Fasadai kazkiek primena karsto papuosimus, atsiprasau,bet rimtai.
Zalia Ruta, kiek tavo led turi lempuciu?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 16, 12:43)
Stala ne taip pastaciau Tada keiciasi ir apsvietimas
o tikrai nuo taip stovinčios sofos bus patogu žiūrėt tv?
QUOTE(Barboraaa @ 2014 03 16, 13:45)
Zalia Ruta, kiek tavo led turi lempuciu?
Dar nieko nera, dar tik planuojuos. Galiu deti ir per visa kambari tuos ledus - aplinkui.. Is pradziu lyg taip ir norejau.
QUOTE(Teka @ 2014 03 16, 13:46)
o tikrai nuo taip stovinčios sofos bus patogu žiūrėt tv?
Mes TV neziurim visai. Cia max bus del vaiku kartais tas TV..
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 16, 12:48)
Mes TV neziurim visai. Cia max bus del vaiku kartais tas TV..
ponial
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 16, 13:48)
Dar nieko nera, dar tik planuojuos. Galiu deti ir per visa kambari tuos ledus - aplinkui.. Is pradziu lyg taip ir norejau.
aplink visą kambarį tų taškinių pritaškuot tikrai nereikia, ar turit omeny paslėptą led juostą? o vat taip apkraštuotos nužemintais slenksčiais lubos - gražu, bet tuomet kabančius šviestuvus reik centruot tame įrėmintame plote, kokioje gipsinėje rozetėje.
Dar klausims, nezinau, ar suprasit, ka noriu pasakyti.
Kur langas, noriu, kad nebutu jokiu karnizu. Bus pasleptas pakabinimas. Tai tada visa ta siena irgi tures nuleista lubu dali, tai palei visa ja irgi galima deti apsvietima Tada taip gaunasi, kad tik viena siena gausis be nuleistu lubu (kur sofa) Tai daryti taip, kaip idejau foto, kur visos lubos nuleistos? (vidurio neleisciau, tik is sonu).
Papildyta:
Tai vat, taip is pradziu ir planavau per visa kambari apkrastuot. Bet man dabar klausimas - o tie iejimai, kaip su jais? Nelabai isivaizduoju Nes pas mane jie iki lubu.
Kur langas, noriu, kad nebutu jokiu karnizu. Bus pasleptas pakabinimas. Tai tada visa ta siena irgi tures nuleista lubu dali, tai palei visa ja irgi galima deti apsvietima Tada taip gaunasi, kad tik viena siena gausis be nuleistu lubu (kur sofa) Tai daryti taip, kaip idejau foto, kur visos lubos nuleistos? (vidurio neleisciau, tik is sonu).
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2014 03 16, 14:00)
aplink visą kambarį tų taškinių pritaškuot tikrai nereikia, ar turit omeny paslėptą led juostą? o vat taip apkraštuotos nužemintais slenksčiais lubos - gražu, bet tuomet kabančius šviestuvus reik centruot tame įrėmintame plote, kokioje gipsinėje rozetėje.
Tai vat, taip is pradziu ir planavau per visa kambari apkrastuot. Bet man dabar klausimas - o tie iejimai, kaip su jais? Nelabai isivaizduoju Nes pas mane jie iki lubu.
femme , graziai atrodo jusu miegamasis
kas lova gamino?
kas lova gamino?
QUOTE(Rasytee @ 2014 03 16, 17:08)
Alksnio baldai, modelis Banga II lyg. Turim ir spintą to paties komplekto, tik ją pirkom į prieškambarį, idealiai tiko į nišą pagal išmatavimus. Medžio masyvas, bet pasivaikščiot kol kas noro nerodo
labai jaukiai atrodo kiek lova gavosi'?
QUOTE(snygurachka @ 2014 03 15, 15:00)
čia yra nemažai foto su tokiais papeckiotais fasadais http://www.vilgma.lt...virtuves-baldai
apžiūrėkit ir gerai pagalvokit , nes man Jūsų pasirinkimas , jei jau norisi medinio fasado, tai gal geriau palikti jį nebalintą. O jau tie visi paauksavimai tai jokio grožio nepriduoda. Na bet jei pasiliksit ties pasirinktomis durelėmis tai bent rankenėles reiktų pasirinkti kuo mažiau matomas. Dar užkliuvo viršutinės spintelės- tokios smulkios, galima būtų pasirinkti jas horizontalias, su pakeliamomis į viršų durelėmis. Prie tokių labai tiktų ir pasirinktas nematomas garintuvas. Tokiu atveju nereiktų dėti jokių stiklų, nes stiklo yra pakankamai indaujoje
QUOTE(Rasytee @ 2014 03 16, 17:51)
labai jaukiai atrodo kiek lova gavosi'?
bijau pameluot, nes gavom didelę nuolaidą pirkdami iš ekspozicijos (nes lovos reikėjo vakar), gal 2600 kokie... Šiaip apie 3000.