Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

QUOTE(Pupukas24 @ 2014 03 13, 12:29)
dusas bus kitoje vonios kambario puseje,t ai cia prie lango tik vonia bus, bet va galvojam ir apie vaikus, nes jie turkstis nores, o tie kranai man tokie oriniai atrodo biggrin.gif
beje nesupratau paskutines sakinio dalies  4u.gif

a, ar neprisitaškys aplink,po maudynių ne tik iš pagrindų valysit grindis,bet ir vonios korpusą iš išorės,ypač jei jis tamsus.

pamaniau,kaip foto per viduri statyt norit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 13 kovo 2014 - 12:34
QUOTE(Barboraaa @ 2014 03 13, 13:33)
a, ar neprisitaškys aplink,po maudynių ne tik iš pagrindų valysit grindis,bet ir vonios korpusą iš išorės,ypač jei jis tamsus.

pamaniau,kaip foto per viduri statyt norit ax.gif

korpusas tai tik baltas butu, o per viduri tai ne, jis butu irgi prie lango padetas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2014 03 12, 20:26)
na kaip paprastai apsidraudzia gamintojai  doh.gif  Esme juk ne tame, kad medis vaiksto, o tame, KODEL jis vaiksto.  Kodel nevaiksto durys, kurioms jau keliasdesimt metu? Kodel nevaiksto tinkamom salygom laikomi musu seneliu baldai?

Tikrai jie vaiksto.I patingai durys.Musu namas pastatytas 1892 metais.Durims tiek pat metu.Ir matosi pagal vitraza duryse kad pajudejas is vietos.Ir ne kas metai bet laikas nuo laiko vyras jas padrozia.Nes ziema jos pradeda kliuti.Ir visuose namuose taip.Ir seneliu baldai vaiksto.Tik niekas ju mm nematuoja.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2014 03 13, 13:58)
Tikrai jie vaiksto.I patingai durys.Musu namas pastatytas 1892 metais.Durims tiek pat metu.Ir matosi pagal vitraza duryse kad pajudejas is vietos.Ir ne kas metai bet laikas nuo laiko vyras jas padrozia.Nes ziema jos pradeda kliuti.Ir visuose namuose taip.Ir seneliu baldai vaiksto.Tik niekas ju mm nematuoja.

medis "gyvas" yra ir šiek tiek to paslankumo, kuris vizualiai nepastebimas, yra visiškai normalu. Bet tikrai ne iki plyšių ar neužsidarančių durų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 13 kovo 2014 - 15:27
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 03 13, 10:07)
koleges, sakykit ar imanoma koki protinga sprendima pritaikyti pas mus vonioje?

tik beda ta, kad musu kanalizacija padaryta is grindu, o man labai grazu is sienos doh.gif paziurejau kranus, jei deti tuos is grindu, tai kainos apie 2000, beveik tiek kiek pati vonia  doh.gif

pas mane vonia laisvai pastatoma prie sienos prie lango. o kranas iseina is sienos po palange. del valymo nera problemu visai. siena gal kada ir teks uzdengti plytelemis, nes dbr dazyta. o del krano, tai neaisku kur jusu tos skyles kranui padarytos -is galo vonios ar is sonos? tai galima padaryti kazkokia sienute, kuria plytelem paskui apklijuoti ir is jos kranas iseitu jau sieninis. bet jei skyles is galo vonios tai ar nebutu sieninis kranas per trumpas g.gif
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2014 03 13, 13:58)
Tikrai jie vaiksto.I patingai durys.Musu namas pastatytas 1892 metais.

biggrin.gif
Atsakyti
Siandien visai netiketai nusiziurejau uzuolaidas i miegamaji. Bijau, kad kai reikes pirkt, tai uzsiknisiu. O cia, snai - ir uzkliuvo variantas. Tai vat, jos polesterio, ty blizgios. Lb grazios spalvos, na ko as ir noriu, sviesios, pastelines.. Bet vat tas blizgumas cool.gif Kaip baisu nusikicinti unsure.gif Ir aisku, sunku patart nematant. Beje, ziurejau Dubingiuose. Dabar 25 proc. dar nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(dea @ 2014 03 13, 16:53)
pas mane vonia laisvai pastatoma prie sienos prie lango. o kranas iseina is sienos po palange. del valymo nera problemu visai. siena gal kada ir teks uzdengti plytelemis, nes dbr dazyta. o del krano, tai neaisku kur jusu tos skyles kranui padarytos -is galo vonios ar is sonos? tai galima padaryti kazkokia sienute, kuria plytelem paskui apklijuoti ir is jos kranas iseitu jau sieninis. bet jei skyles is galo vonios tai ar nebutu sieninis kranas per trumpas g.gif

jo, kranai is galo vonios g.gif jauciu reiks pamirs apie toki varianta....

