Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

QUOTE(<Naktigonė> @ 2014 03 19, 12:10)
Dėl spintelių iki lubų - tai buvo dar vienas principinis mano nusistatymas, kad nenoriu užgriozdinti kambario iki lubų nes patalpa ir taip nėra didelė. Spintelės iki lubų gražu, kai erdvės yra daugiau, ar virtuvė yra išvien su valgomuoju ir baldai nekrenta į akis, tačiau mano atveju , kad ir kokia maža virtuvė būtų, vis tiek stengčiausi neužsibarikaduoti iki pat lubų.

Na, neagituoju jei jau nusprendet. Grazu ir taip kaip dabar yra. Bet cia tik siaip idedu keleta pvz mazu erdviu, kur spinteles iki lubu 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Spinteles iki lubu nebutinai grazu tik didelej erdvej mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=<Naktigonė>,2014 03 19, 13:10]

Dėl spintelių iki lubų - tai buvo dar vienas principinis mano nusistatymas, kad nenoriu užgriozdinti kambario iki lubų nes patalpa ir taip nėra didelė. Spintelės iki lubų gražu, kai erdvės yra daugiau, ar virtuvė yra išvien su valgomuoju ir baldai nekrenta į akis, tačiau mano atveju , kad ir kokia maža virtuvė būtų, vis tiek stengčiausi neužsibarikaduoti iki pat lubų.

O jūsų virtuvė kaiptik mano.
Mano daryta buvo prieš 7 metus.
Bet gailiuosi, kad nedariau iki lubų.
Labai gailiuosi iki šios dienos.
Tad pagalvot verta.
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 03 19, 12:22)
schmoll.gif Man asmeniskai vis tiek makalyne liko, ypac turint omeny nelygu fasada

Va cia ir yra "diziausia beda" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(<Naktigonė> @ 2014 03 19, 12:30)
Sveikos merginos,
Reikalinga nuomonė iš šalies dėl virtuvės.

Mano nuomone vienareiksmiskai TIK viskas iki virsaus ( nes butas standartinio aukscio) ir UZDAROS stiklines kampines spinteles 4u.gif

user posted image

Galiu ideti daug, labai daug klasikiniu virtuviu pav., kai spinteles yra iki virsaus, bet idesiu tik keleta - tai ir yra vienas pagrindiniu klasikos bruozu "kuo vertikaliau - tuo geriau", kup maziau horizontaliu plysiu ir liniju - taip pat:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Mano pacios virtuve su plysiu virsuje doh.gif Jau jau 10m - tada dar nebuvau tokia protinga nail.gif
Kaip man jis nepatinka cool.gif, o kad taip nekristu i akis, teko ten prikisti visokio velnio rolleyes.gif

user posted image

Gaila, kad jusu saldytuvas "neisispaiso" i bendra komplekta unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 19 kovo 2014 - 14:18
as dabar taip susibalamutinus doh.gif pas mumis lubos 2.72 m vyras rekia ir visai budais priesinasi, kad keltume iki lubu virtuve... sako tu isprotejai, kokio aukstumo bus doh.gif
pradzioje galvojome apie lubu nuzeminima virs spinteliu ir apvado uzdejima, kad optiskai atrodytu jog ten spinteles, bet po kazkurios forumietes idejimo tokio sprendimo (tikrai sorry, nenoriu izeisti) bet man nematiko, nes visvien niekaip tu neikisi tos karunos kad nebutu plyselio, o tada man nepatinka...

