QUOTE(vilze @ 2014 03 18, 22:01)
O jau tapetu grazumas! Kur pirkot?
man jie irgi turejau jau nusipirkus kitus i miegama bet kai pamaciau situos dubingiuose uzsakinejau.... eijffinger baltimore
QUOTE(mamagabi @ 2014 03 18, 22:07)
, o po langu koks jaukus kresliukas
As siulyciau naturalaus lino ar bent naturalaus vaizdo , sviesai pusiau pralaidaus audinio, Spalva tarp balto ir rusvo sienu atspalvio, kad kuo maziau kristu i akis ir matytusi tik minkstos klostes.
Salia kampuotu langu ir komodeles, apvaliu formu kresliukas ir ovalus veidrodis butu pats tas
As siulyciau naturalaus lino ar bent naturalaus vaizdo , sviesai pusiau pralaidaus audinio, Spalva tarp balto ir rusvo sienu atspalvio, kad kuo maziau kristu i akis ir matytusi tik minkstos klostes.
Salia kampuotu langu ir komodeles, apvaliu formu kresliukas ir ovalus veidrodis butu pats tas
as i miegama tikmiegot einu ir tas kresliukas virstu rubu pakaba...
cia tai sutikciau... as netgi turiu ziauriai fainas lino imitacijos uzuolaidas... tokias nei dienines nei naktines ir jau ruosiaus as jas kabint... bet zinokit rimtai visai ne i tema jos nu absoliuciai nors va ziuriu i jusu piesinuka nu smagiai viskas atrodo
veidrodziu miegame nenoriu, bet toj vietoj jau siandien atsirado paveiksliukas su rozem ovaliam reme gal tokiam margam kambary ir nebereiktu, bet ant tos vienspalves sienos smagiai ziurisi...
aciu uz mintis
ir dar... kokios spalvos tai turetu but baldai???? pas maziu mano balti o pas dicki tamsus...pas abu nueinu ir galvoju kad man smagiau su baltais bet ar cia balti isipaisytu??? snekinu dieda maziaus lova atnest paziuret, ale nepasiraso nes ardyt reik