Merginos, ar čia yra kas nors, kas namuose turit sieną su senom plytom, ta prasme paliktos autentiškos sienos? Nežinau, kokiam stiliui tos sienos priklauso, tai nežinau, kokioj temoj apie tai ieškot
QUOTE(snygurachka @ 2014 03 15, 18:01)
Yra dar toks fasadas:
Jis atrodo "švariau", ne taip marga, bet vyrui nelabai patinka, kad medžio rašto nesimato, jam kaip plastmasė atrodo
Jis atrodo "švariau", ne taip marga, bet vyrui nelabai patinka, kad medžio rašto nesimato, jam kaip plastmasė atrodo
sitas, palyginus su pirmuoju - auksinis .
ai...
QUOTE(snygurachka @ 2014 03 15, 15:00)
Labas visoms
Kuriame savo naują virtuvę, skaitau jūsų temą, nemažai daug įdomių dalykėlių randu
Mes pasidarėme virtuvės projektą, išsirinkome fasadą bet dabar jau pradedu abejoti, ar nebus per daug marga? Gal geriau kažką vientisesnio rinktis? Kalbu apie fasado spalvą, bijau, kad nebūtų šioks toks chaosėlis dėl fasado margumo...
Įdedu virtuvės projektą, fasadą ir rankenėlių foto Dėkinga būsiu už komentarus
Ten prie fasado foto pridėta grindų parketlentė
Kuriame savo naują virtuvę, skaitau jūsų temą, nemažai daug įdomių dalykėlių randu
Mes pasidarėme virtuvės projektą, išsirinkome fasadą bet dabar jau pradedu abejoti, ar nebus per daug marga? Gal geriau kažką vientisesnio rinktis? Kalbu apie fasado spalvą, bijau, kad nebūtų šioks toks chaosėlis dėl fasado margumo...
Įdedu virtuvės projektą, fasadą ir rankenėlių foto Dėkinga būsiu už komentarus
Ten prie fasado foto pridėta grindų parketlentė
Jeigu galima ir as pasisakysiu, man asmeniskai virtuves planas patinka, taciau fasadas ir vienas ir kitas nepatinka visiskai , jei imsite sviesu tai reikia tiesiog klasikinio fasado su filingais baltai arba dramblio kaulo spalvos be jokiu kredzliu, nes tokie dalykeliai man atrodo tiktu labiau vyresnio amziaus zmonems (link pensijos). Rankeneles irgi man nepatinka dar paieskokite kazko dar idomesnio
http://warrengrovega...01_archive.html
šiek tiek pavasario
šiek tiek pavasario
Merginos, kur perkat minkštus KOKYBIŠKUS svetainės baldus?
http://designfile.ar...t.com/galleries
Ne provance, bet tiek gražių detalių galima rast
Papildyta:
žiūrint kokių ieškot
Ne provance, bet tiek gražių detalių galima rast
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2014 03 18, 08:11)
žiūrint kokių ieškot
QUOTE(Teka @ 2014 03 18, 08:11)
Mes neperkam, nes nerandam. Kadangi tai keitimui, tai labai smegenų nespaudžia. Kas man jau patiktų, kainuoja nesveikai. Visada labai laukiu tokios informacijos.