tai dabar va kokia issiderejau, kaip bijau kad nebutu per zema.... nu bet gal...
beje del tos bardakelio lentyneles aciu uz patarimus, bet as jau prisipirkus tu senoviniu biriams produktams indu, kuriuos ten stabeliuoti zadu ax.gif tai man ji labai tinka ax.gif 4u.gif

user posted image

ten virsuj eis 11 cm luibu apvadas, kuris is toliau turetu susilieti su virtuves karuna unsure.gif
Papildyta:
kiek pas jus Mamagabi nuo karunos iki lubu cm? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2014 03 19, 15:10)
Va cia ir yra "diziausia beda" smile.gif
Papildyta:
Mano nuomone vienareiksmiskai TIK viskas iki virsaus ( nes butas standartinio aukscio) ir UZDAROS stiklines kampines spinteles 4u.gif

user posted image

Mano pacios virtuve su plysiu virsuje doh.gif Jau jau 10m - tada dar nebuvau tokia protinga nail.gif
Kaip man jis nepatinka cool.gif, o kad taip nekristu i akis, teko ten prikisti visokio velnio rolleyes.gif

user posted image

Gaila, kad jusu saldytuvas "neisispaiso" i bendra komplekta unsure.gif

wow, ačiū, kad skyrei laiko ir netgi pazaidei su mano eskizu! Na taip, spintelės iki lubų atrodo klasiškai, visi čia patalpinti ir panašūs pavyzdžiai iš interneto mane seniai vertė seilę varvinti ir man pačiai patinka. Tiesiog turim savo situaciją ir bandom pritaikyti geriausią sprendimą , kas šiuo atveju būtų spintelės ne iki pat lubų..

Dėl tavo, mamagabi, virtuvės tai turiu klausimą dėl spintelių stiklo - kaip matau veidrodis yra facetuotas ir atrodo tiesiog jėgiškai. Galvojau tą patį daryti su spintelių stiklu ir negaliu įžiūrėti, ar tavojoje virtuvėje ir spintelės turi facetuotą stiklą ar yra paprastas? Man tai labai gražiai atrodo kai skaidru , o jeigu dar facetas - išvis subtili prabanga biggrin.gif Ir šiaip tavoji virtuvė man labai labai smile.gif

Dėl šaldytuvo tai taip, man irgi labai gaila, bet ką darysi..

Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 03 19, 15:38)
ten virsuj eis 11 cm lubu apvadas, kuris is toliau turetu susilieti su virtuves karuna  unsure.gif
Papildyta:
kiek pas jus Mamagabi nuo karunos iki lubu cm? 4u.gif

Patalpos aukstis yra 265cm, o nuo virtuves karunos iki lubu lygiai 25cm smile.gif
Musu naujuose namuose aukstis turetu gautis ~3m (noreciau dar daugiau ax.gif) ir as net nemirksedama zinau, kad spinteles jungsis su lubomis mirksiukas.gif
Tai nebutinai turi buti pati spintele, gali buti ir lubu nuleidimas...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(<Naktigonė> @ 2014 03 19, 15:51)
wow, ačiū, kad skyrei laiko ir netgi pazaidei su mano eskizu! Na taip, spintelės iki lubų atrodo klasiškai, visi čia patalpinti ir panašūs pavyzdžiai iš interneto mane seniai vertė seilę varvinti ir man pačiai patinka. Tiesiog turim savo situaciją ir bandom pritaikyti geriausią sprendimą , kas šiuo atveju būtų spintelės ne iki pat lubų..

Dėl tavo, mamagabi, virtuvės tai turiu klausimą dėl spintelių stiklo - kaip matau veidrodis yra facetuotas ir atrodo tiesiog jėgiškai. Galvojau tą patį daryti su spintelių stiklu ir negaliu įžiūrėti, ar tavojoje virtuvėje ir spintelės turi facetuotą stiklą ar yra paprastas? Man tai labai gražiai atrodo kai skaidru , o jeigu dar facetas - išvis subtili prabanga biggrin.gif Ir šiaip tavoji virtuvė man labai labai smile.gif

Dėl šaldytuvo tai taip, man irgi labai gaila, bet ką darysi..

Prasom smile.gif
Kokia ta jusu situacija, jei ne paslaptis rolleyes.gif Jei tai gartraukio vamzdis - tai jis kaip tik pasisleptu, nuleidus lubas iki spinteliu.

