Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

Manau tikrai merginos gerai sake, kad viskas nuo medzio priklauso, issidesi duris pigiau is masyvo ir skils..tikai turiu pvz nuotabiu masyvo duru, tai nei jos juda nei kas, turiu pvz labai graziu masyvo duru uz 1000, kurios iskile jau iki 40 cm..man tik zinovai vis sako, jeigu jau nori filinguoti geriau ne masyvo, nes kazkaip lengviau dirbasi, plius jo joms vaiksciojant masyve matysis tamsus tarpeliai..kaip suprantu dabar ateina po truputeli mada dazyti medi, nes kai pasakai kad nori kad nei rieveles nesimatytu, tai ne visi kraipo jau galvas.
Gal esate kas isideje kinvarpines grindis masyvo? pakerejo jos mane, tokios senos nudroztos, kokiu man ir norejosi, o ir kaina labai gera. Ar neatsibodo tas ju kitoniskumas?
Atsakyti
Čia su ta medžio - plokštės istorija tai "trukt už vadžių vėl iš pradžių" doh.gif nepatinka medis, dedat plokštę ir gyvenat, džiaugiatės, bet nereikia lyginti plokštės su nekokybiškais masyvo gaminiais, nes ir iš tos pačios plokštės esu mačiusi taip pagamintų, kad nagus nukapot tik belieka.
Gerai apdirbtam medžiui nieko nesidaro ir tarnauja jis daug metų - pas mus medinės filinginės durys, jau 3 metai sudėtos, stovėjo ir prie +5 kol negyvenom ir prie +28 per didžiausius šalčius. Galiu pasikviest į svečius ir parodyt, kad anei vieno tarpuko, nei plyšiuko neatsirado ir nesusikraipė nei per milimetrą. Lygiai taip pat ir virtuvė dvi žiemas peržiemojo be jokių "vaikščiojimų".
Atsakyti
Femme, ziurek nepsisikviestum sveciu cia, nes jauciu daug kas noretu "apziureti tas jusu duris ir plius viska kita " biggrin.gif
Atsakyti
Eina sau, bet tikrai ivaro panikos tokie pasisakymai. Cia gal tikrai nekokybes pasitaiko visur, ypac, siais greitos gamybos laikais. Mane neramina tik dazytas medis. Jei dazyti, gal tikrai uztenka plokstes? Ypac kalbant apie duris.
Viska turiu greitu metu uzsakyti ir tiek dvejoniu g.gif
Atsakyti
mes uzsisakeme uosio masyvo, dazysime baltai, zinau kad neiseis aklinai, bet bus medines, vyras labai norejo kokybisku duru 4u.gif
Atsakyti
na pas mus uosines durys, su filingais, dazytos poliuretaniniais? baltais dazais, tai matosi medzio faktura, bet neerzinanciai. man patinka. gyvenam beveik pusantru metu nieko joms neatsitiko,,, o kadangi turiu mdf dazyto virtuve, tai jau niekada nedeciau duru tokiu... na gal pas mane koks maziau kokybiskas tas mdf nes garazinis variantas...
sunku man ji priziuret nors tu ka. laime, atradau kad vaikiskom dregnom servetelem graziai valosi, tai aciu die, pagalba priziurint siokia tokia.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 11, 20:12)
Eina sau, bet tikrai ivaro panikos tokie pasisakymai. Cia gal tikrai nekokybes pasitaiko visur, ypac, siais greitos gamybos laikais. Mane neramina tik dazytas medis. Jei dazyti, gal tikrai uztenka plokstes? Ypac kalbant apie duris.
Viska turiu greitu metu uzsakyti ir tiek dvejoniu g.gif

Lukštą durim naudokit,aišku nebus provansas,bet bus geros,gražios durys.
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2014 03 12, 11:12)
Lukštą durim naudokit,aišku nebus provansas,bet bus geros,gražios durys.

