QUOTE(Barboraaa @ 2014 02 25, 19:06)
Vistiek nesuprantu,kur tie 25 m2
Montuokit gartrauki i spintele nes atskiros spinteles nesiziuri.
Skersai yra 3.65 metro. O visa virtuve pailga, cia nesimato valgomiosios dalies, tai ir nesijaucia tu kvadratu.
O del gartraukio, tai gi rasiau kad dabar tik elektra ir santechnika planuoju. Gartraukis pavaizduotas, o salia tos spinteles tik tarp kitko, nes ikejoje nera aptaisytu gipsu gartraukio. I spintele gartraukio tai nemontuosim, bet ji aptaisysim arba gipsu, arba soninem ilgom siauresnem spintelem. Del sio dalyko tai daug yra visokiu pavyzdziu, dabar nesuku del tos sienos galvos
Papildyta:
QUOTE(murmur @ 2014 02 25, 19:42)
Liolio nesimato patalpos ismatavimu... geriausia butu i virtuviu tema eiti su planu, ten zmones isigiline i ergonomikos reikalavimus patars.
As deciau indaplove po langu o saldytuva i ukine spinta tarp duru imontuociau.
Tai va kad toje ukineje spintoje per viduri turi buti dujinis katilas ir nebelieka vietos saldytuvui
Papildyta:
QUOTE(skaidra111 @ 2014 02 25, 15:56)
Apie virtuve, pas mane irgi indaplove kaireje nuo kriaukles - labai patogu, nors as desniaranke. Ant indaploves yra ta plokscia kriaukles vieta skirta indams nuvarvinti, tai ten mes kraunam nesvarius indus po pietu. po to as imu , kriaukleje nuskalauju ir iskart i indaplove kisu, gaunasi judesio trikampis - man labai patogu.
Cia idedu paveiksliuka, vienai klientei virtuve projektavau, jeigu be to atsikisusio baro, gal tau tiktus tas kampas - uzpildytum ta siena kur saldytuvas iki lubu, o ta siena kur lanagai paliktum tuscia tik gartrauki - butu lengvesnis vaizdas, daugiau sviesos.
As irgi dedu tiesiai is kriaukles i indaplove. Ir dar noriu is indaploves tiesiai i spintele deti, netinka man isimineti ant stalvirsio, o paskui nuo jo kitur delioti
Aciu uz pavyzdi. Kaip as supratau is paveiksliuko, tai ten irgi ties lentynom siauriau, o paskui isplateja ties orkaite ir saldytuvu? Ar isplateja tik virsus, o apacioje vienodo gylio spinteles? Apie toki varianta as ir galvoju, bet kazkaip prisibijau, nesu macius naturoje. Atrodo kad tas praplatejimas su saldytuvu ir indaplove uzstos mazesniojo lango sviesa
Ar gerai klientei atrode sis variantas kai igyvendintas?
Ir dar - ar visos dedat indaploves apacioje? Nors ir pensija tolokai, bet man paskausta nugara pastoviai pasilenkt atsilenkt, o indaplove naudoju daug dazniau nei kokia orkaite. Esu maciusi kai indaplove dedama auksciau (kaip kad jusu piesinelyje orkaite). Bet nesu isbandziusi. Gal kas turit toki varianta? Ar patogu naudoti auksciau imontuota indaplove?