Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

snyguracka, kiek jums gamintojas paskaiciavo uz si projekta? g.gif 4u.gif Ar tai medzio masyvas? Man graziau atrodo ta sendinta plokste rolleyes.gif Beje, po stalciais 15 ir 13 Nr ar ten bus erdve tokia siaura? Kodel nedarote istisos spintos? As planuoju istisa spinta- vienose duryse saldytuvas, kitose- lentynos indams ir pan.

QUOTE(Teka @ 2014 03 18, 09:11)
Merginos, kur perkat minkštus KOKYBIŠKUS svetainės baldus?

is sendaikciu 4u.gif ar kokybiski- matysim, bet jeigu sofkute kokiu 70 m atlaike, tai ir pas mus dar patarnaus ax.gif
Atsakyti
Dėkoju visoms už nuomones. Pats fasadas neatrodo murzinas, nes jis ne auksuotas. Daugiau atrodo geltonas. Rodė vadybininkė foto virtuvės kitų klientų su tuo pačiu fasadu, tik nedėsiu čia, dėl suprantamų priežasčių.
Labai įvairių nuomonių prisiskaičiau. Bet ale vis tiek mums tas fasadas patinka biggrin.gif
Pakoregavau pagal savo artimųjų ir jūsų komentarus projektą, 3 variantus pasidarėm, bet su vyru linkstame link varianto Nr.1
user posted image
user posted image
user posted image

QUOTE(A.pardaveja @ 2014 03 18, 14:18)
snyguracka, kiek jums gamintojas paskaiciavo uz si projekta?  g.gif  4u.gif Ar tai medzio masyvas? Man graziau atrodo ta sendinta plokste rolleyes.gif Beje, po stalciais 15 ir 13 Nr ar ten bus erdve tokia siaura? Kodel nedarote istisos spintos? As planuoju istisa spinta- vienose duryse saldytuvas, kitose- lentynos indams ir pan.
is sendaikciu  4u.gif ar kokybiski- matysim, bet jeigu sofkute kokiu 70 m atlaike, tai ir pas mus dar patarnaus  ax.gif

Fasadas yra masyvo. Po stalčiais 15 ir 13 nėra jokio tarpo, tai ištisa indauja, tik ten stalviršis, kadangi spinta su stiklais yra siauresnė negu apatiniai stalčiai, jos plotis lygus su viršutinėmis spintelėmis, kurių plotis irgi mažesnis negu kad spintelių kurios yra apačioje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snygurachka: 18 kovo 2014 - 15:03
As balsuociau uz 2 varianta, mano akiai ramiausiai ziurisi, daryciau visas virsutines spinteles uzdaras, ir ta virsutiniu spinteliu segmenta, kur virs stalciu, orkaites ir siauros spinteles, isdalinciau i 2 simetriskas, nes dabar man bent tos vienos siauros, kitos placios trupuciuka vaizda gadina, gaila pabraizyt nemoku 4u.gif Rankeneles imciau be keramikos, o jei su keramika, tai be piesinio, nes vien fasadai jau gan margi, gyvi, tai rankeneles te buna ramesnes :-)
Atsakyti
QUOTE(zuikio zmona @ 2014 03 15, 21:42)
Įšoku pas Jus su klausimu: kur perkate ar užsisakote aukštus, baltus filinguotus grindų apvadus? Ir kokios kainos? 4u.gif  ax.gif

Mano vyras duris apkale plintusais.Atrodo dar graziau kaip originalus apvadai.
Papildyta:
QUOTE(aistukas @ 2014 03 18, 12:50)
Mes neperkam, nes nerandam.  biggrin.gif Kadangi tai keitimui, tai labai smegenų nespaudžia. Kas man jau patiktų, kainuoja nesveikai. Visada labai laukiu tokios informacijos.

O kur nesveikai?man reikia ornamentuotos komodos.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2014 03 18, 16:45)

Papildyta:

O kur nesveikai?man reikia ornamentuotos komodos.

Ten klausimas buvo apie minkštus baldus, tad ornamentuotos komodos nepadės rasti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2014 03 18, 18:49)
Ten klausimas buvo apie minkštus baldus, tad ornamentuotos komodos nepadės rasti.  biggrin.gif

Zinau,bet man komodos reikia.Indauja jau turiu nieko nerandu ka prisiderinti.Galvoju kad gal kas mate.Cia viena mergyte buvo imetus tinklalapiuka,bet ten jos tooookios varganos.Taip kad uzklausiau gal kas mate uz didesne kaina.
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2014 03 18, 08:26)
žiūrint kokių ieškot

sofos, kampai ir pan, na ant ko sėdėt biggrin.gif

QUOTE(aistukas @ 2014 03 18, 11:50)
Mes neperkam, nes nerandam.  biggrin.gif Kadangi tai keitimui, tai labai smegenų nespaudžia. Kas man jau patiktų, kainuoja nesveikai. Visada labai laukiu tokios informacijos.

