaugciausi 4u.gif blush2.gif

QUOTE(mamagabi @ 2014 03 20, 14:18)
As uz aukstas, o tas vadinamas "virslangio blokas" juk nedidukas, jame/i ji galesite ileisti uzuolaida:
user posted image

O jei jau numatytas baltas apvadas per visa patalpos perimetra, tai jis tegu eina ir virs balzganos virtuves - tuomet virtuvei karunos jau nebereikia smile.gif
user posted image
Negaliu nesutikti drinks_cheers.gif
Man irgi graziau, kai is bendros erdves matosi indauja, nei uzdaras "buitinis blokas", kuris graziau kai yra kazkur "uz kampo" (jei tik galimybes tokios yra), bet cia jau turbut nieko nebepadarysi g.gif

labai aciu uz vizualizacija 4u.gif jau baldininkas mus vadina inoringiausiais klientais doh.gif lotuliukas.gif zodziu psio apsisprendziau, galutinai, o pavyzdi,kaip tik sita nusiunciau baldininkui, kad nuimam karuna ir dedam lenta, tada mes su savo baltais apvadais keliaujam 4u.gif zodziu aciu uz patarima 4u.gif

kas liecia blokus ir indaujas, kazkaip praziopsojau latifos posta, jei tai taikoma mano viruvej, tai mano zodziai buvo tokie patys, bet aciu musu "talentingajai" architektei, kuri ventiliacijos blokus ikiso i virtuves zona, o ne i tamburo spintos, o mes tokie protinguoliai, pirma nama statydami sita klaida supratome tik kai pamatus isliejo ir ismurijo doh.gif tai nera kur detis, ten netelpa tie blokai doh.gif zodziu yra kaip yra, bus grazu ir taip cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 03 20, 14:26)
labai aciu uz vizualizacija  4u.gif
zodziu yra kaip yra, bus grazu ir taip cool.gif  biggrin.gif

BUS friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 03 20, 14:26)

kas liecia blokus ir indaujas, kazkaip praziopsojau latifos posta, jei tai taikoma mano viruvej, tai mano zodziai buvo tokie patys, bet aciu musu "talentingajai" architektei, kuri ventiliacijos blokus ikiso i virtuves zona, o ne i tamburo spintos, o mes tokie protinguoliai, pirma nama statydami sita klaida supratome tik kai pamatus isliejo ir ismurijo doh.gif  tai nera kur detis, ten netelpa tie blokai doh.gif zodziu yra kaip yra, bus grazu ir taip cool.gif  biggrin.gif

nepražiopsojot mirksiukas.gif , tiesiog aš jį dalimis rašiau ir gavosi ne žinutės papildymas, bet pakeitimas doh.gif . Bet ne esmė.
O dėl architektės 'talento', tai jei paguosiu, mes irgi turim porą tokių 'liapsusų', dėl kurių man ilgai skaudėjo galvą ir daug nervų kainavo. Bet pas mus ne tik architektė nagus prikišo, bet dar ir statybininkai, jau ant brėžinio matydami, kad bus ne labai gerai, savo nuožiūra doh.gif už mus nusprendė kaip bus geriausia bash.gif tai dabar jau turim ką turim, jei tas namas nesugrius per porą šimtų metų, tai ateities architektai galės įtraukti mūsų namą į 'nesuprantamiausių sprendimų' top 10 doh.gif lotuliukas.gif
O jūsų atveju, tai man labiausiai norėtųsi iš buitinio bloko patraukti orkaitę, jei tik esama elektros instaliacija tą leidžia. Įmontuojamas šaldytuvas galėtų ir likti, ten kur yra. Tik va nežinau kas pas jus yra virš orkaitės: paprasta mikrobangė ar kokia nors konvekcinė, kuriai irgi reikalinga 60 cm gylio spintelė g.gif Bet jei ten tik paprasta mikrobangė, gal būtų galima rasti jai kokį kitą kampelį unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latifa: 20 kovo 2014 - 16:03