QUOTE(akvilyte @ 2014 03 18, 19:55)
kurybines kancios
zodziu.... jei kas vel tures noro pasukt galvele su minimalaus biudzeto sprendimais tai mielai lauksiu
Komoda per didele tokiam kambariukui, man uztektu iki lango
, o po langu koks jaukus kresliukas
Uzuolaida tik ne zalia
As siulyciau naturalaus lino ar bent naturalaus vaizdo
, sviesai pusiau pralaidaus audinio, Spalva tarp balto ir rusvo sienu atspalvio, kad kuo maziau kristu i akis ir matytusi tik minkstos klostes.
Salia kampuotu langu ir komodeles, apvaliu formu kresliukas ir ovalus veidrodis butu pats tas
Iliustruoju ant greituju, nes viskas gan aisku
Snygurachka - o kokia bendrai jusu interjero vizija? Labiau link klasikos, labiau link provanso (country/kaimo) ar link modernios klasikos?
Klausiu, nes su virtuve artejate labiau "kaimo" link. Visa virtuve atrodys gan ruda: rudos grindys, rusvas fasadas ir (jei pagal brezinuka) rudas darbastalis su sienute.
As rinkciausi dar kitoki planeli, tik siaurinciau indauja, kad islaikyti kuo vienodesni spinteliu dureliu matmeni. O stiklas visada palengvina vaizda, ypac jei su pasvietimu viduje ir siek tiek suskaido virtuve, ko jusu atveju man net prasosi
Jei visa vienoda ir tolygi (kaip as bemegciau vientisuma), bet mano akimis jau nuobodoka, nes per dau "medzio rieviu":