o kur tas nesveikai ir man įdomu smile.gif nors akis paganyt

QUOTE(A.pardaveja @ 2014 03 18, 13:18)
is sendaikciu  4u.gif ar kokybiski- matysim, bet jeigu sofkute kokiu 70 m atlaike, tai ir pas mus dar patarnaus  ax.gif

pas mus senuos namuos viskas iš sendaikčių buvo (išskyrus minkštus baldus), kainavo aišku nemažai, bet atlaikė 6m ir dar, manau, ilgai laikys, tik kad mes tuos namus su visais baldais pardavėm.

dabar minkštų baldų noriu ne iš sendaikčių, nebent rasčiau kažką labai patinkančio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 03 17, 21:50)
Kas tau čia dabar daros biggrin.gif  g.gif

kurybines kancios cry.gif kadangi sniegas parvare mus namo tai per savaitgali pasidarem miegamuka wub.gif ant durniaus atittysem komoda.. nu taip ji cia pritiko, kad nenoriu jos atsisakyt blush2.gif kad turima azuoline tamsi lova netinka net diedas pritare, tai isardem ir padejom ukiny lotuliukas.gif reiks kazka meistraut g.gif kadangi kambariukas mazas, tai manau reiktu remo ir galvugalio minksto, BET kokios spalvos audiniu (jei audiniu) man ji traukt g.gif galvugalis bus prie vienspalves sienos.... uzuolaidas galvoju tik naktines parist i kampa... ir kazkodel galvoju apie zalias blink.gif g.gif
dar turim tokia spinta medine.... spalviskai netinka visiskai... net ir gabaritiskai belabai... nors turiu plana kaip ja patobulint, bet velgi.. kaip spalviskai suzaist??? arba bandyt ieskot sendaiktynuose tokios spalvos spintos kaip komodos doh.gif zodziu.... jei kas vel tures noro pasukt galvele su minimalaus biudzeto sprendimais tai mielai lauksiu biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image

dar buvo mintis ir komoda perdazyt, bet tai ne mano jegom, o profam neuzdirbu doh.gif

QUOTE(snygurachka @ 2014 03 18, 15:02)

antras ir tik antras 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 18 kovo 2014 - 18:58
QUOTE(akvilyte @ 2014 03 18, 18:55)

kokia komoda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(snygurachka @ 2014 03 18, 14:02)
Dėkoju visoms už nuomones. Pats fasadas neatrodo murzinas, nes jis ne auksuotas. Daugiau atrodo geltonas. Rodė vadybininkė foto virtuvės kitų klientų su tuo pačiu fasadu, tik nedėsiu čia, dėl suprantamų priežasčių.
Labai įvairių nuomonių prisiskaičiau. Bet ale vis tiek mums tas fasadas patinka  biggrin.gif
Pakoregavau pagal savo artimųjų ir jūsų komentarus projektą, 3 variantus pasidarėm, bet su vyru linkstame link varianto Nr.1

As irgi tik uz 2 varianta. Bet priedo dar jame gartrauki ideciau, tada taip nekristu i akis tas nevienodas spinteliu plotis. Na, bet cia jau as kartojuosi
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 03 18, 17:55)

O jau tapetu grazumas! Kur pirkot?
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 03 18, 19:55)
kurybines kancios cry.gif  zodziu.... jei kas vel tures noro pasukt galvele su minimalaus biudzeto sprendimais tai mielai lauksiu  biggrin.gif

Komoda per didele tokiam kambariukui, man uztektu iki lango mirksiukas.gif , o po langu koks jaukus kresliukas wub.gif
Uzuolaida tik ne zalia blink.gif As siulyciau naturalaus lino ar bent naturalaus vaizdo smile.gif , sviesai pusiau pralaidaus audinio, Spalva tarp balto ir rusvo sienu atspalvio, kad kuo maziau kristu i akis ir matytusi tik minkstos klostes.
Salia kampuotu langu ir komodeles, apvaliu formu kresliukas ir ovalus veidrodis butu pats tas smile.gif
Iliustruoju ant greituju, nes viskas gan aisku 4u.gif
user posted image

Snygurachka - o kokia bendrai jusu interjero vizija? Labiau link klasikos, labiau link provanso (country/kaimo) ar link modernios klasikos?
Klausiu, nes su virtuve artejate labiau "kaimo" link. Visa virtuve atrodys gan ruda: rudos grindys, rusvas fasadas ir (jei pagal brezinuka) rudas darbastalis su sienute.
As rinkciausi dar kitoki planeli, tik siaurinciau indauja, kad islaikyti kuo vienodesni spinteliu dureliu matmeni. O stiklas visada palengvina vaizda, ypac jei su pasvietimu viduje ir siek tiek suskaido virtuve, ko jusu atveju man net prasosi mirksiukas.gif Jei visa vienoda ir tolygi (kaip as bemegciau vientisuma), bet mano akimis jau nuobodoka, nes per dau "medzio rieviu":
user posted image
Atsakyti