turit omeny lukštą, klijuotą ant mdf? Nes iš drožlių faneruotės filinginių durų nepadarysi...
be to lukštas ko gero lepiausias dalykas, ypač jei kontaktuoja su drėgme. Pas mus virtuvės spintutės šonas, kur šalia gartraukio, padarytas iš lukšto, kad būtų medžio faktūra, tai plokštės apačioje, po kuria arbatinis užverda, jau atšoko lukšto juostelė, vakar pastebėjau doh.gif ir kaip taisyt, neturiu supratimo, virtuvės neišrinkinėsi...
Papildyta:
QUOTE(rek @ 2014 03 12, 11:07)
,,, o kadangi turiu mdf dazyto virtuve, tai jau niekada nedeciau duru tokiu... na gal pas mane koks maziau kokybiskas tas mdf nes garazinis variantas...
.

sunkiai iaivaizduoju, kuo gali būti kaltas pats mdf, manau čia problema padengime, gal dažai ar lakas prastas, arba nepritaikytas tokiems dažnai valomiems baldams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 12 kovo 2014 - 10:49
QUOTE(rek @ 2014 03 12, 11:07)

sunku man ji priziuret nors tu ka. laime, atradau kad vaikiskom dregnom servetelem graziai valosi, tai aciu die, pagalba priziurint siokia tokia.

Naudokite ne vaikiskas, bet specialias, nes vaikiskos buna su aliejukais, tai ne pats geriausias variantas. O buna specialios keramikai, pavirsiams. As su jomis irgi valau dauguma namu pavirsiu, man labai patogu, ypac visokius wc dangcius ir pan.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 03 12, 10:53)
turit omeny lukštą, klijuotą ant mdf? Nes iš drožlių faneruotės filinginių durų nepadarysi...
be to lukštas ko gero lepiausias dalykas, ypač jei kontaktuoja su drėgme. Pas mus virtuvės spintutės šonas, kur šalia gartraukio, padarytas iš lukšto, kad būtų medžio faktūra, tai plokštės apačioje, po kuria arbatinis užverda, jau atšoko lukšto juostelė, vakar pastebėjau doh.gif  ir kaip taisyt, neturiu supratimo, virtuvės neišrinkinėsi...
Papildyta:

Lukštą. Didelei drėgmei greičiausiai kad neatsparus, turim vonios duris, kol kas gerai.
Filingų nepadarysi.
Mano arbatinis ir gerai veikia doh.gif apačia spintelių medinė ir jos aukštai kaba,vis tiek garų užtenka.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 03 11, 14:23)
Čia su ta medžio - plokštės istorija tai "trukt už vadžių vėl iš pradžių"  doh.gif nepatinka medis, dedat plokštę ir gyvenat, džiaugiatės, bet nereikia lyginti plokštės su nekokybiškais masyvo gaminiais, nes ir iš tos pačios plokštės esu mačiusi taip pagamintų, kad nagus nukapot tik belieka.
Gerai apdirbtam medžiui nieko nesidaro ir tarnauja jis daug metų - pas mus medinės filinginės durys, jau 3 metai sudėtos, stovėjo ir prie +5 kol negyvenom ir prie +28 per didžiausius šalčius. Galiu pasikviest į svečius ir parodyt, kad anei vieno tarpuko, nei plyšiuko neatsirado ir nesusikraipė nei per milimetrą. Lygiai taip pat ir virtuvė dvi žiemas peržiemojo be jokių "vaikščiojimų".

Musu kaimynai daresi pas "kietus" durininkus, baltai dazytas medzio masyvo filingines duris, ir jau po metu suvaiksciojo ir atsirado tarpai, nors ir nezymus, bet dazai atsiskyre tose vietose, kur suvaiksciojo, labai matosi blink.gif
Atsakyti
As dariausi gryno medzio filingines duris, visiskai baltai dazytas. Bet patart nieko negaliu, nes neisivaizduoju nuo ko priklauso. durys darytos tuo paciu metu, pas tuos pacius meistrus, medis tas pats. 4-ios nejuda nesikraipo, tarpiukai neatsiranda, o penktosios dregnu oru praplateja ir kliuna uzsidarant, o sausu susitraukia ir laisvai uzsidarineja. Na ir kokias isvadas gali daryti ? manau viskas priklauso nuo kazkokio keisto atsitiktinumo.
Atsakyti