Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

QUOTE(Pupukas24 @ 2014 03 15, 13:49)
o toks, kad musu baldininkas sako, jog klasikines spinteles, kadangi jos yra ilgesnes i auksti, kabinasi siek tiek zemiau, del to ir klausiu, dabar bute turime moderno virtuve, tai ten auksciau, nes jos horizontalios 4u.gif

vaizdas pro langa uzgozia lovatieses grozi wub.gif

jei sako, tai žino hihihi.gif

tai graži, taip leidžiu sau suprast? lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai grazi 4u.gif
P.S. Nekantrauju jungtis prie jusu, nors dar tik mintyse viskas, tik sklypas isigytas biggrin.gif Bet stebiu, groziuosi, ir kai jau ateis laikas tai klausinesiu visokiu patarimu biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Kuriame savo naują virtuvę, skaitau jūsų temą, nemažai daug įdomių dalykėlių randu ax.gif
Mes pasidarėme virtuvės projektą, išsirinkome fasadą bet dabar jau pradedu abejoti, ar nebus per daug marga? Gal geriau kažką vientisesnio rinktis? Kalbu apie fasado spalvą, bijau, kad nebūtų šioks toks chaosėlis dėl fasado margumo...
Įdedu virtuvės projektą, fasadą ir rankenėlių foto blush2.gif Dėkinga būsiu už komentarus 4u.gif
Ten prie fasado foto pridėta grindų parketlentė biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=snygurachka,2014 03 15, 16:00]
Labas visoms 4u.gif
Kuriame savo naują virtuvę, skaitau jūsų temą, nemažai daug įdomių dalykėlių

sveiki, labai daug geru patarimu Kuriame virtuve temoje. 4u.gif

Virsutinese spintelese tiktu jeigu yra tos pacios serijos mazas apvalias rankeneles, vidurinio stiklo nedaryciau , apatinese visas horizontaliai, po kriaukle isvaziuojamas siusksliu staciu ir aisku horizonalia rankenele, rankeneles sukciau i stalciu viduri, bet ne ant filingo
dar pagalvociau apie gartrauki ir jo spintele , geru virtuviu ideju http://www.houzz.com...nal/kitchen/p/8 smile.gif
Atsakyti
[quote=Lince777,2014 03 15, 16:47]
[quote=snygurachka,2014 03 15, 16:00]
Labas visoms 4u.gif
Kuriame savo naują virtuvę, skaitau jūsų temą, nemažai daug įdomių dalykėlių

sveiki, labai daug geru patarimu Kuriame virtuve temoje. 4u.gif
Virsutinese spintelese tiktu jeigu yra tos pacios serijos mazas apvalias rankeneles, vidurinio stiklo nedaryciau , apatinese visas horizontaliai, po kriaukle isvaziuojamas siusksliu staciu ir aisku horizonalia rankenele, rankeneles sukciau i stalciu viduri, bet ne ant filingo
dar pagalvociau apie gartrauki ir jo spintele , geru virtuviu ideju http://www.houzz.com...nal/kitchen/p/8 smile.gif
[/quote]

Viršutinėse spintelėse bus ne apvalios rankenėlės, o tos pačios pirmosios iš kairės. Kodėl nedaytumėte vidurinio stiklo? Po kriaukle ir bu išvažiuojamas stalčius su šiukšliadėže ir horizontali rankenėlė, tik nupiešta ne taip blush2.gif biggrin.gif Gartraukio kažkodėl noriu paslėpto... Kodėl? Nežinau g.gif biggrin.gif Man taip gal gražiau... Houzz psl virutves jau mintinai visas žinau doh.gif biggrin.gif
Dar klausimas, kaip spalva? Bijau kad bus žiauriai marga unsure.gif Nors pats fasadas su medžio raštu gražiau lyg man negu kad be rašto, lygus...
Beje dėl rankenėlių per vidurį, visai gera mintis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snygurachka: 15 kovo 2014 - 15:56
[Dar klausimas, kaip spalva? Bijau kad bus žiauriai marga unsure.gif Nors pats fasadas su medžio raštu gražiau lyg man negu kad be rašto, lygus...
[/quote]
Labai grazus fasadai , jeigu dera ir su kambario sienu spalva, tai manau nebus marga
Atsakyti
[quote=Lince777,2014 03 15, 17:24]
[Dar klausimas, kaip spalva? Bijau kad bus žiauriai marga unsure.gif Nors pats fasadas su medžio raštu gražiau lyg man negu kad be rašto, lygus...
[/quote]
Labai grazus fasadai , jeigu dera ir su kambario sienu spalva, tai manau nebus marga
[/quote]

