Įšoku pas Jus su klausimu: kur perkate ar užsisakote aukštus, baltus filinguotus grindų apvadus? Ir kokios kainos?
QUOTE(zuikio zmona @ 2014 03 15, 21:42)
Įšoku pas Jus su klausimu: kur perkate ar užsisakote aukštus, baltus filinguotus grindų apvadus? Ir kokios kainos?
Tai kad ir čia pvz: http://www.parquet.l...w-page-323.html
QUOTE(snygurachka @ 2014 03 15, 15:00)
Labas visoms
Kuriame savo naują virtuvę, skaitau jūsų temą, nemažai daug įdomių dalykėlių randu
Mes pasidarėme virtuvės projektą, išsirinkome fasadą bet dabar jau pradedu abejoti, ar nebus per daug marga? Gal geriau kažką vientisesnio rinktis? Kalbu apie fasado spalvą, bijau, kad nebūtų
Kuriame savo naują virtuvę, skaitau jūsų temą, nemažai daug įdomių dalykėlių randu
Mes pasidarėme virtuvės projektą, išsirinkome fasadą bet dabar jau pradedu abejoti, ar nebus per daug marga? Gal geriau kažką vientisesnio rinktis? Kalbu apie fasado spalvą, bijau, kad nebūtų
dar rinkites http://www.viaukata....ai_klasikiniai/
Man antra pav.jauki
Nes nezinau ar gerai ikeliau
Papildyta:
QUOTE(snygurachka @ 2014 03 15, 15:00)
Labas visoms
Mes pasidarėme virtuvės projektą, išsirinkome fasadą bet dabar jau pradedu abejoti, ar nebus per daug marga? Gal
Mes pasidarėme virtuvės projektą, išsirinkome fasadą bet dabar jau pradedu abejoti, ar nebus per daug marga? Gal
Arba prie sios spalvos dureliu, balinto azuolo arba uosio grindis dekit,rudos niekaip ir viska laikykit panasiam atspalvi.
Papildyta:
Femme, grazu,reikejo kelias plukdyt.
Apie snygurackos virtuvę - jei nicas rodo tautybę, tai virtuvė, tokia kaip numatyta, labai idealiai atitiktų salon.ru interjerus visko daug, kiekviena detalė "paturbinta"... Mano akimis per sunku, per marga, trūksta vientisumo, elegancijos.
pirmas patinuotas fasadas labai margai atrodys, turiu realų pavyzdį, nebent iki minimumo "nuimt" kitus margumus, jokių margų plytelių ir t.t. Bet šiaip toks stilius jau praeities mada.
antrasis fasadas - gal ir suskambėtų, jei padirbėt su fasadu, sulygint viršutinių spintelių stilių, atsisakyt tų visų stalčiukų, sachmatinių lentynėlių (kažkokia kakofonija), daryt uždaras, nebent tik tą kampinę indaują palikt.
pirmas patinuotas fasadas labai margai atrodys, turiu realų pavyzdį, nebent iki minimumo "nuimt" kitus margumus, jokių margų plytelių ir t.t. Bet šiaip toks stilius jau praeities mada.
antrasis fasadas - gal ir suskambėtų, jei padirbėt su fasadu, sulygint viršutinių spintelių stilių, atsisakyt tų visų stalčiukų, sachmatinių lentynėlių (kažkokia kakofonija), daryt uždaras, nebent tik tą kampinę indaują palikt.
QUOTE(snygurachka @ 2014 03 15, 22:05)
Nepaminejau kad gal zino kas kur pigiau..
QUOTE(femme @ 2014 03 16, 09:17)
Apie snygurackos virtuvę - jei nicas rodo tautybę, tai virtuvė, tokia kaip numatyta, labai idealiai atitiktų salon.ru interjerus visko daug, kiekviena detalė "paturbinta"... Mano akimis per sunku, per marga, trūksta vientisumo, elegancijos.
Mano tautybė yra visiškai nesusijusi su mano nicku, kuris yra sugalvotas visiškai atsitiktinai nesuteikiant tam per daug reikšmės
O kuom kiekviena detalė paturbinta? tiesiog tas fasadas toks, nu vat margas jis, pripuostas. Bet man kažkodėl jo norisi, bet nesinori kad ir būtų mirga marga. Tai gal viršuj tas 60cm pakabinamas spinteles daryt ne per dvejas dureles atidaromas? O per vienas? Sumažėtų tų durelių visokiausių Jeigu vietoj vidurinio stiklo padaryt tada dureles su tom įstrižom grotelėm?
Tas siauras spinteles nusižiūrėjau maždaug iš čia:
QUOTE(snygurachka @ 2014 03 16, 11:23)
O kuom kiekviena detalė paturbinta? tiesiog tas fasadas toks, nu vat margas jis, pripuostas. Bet man kažkodėl jo norisi, bet nesinori kad ir būtų mirga marga. Tai gal viršuj tas 60cm pakabinamas spinteles daryt ne per dvejas dureles atidaromas? O per vienas? Sumažėtų tų durelių visokiausių Jeigu vietoj vidurinio stiklo padaryt tada dureles su tom įstrižom grotelėm?
klasikinis fasadas pats iš savęs jau turtingas su visais filingais, išfrezavimais, pas jus dar kiekvienas rantelis išryškintas, rankenėlės, o kuo margesnis fasadas, tuo mažiau norisi visokių papuldomų sudalinimų, padalinimų, skirtingų formų be tvarkos pamėtytų. Suprantu, kad prisižiūrėjot visokių pavyzdžių ir dabar norisi susikurti svajonių virtuvę, bet tų elementų tikrai perdaug, visko į vieną nesudėsit. Įstrižos grotelės ir apskritai stiklinės spintelės labai primargina, nes dar prisideda viskas, kas stovi už stiklo - virtuvė nėra labai didelė, todėl viršutines spinteles vien parodai laikyt neekonomiška.
jei jau norit tų istrižų grotelių, tai aš kaip ir sakiau, tik už vieną indaują kampe. Visos kitos spintelės mano skoniui turėtų būti uždaros vertikalios (siauros gerai, masyvios durys nepatogu viršuje atidarinėt, užvažiuosit pastoviai sau arba praeinančiam per galvą), arba proporcingo dydžio stalčiai apačioje.
