Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

QUOTE(vilze @ 2014 03 18, 22:01)
O jau tapetu grazumas! Kur pirkot?

man jie irgi wub.gif turejau jau nusipirkus kitus i miegama bet kai pamaciau situos wub.gif dubingiuose uzsakinejau.... eijffinger baltimore

QUOTE(mamagabi @ 2014 03 18, 22:07)
, o po langu koks jaukus kresliukas wub.gif

As siulyciau naturalaus lino ar bent naturalaus vaizdo smile.gif , sviesai pusiau pralaidaus audinio, Spalva tarp balto ir rusvo sienu atspalvio, kad kuo maziau kristu i akis ir matytusi tik minkstos klostes.

Salia kampuotu langu ir komodeles, apvaliu formu kresliukas ir ovalus veidrodis butu pats tas smile.gif

as i miegama tikmiegot einu ir tas kresliukas virstu rubu pakaba...

cia tai sutikciau... as netgi turiu ziauriai fainas lino imitacijos uzuolaidas... tokias nei dienines nei naktines ir jau ruosiaus as jas kabint... bet zinokit rimtai visai ne i tema jos blink.gif nu absoliuciai blink.gif nors va ziuriu i jusu piesinuka nu smagiai viskas atrodo g.gif

veidrodziu miegame nenoriu, bet toj vietoj jau siandien atsirado paveiksliukas su rozem lotuliukas.gif ovaliam reme wub.gif gal tokiam margam kambary ir nebereiktu, bet ant tos vienspalves sienos smagiai ziurisi...

aciu uz mintis mirksiukas.gif 4u.gif

ir dar... kokios spalvos tai turetu but baldai???? pas maziu mano balti o pas dicki tamsus...pas abu nueinu ir galvoju kad man smagiau su baltais wub.gif bet ar cia balti isipaisytu??? snekinu dieda maziaus lova atnest paziuret, ale nepasiraso nes ardyt reik doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 18 kovo 2014 - 22:30
kalbant apie Snygurachkos virtuve, tai jokiais budais nedaryciau vienu dureliu stikliniu, kitu tais rombeliais, treciu mediniu doh.gif man kazkaip kliuna ta ivairove blush2.gif mano skoniui ir supratimui tinka max dvieju rusiu dureles vienoj virtuvej -arba medines ir stiklines, arba medines ir rombeliais tais, arba medines ir atviros lentynos (kaip buna skandinaviskose virtuvese).

ir nedaryciau tokiu grindu jokiais budais blush2.gif pati norejau tokios tamsios spalvos (aciu D. kazkaip komentarai paveike mane), nu dulkes matysis juodai...jei plotas didelis-tai nuo ryto iki vakaro grindis teks plauti.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 03 19, 00:21)
ir dar... kokios spalvos tai turetu but baldai????  pas maziu mano balti o pas dicki tamsus...pas abu nueinu ir galvoju kad man smagiau su baltais wub.gif  bet ar cia balti isipaisytu??? snekinu dieda maziaus lova atnest paziuret, ale nepasiraso nes ardyt reik  doh.gif

Aš tai labai subjektyvią nuomonę išsakyt galiu. Mažam gėlėtam kambarėly.. man visai gražu atrodytų šviesiai dažyti baldeliai, gal net baltai, balsvai, žalsvai. Ir tą spintą gal nudažyti.. vis tik baltai gal, nes lubos gi jūsų medinės.. O komodą, jeigu jūsų palikt, nedažyčiau.. kodėl ji negalėtų būti akcentėlis, jei kiti balda bus vienodesni? Tik ji tokia ne visai miegamojo gal mastau.gif Ar funkcionali bus? Nors graži. Ir man patinka, kad ji ilga.. kodėl nežinau.. nenuobodi smile.gif
Kažkodėl medžiaga trauktos lovos čia neįsivaizduoju.. nu, nebent ji būtų su visai minimalistiniu galvūgaliu mastau.gif

Kiek čia kvadratų kambarys? ax.gif
Gražūs tapetai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 03 18, 23:21)
ir dar... kokios spalvos tai turetu but baldai????  pas maziu mano balti o pas dicki tamsus...pas abu nueinu ir galvoju kad man smagiau su baltais wub.gif  bet ar cia balti isipaisytu??? snekinu dieda maziaus lova atnest paziuret, ale nepasiraso nes ardyt reik  doh.gif

Balti kaip sniegas gal ir nebutinai, bet balinti ar blyskiu spalvu/atspalviu (pvz. kaip durys) butu neblogai smile.gif
Iliustruoju "ramias/naturalias" uzuolaidas ir visur "kaip tycia" sutapo - foteliukai doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 18 kovo 2014 - 22:54
QUOTE(akvilyte @ 2014 03 18, 22:21)