Kambario spalvos dar nėra biggrin.gif Dėkui, už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Mano galva bus per marga. Jau dabar virtuve nors ir nera labai didele prideta ivairiausiu spinteliu, o dar jei ir fasadas margas, tai tikrai bus visko per daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 03 15, 18:42)
Mano galva bus per marga. Jau dabar virtuve nors ir nera labai didele prideta ivairiausiu spinteliu, o dar jei ir fasadas margas, tai tikrai bus visko per daug  4u.gif

Yra dar toks fasadas:
user posted image
Jis atrodo "švariau", ne taip marga, bet vyrui nelabai patinka, kad medžio rašto nesimato, jam kaip pastmasė atrodo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 03 15, 14:07)
jei sako, tai žino hihihi.gif

tai graži, taip leidžiu sau suprast?  lotuliukas.gif

nu jo, kazkaip linkus neabejoti juo biggrin.gif

jooo, labai grazi 4u.gif

snygurachka, as imciau tik antra varianta, nes pirmas mano galvai tikrai per margas butu, o siaip virtuve graziai ziurisi, tik man su pakabinamom spintelem daugiau vientisumo noretusi ir kazka su gartraukiu, nors ir pasleptu pakeisti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(snygurachka @ 2014 03 15, 15:00)
Labas visoms  4u.gif
Kuriame savo naują virtuvę, skaitau jūsų temą, nemažai daug įdomių dalykėlių randu  ax.gif
Mes pasidarėme virtuvės projektą, išsirinkome fasadą bet dabar jau pradedu abejoti, ar nebus per daug marga? Gal geriau kažką vientisesnio rinktis? Kalbu apie fasado spalvą, bijau, kad nebūtų šioks toks chaosėlis dėl fasado margumo...
Įdedu virtuvės projektą, fasadą ir rankenėlių foto  blush2.gif  Dėkinga būsiu už komentarus  4u.gif
Ten prie fasado foto pridėta grindų parketlentė  biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image

grazi virtuve, bet man asmeniskai kliuna, tos mazos lentyneles-skyles 16 ir 17,tikrai ju atsisakyciau ir jeigu jau labai norisi kazkokios atviros lentynos, tai daryciau ja viena per visa ploti ir virsuje dureles.Dabar pagalvojau ,o gal ten vynine g.gif \Dar kliuna indaujos apacios mazas plyselis,kam jis? Tie stalciukai gali buti sujungti su stalvirsiu kokia tai detale.

fasada jeigu jau rinkciausi tai antra, nors nepatinka nei vienas,nepatinka tie auksinimai,mano akiai per daug ju.

Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2014 03 15, 19:55)
grazi virtuve, bet man asmeniskai kliuna, tos mazos lentyneles-skyles 16 ir 17,tikrai ju atsisakyciau ir jeigu jau labai norisi kazkokios atviros lentynos, tai daryciau ja viena per visa ploti ir virsuje dureles.Dabar pagalvojau ,o gal ten vynine g.gif \Dar kliuna indaujos apacios mazas plyselis,kam jis? Tie stalciukai gali buti sujungti su stalvirsiu kokia tai detale.

fasada jeigu jau rinkciausi tai antra, nors nepatinka nei vienas,nepatinka tie auksinimai,mano akiai per daug ju.

ten yra lentynelės ir į kas antrą įkišta po stalčiuką. Nori tą stalčiuką laikai į jį kokius prieskonius sudėjus, nori, ne. Į tuos tuščius tarpus tada gali dėti vyno butelius, gali nieko nedėt, nu čia kaip tau patinka jau. Dar galvojau padaryti tas lentynėlės įstrižai taip einančias, tada jau tikrai būtų tik vyninė, nežinau kuris čia variantas būtų geriau, gražiau ir t.t.
Indauja. Indaujos ten ne plyšelis, ten stalviršis. Ji eina iki pat apačios stalviršio, tik tiesiog viršutinės indaujos lentynos yra iš pločio siauresnės negu tie stalčiai. Jos iš pločio yra vienodos kartu su viršutinėmis lentynomis, ji atrodys kaip čia: http://www.houzz.com...hen-other-metro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snygurachka: 15 kovo 2014 - 20:35