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 13, 21:48)
Siandien visai netiketai nusiziurejau uzuolaidas i miegamaji. Bijau, kad kai reikes pirkt, tai uzsiknisiu. O cia, snai - ir uzkliuvo variantas. Tai vat, jos polesterio, ty blizgios. Lb grazios spalvos, na ko as ir noriu, sviesios, pastelines.. Bet vat tas blizgumas cool.gif Kaip baisu nusikicinti unsure.gif Ir aisku, sunku patart nematant. Beje, ziurejau Dubingiuose. Dabar 25 proc. dar nuolaida.

jei kas grazu negrazu, tai man tik neblizgios 4u.gif bet buna visokiu graziu deriniu 4u.gif

sakykit merginos, kurios turit grynai klasikines virtuves, kiek pas jus nuo stalvirsio iki pakabinamu spinteliu cm ir kiek iki gartraukio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 13, 20:48)

Na, blizgumas gali būti įvairus. Mano svetainės užuolaidos yra su nedideliu blizgiu, bet dieną tai jo iš vis nesimato, o šiek tiek matyti prie dirbtinio apšvietimo, bet irgi taip neįkyriai, tai man visai gražu, nors aš kažkaip iš pradžių buvau labai prieš blizgumą. Pabandykit parsinešti audinukus namo ir pasižiūrėti kaip atrodo realioje vietoje, prie skirtingu apšvietimų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 03 14, 09:34)

sakykit merginos, kurios turit grynai klasikines virtuves, kiek pas jus nuo stalvirsio iki pakabinamu spinteliu cm ir kiek iki gartraukio? 4u.gif

o koks skirtumas - grynai klasikine ar negrynai, kai kalba eina apie atstumus? Cia juk remiesi arba standartais, arba patogumo kriterijum.
Pas mus atstumas nuo apatiniu spinteliu 50cm. Auksciau nekabinom, nes su mano ugiu pats optimaliausias variantas.
Atsakyti
Sveikos, dalinuosi Laura Ashley lovatiese iš overstock, http://www.overstock...amp;searchidx=0 lūkesčius atitiko, kokybiška, maloni, tik jau pagalvių užvalkalų dydis, 50*90 cm biggrin.gif nuotraukoje sulenkti jie per pusę lotuliukas.gif persiūsiu į du normalius ir du mažesnius...
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 15 kovo 2014 - 12:36
QUOTE(Mirksniukas @ 2014 03 14, 12:01)
o koks skirtumas - grynai klasikine ar negrynai, kai kalba eina apie atstumus? Cia juk remiesi arba standartais, arba patogumo kriterijum.
Pas mus atstumas nuo apatiniu spinteliu 50cm. Auksciau nekabinom, nes su mano ugiu pats optimaliausias variantas.

o toks, kad musu baldininkas sako, jog klasikines spinteles, kadangi jos yra ilgesnes i auksti, kabinasi siek tiek zemiau, del to ir klausiu, dabar bute turime moderno virtuve, tai ten auksciau, nes jos horizontalios 4u.gif

QUOTE(femme @ 2014 03 15, 13:30)
Sveikos, dalinuosi Laura Ashley lovatiese iš overstock, http://www.overstock...amp;searchidx=0 lūkesčius atitiko, kokybiška, maloni, tik jau pagalvių užvalkalų dydis, 50*90 cm biggrin.gif nuotraukoje sulenkti jie per pusę lotuliukas.gif persiūsiu į du normalius ir du mažesnius...
user posted image
user posted image

vaizdas pro langa uzgozia lovatieses grozi wub.gif
Atsakyti