Nevargink to savo diedo biggrin.gif mano dukters kambarys labai panašiais tapetais išklijuotas ir apstatytas baltais baldais. O prie viso to dar ir žalios užuolaidos kabo lotuliukas.gif žodžiu iliustruoju ax.gif

user posted image

user posted image

Jei nuspręsi kabinti žalias užuolaidas, tai tokia pat medžiaga galėtų būti aptrauktas ir lovūgalis. Komodą bandyk patalpinti kitur, o miegame palik tik spintą, nes supratau, kad abi jos netelpa. Spintą siūlau palikti todėl, kad ji priduos kambariui auksčio 4u.gif
Atsakyti
Mamagabi idealiai jums virtuve suprojektavo, dabar viskas graziai, tvarkingai ziurisi biggrin.gif
Atsakyti
Akvilytei 4u.gif http://www.countryli...designs-gallery

user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 03 18, 18:55)
kurybines kancios cry.gif kadangi sniegas parvare mus namo tai per savaitgali pasidarem miegamuka  wub.gif  ant durniaus atittysem komoda.. nu taip ji cia pritiko, kad nenoriu jos atsisakyt  blush2.gif  kad turima azuoline tamsi lova netinka

Ar spinta salia lango kazin netelpa g.gif nes komoda ten schmoll.gif uzuolaidom karnyza lenkit kampu jei tokie stebuklai galimi, graziau ziuresis.
Lova,su metaliniu galvugaliu labai tiktu.

Esu maciu senovine spinta nudazyta tamsiai zaliai,net i melynuma,grozis nerealus. Ir kambarys panasus su kvietkais biggrin.gif

Papildyta:
TuDa, pas tave wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 19 kovo 2014 - 08:51
QUOTE(Barboraaa @ 2014 03 19, 08:50)
Ar spinta salia lango kazin netelpa g.gif  nes komoda ten  schmoll.gif uzuolaidom karnyza lenkit kampu jei tokie stebuklai galimi, graziau ziuresis.
Papildyta:
TuDa, pas tave  wub.gif

Aš irgi apie tai pagalvojau, kad spintai ten būtų gera vieta, o ir nedidelis foteliukas tame kampe, kaip buvo siūlyta, nepamaišytu.

Ačiū, bet tame kambaryje mano nuopelno nėra. Čia dukters projektas. Aš pati asmeniškai tapetų nemėgstu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 03 18, 18:32)
s
o kur tas nesveikai ir man įdomu smile.gif nors akis paganyt

Na, gražių yra Artamy, Decosense, bet už sopkę mokėti 10 000 ir daugiau man kažkaip neprotinga. Minkšti baldai nusidėvi, o jei kokią kavą ant jos išpilsi...Nea... tai ne man. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 03 18, 22:21)
as i miegama tikmiegot einu ir tas kresliukas virstu rubu pakaba...

Dar pagalvojau g.gif ir prisiminiau... atsinešk ir pastatyk tą kėdę, kur pirkai kiemui, turėtų tikti, o ir nekainuos nieko biggrin.gif ir pastatyk spintą vietoj komodos, jei telpa. Paveiksliuką gali kabinti šalia lovos...
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 03 18, 22:48)
Aš tai labai subjektyvią nuomonę išsakyt galiu.

Ar funkcionali bus?

. Ir man patinka, kad ji ilga.. kodėl nežinau.. nenuobodi smile.gif

Kiek čia kvadratų kambarys? 

patiko jusu mintys ax.gif

na sudejau ten tuos isvaziuojamus krepsius is ikejos tai visai liux bigsmile.gif liko tik dvi lentynos.. galesiu ten patalyne sandeliuot g.gif

drinks_cheers.gif man irgi patinka kad ji ilga...

kuklus 10 biggrin.gif

QUOTE(TuDa @ 2014 03 18, 23:00)
žodžiu iliustruoju ax.gif

nes supratau, kad abi jos netelpa.

zodziu tu- auksas wub.gif

telpa wink.gif

QUOTE(Barboraaa @ 2014 03 19, 08:50)

uzuolaidom karnyza lenkit kampu jei tokie stebuklai galimi, graziau ziuresis.

Lova,su  metaliniu galvugaliu labai tiktu.

Esu maciu senovine spinta nudazyta tamsiai zaliai,net i melynuma,grozis nerealus.

drinks_cheers.gif imanoma

musu svorio kategorijos ne tos...nesiderinam mes prie graksciu metalo remu...

drinks_cheers.gif pas mus toj parduotuvej dabar graziai melyna indaua stovi... nu glosciau as ja glosciau, toks fainas nestandartas drinks_cheers.gif

aciu visom uz mintis mirksiukas.gif prasviesejo galvoj... dabar tik reik viska sudeliot ir laiko rast biggrin.gif
Atsakyti