Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

Skelbia akcijas. Bet man nieko tinkamo nera. Gal kam tiks

http://www.artvilla....ang=lt&page=8/6

Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2014 02 24, 19:41)
femme, taip gražiai nupasakojai -o kur foto? Mielai pažiūrėčiau tongue.gif
]

būčiau tikrai nufotkinus, ale apsičiupinėjau, kad telefonas mašinoj likęs. Beje to komplektuko 2+1 kaina parašyta nuo 5200, jei regimoji atmintis neapgauna... Bet nieko panašaus nesu mačius iki šiol.
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2014 02 24, 19:16)
Ir as levandom eglisakes aprinkau,kazin ar jom salna patiko g.gif

Mes atgulem nuo penktadienio,tai nei misko,nei  zmoniu nemate biggrin.gif

Kaip  interjeru konkursas,nes tokiu perliuku lrytas drebteli,kad  doh.gif

As lavandas irgi nudengiau, siandien bandziau kastuvu zeme kasti, bet tik padauziau - isalas dar visur.
Del konkurso dar anksti ka kalbeti, siuo metu pagal balsus as antroje vietoje, bet dar liko keletas dienu, ziuresim.
gydykites, sveikite. As kai sirgau labai linksmai paziurejau serialus buvo cobres nuoroda i online, nes kitu metu neiseina laiko gaila, o kai sergi visaip ilsetis galima.
Tiesa, radau ziauriai fainute parduotuvele "bijunai prie namo " vadinasi. Ji yra internetine, bet as negaliu nepaciupinejus nieko pirkt, tai nulekiau pas ta moteriske ir viska gyvai apziurejau. Nupirkau draugei dovanu zydra keramine duonine. Ten graziu narveliu gelems maciau. Nu zodz. patiko man jinai.

dar norejau pasigirti, kad gyvenau tame bute Paryziuje, kur pirmam temos psl Antras` paveiksliukas.
user posted image
cia vienas is dvieju miegamuju tenai, cia uz tos veidrodines sienos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaidra111: 24 vasario 2014 - 20:24
QUOTE(skaidra111 @ 2014 02 24, 20:14)
dar norejau pasigirti, kad gyvenau tame bute Paryziuje, kur pirmam temos psl Antras` paveiksliukas.

Ech,Paryzius...

Mum Vilnius,tik savaitgaliais pasiekiamas ax.gif ir tai tik begte per parduotuves,jei pasizmonet ,tai jau vel kita ekskursija.

Apziurejau ,,bijunus,,grazios prekes. 4u.gif
Ikejoj,metaline deze nupirkau,trys viename,buvo baltos ir zalsvos,visi mano duonos gaminiai telpa,ji kazkam kitam skirta,bet svarbu maista galima laikyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 24 vasario 2014 - 21:34
QUOTE(skaidra111 @ 2014 02 24, 20:14)

Tiesa, radau ziauriai fainute parduotuvele "bijunai prie namo " vadinasi. Ji yra internetine, bet as negaliu nepaciupinejus nieko pirkt

negaliu tylet schmoll.gif as tai labai nepatenkinta sia parduotuve, atsiuncia preke maiselyje ipakuota, suluzusia ir nesileidzia i jokias kalbas, fee, daugiau tikrai ten nieko nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2014 02 24, 20:47)
Skelbia akcijas. Bet man nieko tinkamo nera. Gal kam tiks

http://www.artvilla....ang=lt&page=8/6

Eilini karta pabambesiu. Atrodo sitas reikalas demesio vertas (nors ir mums netinka), bet tai negali net foto ideti is abieju pusiu... Daiktas tai dvipusis. Oj tie lietuviai...
http://www.artvilla....a...&foto_id=44
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2014 02 24, 23:03)
negaliu tylet schmoll.gif  as tai labai nepatenkinta sia parduotuve, atsiuncia preke maiselyje ipakuota, suluzusia ir nesileidzia i jokias kalbas, fee, daugiau tikrai ten nieko nepirksiu schmoll.gif

na, as kadangi nesisiunciau, o pati buvau nuvaziavusi tai ir pasirinkau daikta pati, seip jau pagal lietuvos istatymus privalo internetu pirkta preke priimti atgal bet kokia, jeigu pirkejas nepatenkintas. Gerai kad perspejai, is ju internetu nesisiusiu.
Atsakyti
man toj pardej faini daikciukai, bet dar nieko nepirkau - tai keliausiu tiesiai pas juos. kaip gerai chia info susirinkti smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
perziurejau lryte ta konkursa, visus. nu kartais toookiu pasiziuri kuriniu, kad net keista kaip sugalvoja det, nu jokio cinkelio ner. ir vis galvojau, kodel man skaidros kurtas butukas graziausias - tai kazkaip pagalvojau, kad skaidra kuria zmonems namus, o ne "interjera", kazkaip jauciasi ta siluma smile.gif va ax.gif
Atsakyti
Na va pagaliau pribrendau ir as paklaust del savo naujos virtuves. Del paciu spinteliu ir pan dar nieko nezinau, dabar tik planuoju kur kas bus, nes reikia pasakyti kur vandens ivada ivesti ir kur elektra. Ir esu visiskai prapuolusi tame planavime, nes niekaip nesutelpa. Planavau ikejos programoje, bet kaip dabar ta vaizdeli cia ikelti? g.gif
Atsakyti
Sveikutes provanso gerbejos smile.gif Esu ieskojimu etape, reikia graziu provanso stiliaus uzuolaidu miegamajam ir darbo kambariui g.gif . Patarkite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skaidra111 @ 2014 02 25, 08:59)
na, as kadangi nesisiunciau, o pati buvau nuvaziavusi tai ir pasirinkau daikta pati, seip jau pagal lietuvos istatymus privalo internetu pirkta preke priimti atgal bet kokia, jeigu pirkejas nepatenkintas. Gerai kad perspejai, is ju internetu nesisiusiu.

Cituoju: "Priimdami užsisakytas prekes, patikrinkite ar prekė ir/ar jos pakuotė nėra pažeista bei pasirašykite važtaraštį ar kitą siuntos perdavimo – priėmimo dokumentą. Pastebėjus siuntos pažeidimą, dalyvaujant kurjeriui surašykite pastabas – laisvos formos aktą apie siuntos pažeidimus arba atsisakykite priimti siuntą. Klientui pasirašius važtaraštyje be pastabų, laikoma, kad siunta perduota nepažeista ir mes neprisiimame atsakomybės dėl prekių pažeidimų."

tai va, tikrinkit prekes prie kurjerio, nes kitaip nieko nepesit 4u.gif
Atsakyti
siandien baisiai nekantri esu, taip spaudzia visi tie vamzdininkai ir elektrikai. Jau pribrendau ikelt ir savo virtuve ir pasirodo nemoku doh.gif Jei jau is ikejos neimanoma, gal galit patart tos, kurios kele cia savo planus, su kuo jus virtuves projektavotes ir kaip ikelet i supermama? Labai reikia patarimu verysad.gif
Atsakyti