QUOTE(snygurachka @ 2014 03 16, 11:23)
na, jei jau norisi tų siaurų spintelių, tai fasadas vienareikšmiškai turėtų būt vientisas, be jokių išryškintų medžio faktūrų (o ne toks, kaip kad jūsų įkeltas pirmas variantas). Net ir šiame pavyzdyje, nepaisant ganėtinai tamsaus medžio, tos siauros spintelės pakankamai ryškiai atrodo, tai manau, kad šviesios virtuvės atveju tai būtų nelabai vykęs sprendimas, arba, jei renkantis antrą fasadą iš jūsų pateiktų, reiktų atsisakyt bent jau tų visų pagražinimų. Nes virtuvė nėra didelė, įtariu pati patalpa irgi sąlyginai nedidelė, tai po kurio laiko visi tie fasadų 'grožiai' turėtų pradėt vargint
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 16, 12:29)
Sveikos,
gal kokia mintis kiltu del apsvietimo? Namudiskai pabandziau suzymeti patalpa..
Kairej pusej planuoju bra.. kur sienele apacioj - ledu gal uzteks. Ir juos deti is koridoriaus puses (kita sieneles puse). Virtuves zona.. ir didesni sviestuvai (2-3) virs stalo
gal kokia mintis kiltu del apsvietimo? Namudiskai pabandziau suzymeti patalpa..
Kairej pusej planuoju bra.. kur sienele apacioj - ledu gal uzteks. Ir juos deti is koridoriaus puses (kita sieneles puse). Virtuves zona.. ir didesni sviestuvai (2-3) virs stalo
Man čia norėtųsi kažko tarp sofos ir valgomojo stalo gal
nors gal tada būtų per daug jau... nu galvojant, jei sėdi prie stalo, tai ten šviesa dega, virtuvėj - tai ten ir dega, o jei nesėdi prie stalo ir nesi virtuvėj, o sėdi ant sofkutės, tai pakaks tų ant sienos (bra? ar pan)?
QUOTE(snygurachka @ 2014 03 16, 09:23)
Tai gal viršuj tas 60cm pakabinamas spinteles daryt ne per dvejas dureles atidaromas? O per vienas? Sumažėtų tų durelių visokiausių Jeigu vietoj vidurinio stiklo padaryt tada dureles su tom įstrižom grotelėm?
Ikeltoj nuotraukoj siauros spinteles grazu, bet jos yra visos vienodo plocio, o pas jus 11, 12ir 14 vienodo, o 10 jau ne. Ir tada sumoje gaunasi tokia betvarke - viena vienokia, kita kitokia, trecia dar kitokia (turiu omeny ta lentyna su stalciukais), is to ir tas margumas gaunasi. Jei jau det tokius fasadus kaip issirinkot, tai turetu kuo vienodesnes spinteles but, kad margumyna panaikint. O tokiai virtuvei kaip pas jus subraizyta, tai reiktu lygaus fasado dureliu. Bet net ir su lygiu fasadu vis tiek reikia panaikinti tiek daug visokiausiu spinteliu.
Jei tai butu mano virtuve, 12 deciau be stiklu, vietoj 14 deciau gartrauki (nebutinai metalini, aptaisyta, bet ne paslepta spinteleje), 16-17 irgi daryciau uzdara, kad butu panasu su apacia. 11 ir 12 palikciau siauras. Tokiu atveju ir 10 ir 16-17 butu ne tokio pacio plocio, bet vienodo uzdarymo, o ir gartraukis jas atskirtu, ne taip kristu i akis skirtingi varstymai ir plociai. Jei labai norisi kad butu ivairiau, tai tada jau geriau virsu daryciau taip kaip parasiau, o apacioj padaryciau daugiau stalciu. Visa virtuve atrodytu ivairesne, bet kartu ir tvarkingesne, apacioje butu beveik visur stalciai, t.y. deciau stalcius ir i 2 spinteleje, ir 3 (kur kaip suprantu yra indaplove) padaryciau stalciu imitacija. Cia jeigu norisi daugiau ivairumo. Nors aisku reiktu dar paziuret kaip atrodytu perbraizius i toki varianta. Dabar atrodo, kad virsuj per daug, o apacioj vienam sone per daug, kitam per mazai. Bet gal pakeitus virsu ir nereiketu apacioj tu stalciu. O indauja su stiklais ir stalciais apacioj man grazu
Del fasadu, ar jus matet kada padaryta visa virtuve is tokiu fasadu? Man kazkada jie irgi patiko, gal kad patikdavo staliukai "patrinti" ir pan (nors dabar tai atrodo noretusi ji kuo greiciau nuvalyt, atrodo lyg issipurvines), bet kai pamaciau visa virtuve padaryta is siu fasadu, tai staiga nuomone apie juos labai pasikeite. Bet kiekvienam savo, tik noreciau patart paziuret pirma naturoje visa virtuve, ne atskirai vienas dureles, ar vis dar patiks.