Spinteles stikliukai paprasti, nes jie ir taip smulkus/nedideli, kaip ir visos virsutines dureles, kurias optiskai dar susiaurina filingai, todel stiklo facetavimas juos dar labiau pasmulkintu.

O ar neturite galimybes/nesvarstete apskritai keisti virtuves isdestyma?
Nes dabar nuo saldytuvo iki kriaukles teks patrepseti "tuda siuda" fitness3.gif, nors - sportas sveikata thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Įkeltose virtuvių foto stikliukų šalia viryklių iš viso nėra. Reikia pagalvot ir man apie virtuvės komplekto pakeitimą. Dabar ieškosit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 19 kovo 2014 - 15:14
QUOTE(Barboraaa @ 2014 03 19, 16:12)
Įkeltose virtuvių foto stikliukų šalia viryklių iš viso nėra. Reikia pagalvot ir man apie virtuvės komplekto pakeitimą. Dabar ieškosit biggrin.gif

Jei patyksta ar pagaruoja, tai ant stikliuku matosi LYGIAI tiek pat, kiek ir ant lygiai nudazyto MDF pavirsiaus 4u.gif
Todel ar pavalyti viena pavirsiu, ar kita... vistiek teks smile.gif
Kita vertus - stiklas lengviau nusivalo, nei virs gartraukio esanti uzdara spintele.

Nenoriu nieko irodineti ir mustis i krutine lotuliukas.gif, bet stikliuku yra ir salia gartraukio mirksiukas.gif :
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 19 kovo 2014 - 15:25
QUOTE(Barboraaa @ 2014 03 19, 14:12)

Stikliukai salia virykles yra projekte. Ir yra pas mane namie, jokiu problemu, nors as ir labai priekabi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2014 03 19, 15:17)
Jei patyksta ar pagaruoja, tai ant stikliuku matosi LYGIAI tiek pat, kiek ir ant lygiai nudazyto MDF pavirsiaus 4u.gif
Todel ar pavalyti viena pavirsiu, ar kita... vistiek teks smile.gif
Kita vertus - stiklas lengviau nusivalo, nei virs gartraukio esanti uzdara spintele.

turiu ir aš,tik sakau,kad mano vienam lygyje spintelių apačia su gartraukiu, o kai gerai garuoja,tai nepadeda nei gartraukis
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2014 03 19, 16:22)
turiu ir aš,tik sakau,kad mano vienam lygyje spintelių apačia su gartraukiu, o kai gerai  garuoja,tai nepadeda nei gartraukis

Mano taip pat, bet kol kas spintelems nuo garu nieko nenutiko, turiu omenyje apsilaupyma ar skylima nuo karscio ir dregmes, gal kad medis gerai buvo paruostas. O su laiku pasiriebaluoja bet koks pavirsius ir betkokiame aukstyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 19 kovo 2014 - 15:34
Sveikos, ar is cia dalyvaujanciu, kas nors turi vienaaukscius nedidelius namukus?
Lyg 1 rastinis yra, o murinuku, ar yra?
Pas mus dabar namo projekto svarstymu, kurimu pradzia. Norim vienaaukscio namo, bet del pailgo sklypo,niekaip nesugebu rasti jokio pvz, kad mums tilptu ir tenkintu. Visada maniau kad bus 4 slaitis, daug maz kvadratinis namukas, o dabar kazkoki pailga reikes statyti, ir dar ne modernas kad butu, o klasikinis.
Bet gal jauciu ne toj temoj kreipiuosi g.gif Niekaip neissidelioju patogiai patalpu. Gaunasi jog is virtuves, butu 2 durys, vienos i katiline, kitos i sandeliuka. Jauciu atrodytu realiai, ne kaip. Nors tikrai esu sioj temoj, macius kad i virtuvini ''isipaiso'' ir durys. Tik neatrandu dabar tos foto. Bet ar 2jos isipaisytu, jau cia klausimas g.gif Imesciau planeli ranka papiesta, gal kils kam kokiu minciu. Ar begt man kitur su savo klausimu? blush2.gif
Atsakyti