Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

QUOTE(Liolio @ 2014 02 25, 12:37)
Na va pagaliau pribrendau ir as paklaust del savo naujos virtuves. Del paciu spinteliu ir pan dar nieko nezinau, dabar tik planuoju kur kas bus, nes reikia pasakyti kur vandens ivada ivesti ir kur elektra. Ir esu visiskai prapuolusi tame planavime, nes niekaip nesutelpa. Planavau ikejos programoje, bet kaip dabar ta vaizdeli cia ikelti?  g.gif

Oi,laukiam bigsmile.gif man pav. patogumas ax.gif prie plautuvės kairiau,indaplovė,aš kairiarankė.Kai ją iškraunu viską dedu ant salos,tada uždarau indaplove ir susidėstau,kas i sala, kas i lentyna ar kitur.
Papildyta:
QUOTE(sraige @ 2014 02 25, 12:54)
pasirašius važtaraštyje be pastabų, laikoma, kad siunta perduota nepažeista ir mes neprisiimame atsakomybės dėl prekių pažeidimų."

tai va, tikrinkit prekes prie kurjerio, nes kitaip nieko nepesit  4u.gif

kažkokia nesamonė,mes putas,stiklą kitus trapius gaminius, per visa LT siunciam,buna,kad kurjeris,trekšt,sumaigo,bet kažkaip kas jau kaltas tas tvarkom g.gif gaila, jei tokia pirma pažintis ir nusivili schmoll.gif
Atsakyti
Liolio, daryk programoje PrintScreen, tada atsidaryk Paint'a, daryk crtl+V (arba Paste), iskirpk reikiama vaizda ir Save as, pasirink JPGE formata, tada dek paveiksleli i bet kuria nuotrauku svetaine, fotki, photobucket ir per IMG kelt cia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 25 vasario 2014 - 16:23
QUOTE(femme @ 2014 02 25, 15:21)
Liolio, daryk programoje PrintScreen, tada atsidaryk Paint'a, daryk crtl+P, iskirpk reikiama vaizda ir Save as, pasirink JPGE formata, tada dek paveiksleli i bet kuria nuotrauku svetaine, fotki, photobucket ir per IMG kelt cia  biggrin.gif

Nu kokia as protinga pati savim stebiuosi lotuliukas.gif Nes lygiai ta pati ka tik padariau ir tada perskaiciau sita zinute biggrin.gif Bet vis tiek aciu. O dabar bandau ikelti.user posted image

Jei pavyks ikelt, tada jau paaiskinimus kitoj zinutej parasysiu, nes ten be paaiskinimu niekaip
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2014 02 25, 13:54)

tai va, tikrinkit prekes prie kurjerio, nes kitaip nieko nepesit  4u.gif

Eilini karta rodo musu parduotuveliu lygi verysad.gif Koks kurjeris lauks, kol visa deze su prekem sutikrinsi.
Atsakyti
Aiskinu smile.gif I spinteliu aukscius, fasadus, spalvas, stalvirsius ir visa kita nekreipti demesio, cia dabar planuoju tik kur kas stoves. Prie didesnio lango bus valgymo zono - suoliukas po langu, stalas, kedes ir t.t. Kaitlente ir gartraukis butinai ten turi but kur numatyti, nes nera kamino, gartraukis eis tiesiai i lauka. Viduryje bus sala, bet noreciau ja palikti tik is spinteliu, nes galvoju ten ir pusryciam dvi kedes pastatyt, tai nesinori ten det kriaukles ar dar ko. Tarp permatomu duru vaiduokliu bus ukine spinta (igilinta i siena, tai eis praktiskai lygiai su durim, neissikis i virtuve).
Papildyta:
O dabar kame beda - siena su saldytuvu. Uz sios sienos sandeliukas (vienintelis namie), tai nesinori jo labai sumazinti, norisi siena traukti kuo labiau i virtuves puse. Bet daug traukti negaliu, nes eina langas ir durys. Statybininkai rytoj reikalauja pasakyti kiek cm nuo lango ta siena muryti. Ka patartumet? Prie tos sienos turetu stoveti saldytuvas ir indaplove, kriaukle galvoju deti i kampa (po langu negaliu del to, kad langas sulig stalvirsio lygiu, tai neatsidarines del krano, o ir nenoriu po langu, nes tas langas tiesiai i kaimynu tvora ziuri). Kur kisti ta saldytuva ir indaplove? Galetu vienas salia kito stoveti, bet tuomet ta siena net 70cm reikia link sandeliuko stumti, labai daug vietos atsimeta. Daryt atsikisancius i prieki indaplove ir saldytuva? Vis tiek turbut uzstotu lango ir atrodytu gal nelabai? Nezinau, virtuve 25kv, o netelpa saldytuvas niekur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2014 02 25, 11:00)
man toj pardej faini daikciukai, bet dar nieko nepirkau - tai keliausiu tiesiai pas juos. kaip gerai chia info susirinkti smile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
perziurejau lryte ta konkursa, visus. nu kartais toookiu pasiziuri kuriniu, kad net keista kaip sugalvoja det, nu jokio cinkelio ner. ir vis galvojau, kodel man skaidros kurtas butukas graziausias - tai kazkaip pagalvojau, kad skaidra kuria zmonems namus, o ne "interjera", kazkaip jauciasi ta siluma smile.gif va  ax.gif

