Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

Paskelbti geriausi 2013 metais Lietuvoje sukurti interjerai
Atsakyti
Merginos, ar čia yra kas nors, kas namuose turit sieną su senom plytom, ta prasme paliktos autentiškos sienos? Nežinau, kokiam stiliui tos sienos priklauso, tai nežinau, kokioj temoj apie tai ieškot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 16 kovo 2014 - 19:57
QUOTE(snygurachka @ 2014 03 15, 18:01)
Yra dar toks fasadas:
user posted image
Jis atrodo "švariau", ne taip marga, bet vyrui nelabai patinka, kad medžio rašto nesimato, jam kaip plastmasė atrodo  doh.gif  biggrin.gif

sitas, palyginus su pirmuoju - auksinis smile.gif .
Atsakyti
Man butu graziau tokia plokste. Viena nuemus 'sluoksni'. Vis tie islieka labai daug visko.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 16 kovo 2014 - 20:55
Gal zinot is kur si lova ?Lova
Atsakyti
ai...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 17 kovo 2014 - 18:28
QUOTE(snygurachka @ 2014 03 15, 15:00)
Labas visoms  4u.gif
Kuriame savo naują virtuvę, skaitau jūsų temą, nemažai daug įdomių dalykėlių randu  ax.gif
Mes pasidarėme virtuvės projektą, išsirinkome fasadą bet dabar jau pradedu abejoti, ar nebus per daug marga? Gal geriau kažką vientisesnio rinktis? Kalbu apie fasado spalvą, bijau, kad nebūtų šioks toks chaosėlis dėl fasado margumo...
Įdedu virtuvės projektą, fasadą ir rankenėlių foto  blush2.gif  Dėkinga būsiu už komentarus  4u.gif
Ten prie fasado foto pridėta grindų parketlentė  biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Jeigu galima ir as pasisakysiu, man asmeniskai virtuves planas patinka, taciau fasadas ir vienas ir kitas nepatinka visiskai , jei imsite sviesu tai reikia tiesiog klasikinio fasado su filingais baltai arba dramblio kaulo spalvos be jokiu kredzliu, nes tokie dalykeliai man atrodo tiktu labiau vyresnio amziaus zmonems (link pensijos). Rankeneles irgi man nepatinka schmoll.gif dar paieskokite kazko dar idomesnio g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 03 17, 18:22)

Kas tau čia dabar daros biggrin.gif g.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
http://warrengrovega...01_archive.html
šiek tiek pavasario mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, kur perkat minkštus KOKYBIŠKUS svetainės baldus?

Atsakyti
http://designfile.ar...t.com/galleries
Ne provance, bet tiek gražių detalių galima rast wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2014 03 18, 08:11)

žiūrint kokių ieškot
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 03 18, 08:11)

Mes neperkam, nes nerandam. biggrin.gif Kadangi tai keitimui, tai labai smegenų nespaudžia. Kas man jau patiktų, kainuoja nesveikai. Visada labai laukiu tokios informacijos.
Atsakyti