aciu, rek, tikrai stengiuosi, kad zmogui kuris gyvens patiktu.
Kai buvau mazyte, mano visi zaidimai budavo kurti lelems namus, pati joms ir uzuolaidas siudavau ir vonia su tualetu esu is molio lipdziusi, ir lovai baldakima kaliau. Galvoju stebuklingi man tevai pasitaike, kad viska leido. Juk balkone molius minkiau, tai jauciu pripurvinau kaip reikalas, o mano mama tik mano padarytus namus gyre, kad labai jau graziai leles gyvena. Dar tapyba labai patiko, tai is situ dvieju savo hobiu ir gyvenu biggrin.gif

Apie virtuve, pas mane irgi indaplove kaireje nuo kriaukles - labai patogu, nors as desniaranke. Ant indaploves yra ta plokscia kriaukles vieta skirta indams nuvarvinti, tai ten mes kraunam nesvarius indus po pietu. po to as imu , kriaukleje nuskalauju ir iskart i indaplove kisu, gaunasi judesio trikampis - man labai patogu.
Cia idedu paveiksliuka, vienai klientei virtuve projektavau, jeigu be to atsikisusio baro, gal tau tiktus tas kampas - uzpildytum ta siena kur saldytuvas iki lubu, o ta siena kur lanagai paliktum tuscia tik gartrauki - butu lengvesnis vaizdas, daugiau sviesos.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaidra111: 25 vasario 2014 - 17:12
QUOTE(Liolio @ 2014 02 25, 16:24)
Nu kokia as protinga pati savim stebiuosi  lotuliukas.gif Nes lygiai ta pati ka tik padariau ir tada perskaiciau sita zinute  biggrin.gif Bet vis tiek

Vistiek nesuprantu,kur tie 25 m2 g.gif
Montuokit gartrauki i spintele nes atskiros spinteles nesiziuri.
Atsakyti
Liolio nesimato patalpos ismatavimu... geriausia butu i virtuviu tema eiti su planu, ten zmones isigiline i ergonomikos reikalavimus patars.

As deciau indaplove po langu o saldytuva i ukine spinta tarp duru imontuociau.
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2014 02 25, 19:06)
Vistiek nesuprantu,kur tie 25 m2 g.gif 
Montuokit gartrauki i spintele nes  atskiros spinteles nesiziuri.

Skersai yra 3.65 metro. O visa virtuve pailga, cia nesimato valgomiosios dalies, tai ir nesijaucia tu kvadratu.

O del gartraukio, tai gi rasiau kad dabar tik elektra ir santechnika planuoju. Gartraukis pavaizduotas, o salia tos spinteles tik tarp kitko, nes ikejoje nera aptaisytu gipsu gartraukio. I spintele gartraukio tai nemontuosim, bet ji aptaisysim arba gipsu, arba soninem ilgom siauresnem spintelem. Del sio dalyko tai daug yra visokiu pavyzdziu, dabar nesuku del tos sienos galvos schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(murmur @ 2014 02 25, 19:42)
Liolio nesimato patalpos ismatavimu... geriausia butu i virtuviu tema eiti su planu, ten zmones isigiline i ergonomikos reikalavimus patars.

As deciau indaplove po langu o saldytuva i ukine spinta tarp duru imontuociau.

Tai va kad toje ukineje spintoje per viduri turi buti dujinis katilas ir nebelieka vietos saldytuvui doh.gif
Papildyta:
QUOTE(skaidra111 @ 2014 02 25, 15:56)
Apie virtuve, pas mane irgi indaplove kaireje nuo kriaukles - labai patogu, nors as desniaranke. Ant indaploves yra ta plokscia kriaukles vieta skirta indams nuvarvinti, tai ten mes kraunam nesvarius indus po pietu. po to as imu , kriaukleje nuskalauju ir iskart i indaplove kisu, gaunasi judesio trikampis - man labai patogu.
Cia idedu paveiksliuka, vienai klientei virtuve projektavau, jeigu be to atsikisusio baro, gal tau tiktus tas kampas - uzpildytum ta siena kur saldytuvas iki lubu, o ta siena kur lanagai paliktum tuscia tik gartrauki - butu lengvesnis vaizdas, daugiau sviesos.
user posted image

As irgi dedu tiesiai is kriaukles i indaplove. Ir dar noriu is indaploves tiesiai i spintele deti, netinka man isimineti ant stalvirsio, o paskui nuo jo kitur delioti schmoll.gif

Aciu uz pavyzdi. Kaip as supratau is paveiksliuko, tai ten irgi ties lentynom siauriau, o paskui isplateja ties orkaite ir saldytuvu? Ar isplateja tik virsus, o apacioje vienodo gylio spinteles? Apie toki varianta as ir galvoju, bet kazkaip prisibijau, nesu macius naturoje. Atrodo kad tas praplatejimas su saldytuvu ir indaplove uzstos mazesniojo lango sviesa g.gif Ar gerai klientei atrode sis variantas kai igyvendintas?

Ir dar - ar visos dedat indaploves apacioje? Nors ir pensija tolokai, bet man paskausta nugara pastoviai pasilenkt atsilenkt, o indaplove naudoju daug dazniau nei kokia orkaite. Esu maciusi kai indaplove dedama auksciau (kaip kad jusu piesinelyje orkaite). Bet nesu isbandziusi. Gal kas turit toki varianta? Ar patogu naudoti auksciau imontuota indaplove?
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 02 25, 21:18)

Ir dar - ar visos dedat indaploves apacioje? Nors ir pensija tolokai, bet man paskausta nugara pastoviai pasilenkt atsilenkt, o indaplove naudoju daug dazniau nei kokia orkaite. Esu maciusi kai indaplove dedama auksciau (kaip kad jusu piesinelyje orkaite). Bet nesu isbandziusi. Gal kas turit toki varianta? Ar patogu naudoti auksciau imontuota indaplove?

Bandžiau primesti g.gif , kaip tai padaryti techniškai- neišmąstau doh.gif , o tu nesilankstyk paskui kiekvieną išplautą lėkštę, išsikelk visą krepšą iš indaplovės ir pasidėjusi ant stalviršio išsirūšiuok indus po jų vietas biggrin.gif
Dėl virtuvės, tai kažkaip nesigalvoja šiandien mirksiukas.gif teks pačiai per naktį suregzti planelį 4u.gif
Atsakyti
Liolio,
Is kaires i desine,saldytuvas,indaplove,kampas su stalvirsiu ir toliau pagal save kaip planuoji.saldytuvas 60,indaplove 60,na plius 6cm kad jie tilptu. Galima ir gudriau,tik gal velu,kvieti gera baldu imone,kelios desimtys ir suprojektuos vietoj mirksiukas.gif
Pas mane uztat pilnas komplektas,sloga,plius 38 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 26 vasario 2014 - 09:04
Liolio, mano ten virtuve smile.gif prasom realus vaizdelis, tikiuosi pravers smile.gif
user posted image

Atsakyti