www.furnitanas.lt
www.furnitura.lt
Dar kazka TuDa buvo radusi, bet nebepamenu
QUOTE(femme @ 2014 03 07, 21:15)
jūs čia baikit tas propagandas mūsų su Pupuku24 tas pats baldžius, o aš niekaip savo prieškambario projekto nesulaukiu, vis Pupukui virtuvę tobulina
Tai kad niekaip sazine neleido piktybiskai lietuviskai nutyleti ir pasidziaugti "kito nelaime"
O mazesni langeli, kur kampe, po stikline spintele paslepe ar kaip?
QUOTE(akvilyte @ 2014 03 07, 22:44)
jau senokai su rankenelem juodom bet tokias plonytes metalines radau, toj pardej kur rekomendavai o kadangi buvau jau po gastroliu po vilniu ir kauna ir nieko ten neradau tai emiau tas visai jos man liux tik sala vis dar su lipuckom
gal kas isivaizduojat kokia nuoroda i prancuzu (pietu prancuzija) nekilnojamo turto skelbimus???
gal kas isivaizduojat kokia nuoroda i prancuzu (pietu prancuzija) nekilnojamo turto skelbimus???
Ką pirksit?
Kaip atrodo virtuvė su rankenėlėmis?
Priminkit, iš kur?
Femme, gerai supratau, kad ekonominis masyvas - tai 1 cm medžio klijuota ant plokštės? Mąstau, o tai kokio storio visas "sumuštinis turi būti tada, jei vien medžio 10mm? Tarkim, jei spintelių fasadams?
Negirdėjus apie tokį "ekonominį", tai smalsu labai. Reiks mūsų meistrelio užklaust.
Dar klausimą turiu.. kuo padengt ąžuolinę masyvią miegamojo komodą su filinginiais stalčių fasadais ir turbūt filinginiais šonais? Alyvuot ar balinta alyva dengt? Gal vis tik palikt natūralią splavą? Derint kol kas nėra prie ko.. ateity gal.. noris baldo nesugadint.
QUOTE(tyli upė @ 2014 03 07, 22:46)
Ką pirksit?
Priminkit, iš kur?
Priminkit, iš kur?
ai kokia fazenda ar dar ka
kadanors parodysiu.... kazkaip dabar panirus i pavasarini liudesi be saules
ikejine pas mane
QUOTE(TuDa @ 2014 03 07, 18:59)
Liolio prakalbo apie bra su virvutėmis, ar jungtukais- taip yra tokie, bet tie bra yra šiek tiek auksčiau negu čiužinys, tai kaskart pradėjus snausti ir norint išjungti bra reiktų pasikelti, kad pasiekti išjungėją, o dabar aš tik apsiverčiu ant šono ištiesiu ranką ir tamsu... estetikos gal ir mažiau, bet užtat kaip patogu
Buna ir bra, bet as turejau omenyje lempas ant naktiniu staleliu. Aisku jei staleliu/spinteliu nera, tai tada bra belieka. Nors as neisivaizduoju be stalelio/spinteles patogumo - kur knyga, kur puodeli pasidet. O va lempa ant stalelio buna ir su mygtuku ant laido, ir su virvele (kurios nereikia keltis patraukt), ir is viso buna kaip pvz pas mane siuo metu - palieti lempa ir ji issijungia. Patogumo prasme tikrai patogu ir nieko apart rozetes apacioje nereikia
Papildyta:
QUOTE(@leja @ 2014 03 07, 19:13)
kam jungtukai? Pas mus bus is abieju sonu kiekvienam po perjungeja, kad nereiktu lipti is lovos isjungti bendro kambario apsvietimo, istiesei lovoj ranka ir isjungei. Jis nei bra nei naktiniams sviestuvams nebus skirtas
Na, jei gulint lova naudojant bendra kambario apsivietima tada tai taip Cia jau pagal poreikius, as asmeniskai niekad lovoj guledama neapsvieciu viso kambario, o buna visaip pasirodo, nebuciau net pagalvojus apie tokia ideja. Gal tuomet ir gerai tie jungikliai
QUOTE(akvilyte @ 2014 03 08, 01:14)
ai kokia fazenda ar dar ka
ikejine pas mane
ikejine pas mane
Vuo kaip karališkai
Koks liūdesys, taigi saulė šviečia, pavasaris
Virtuvė, žinau, ikėjinė, o rankenėlės iš kurio taško?
Aš ieškosiu savo komodai, tai smalsu.. Ir šiaip smalsu, kokie pokyčiai pas jus jūsų gražiojoje virtuvėje
QUOTE(tyli upė @ 2014 03 07, 23:46)
Femme, gerai supratau, kad ekonominis masyvas - tai 1 cm medžio klijuota ant plokštės? Mąstau, o tai kokio storio visas "sumuštinis turi būti tada, jei vien medžio 10mm? Tarkim, jei spintelių fasadams?
Negirdėjus apie tokį "ekonominį", tai smalsu labai. Reiks mūsų meistrelio užklaust.
Dar klausimą turiu.. kuo padengt ąžuolinę masyvią miegamojo komodą su filinginiais stalčių fasadais ir turbūt filinginiais šonais? Alyvuot ar balinta alyva dengt? Gal vis tik palikt natūralią splavą? Derint kol kas nėra prie ko.. ateity gal.. noris baldo nesugadint.
pamatavau mūsų masyvo dureles - 19 mm, tai matyt ir ekonominis panašiai, per puse mežio ir plokštės. Tikrai nedarytų kaip nors neprotingai, storulių durelių
tai kol nėra prie ko derinti, gal palikit natūralią? Nes jei norėsit vėliau beicuot, ar dažyt, tai bet kokį padengimą teks šlifuot.
QUOTE(Liolio @ 2014 03 07, 23:19)
Na, jei gulint lova naudojant bendra kambario apsivietima tada tai taip Cia jau pagal poreikius, as asmeniskai niekad lovoj guledama neapsvieciu viso kambario, o buna visaip pasirodo, nebuciau net pagalvojus apie tokia ideja. Gal tuomet ir gerai tie jungikliai
MB irgi buvo prabiles apie jungtuka prie lovos centriniam kambario apsvietimui isjungti, bet as ji labai greitai uzciaupiau be jokiu diskusiju .
Neisivaizduoju miegamojo be apsvietimo prie lovos, todel centrini sviestuva isijungiam labai retai, nebent kai prietemoj tvarkausi. Pas mus miegamajame stovi tik lova, todel ir tarnauja pagrinde sviestuvai prie lovos.
Betgi kiekvienas turi savus iprocius , uztat ir musu visu reakcija i tuos pacius dalykus daznai buna labai skirtinga.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 07, 16:12)
Ar verta demesio paroda Litexpo BALDAI 2014? Gal esat buve ankstesniais metais?
Mes su vyru esame buve, bet jau pries kelis metus-sakyciau nelabai buvo vertra. Orientacija buvo labiau i konceptualuma, o ne praktiskuma. Taciau padetis galejo ir pasikeist per ta laika.
Papildyta:
QUOTE(Grikute @ 2014 03 07, 20:50)
Sveikos, mergaites, reikia Jusu pagalbos. Sia savaite gavau ilgai lauktus baldelius, dabar reikia parinkti rankeneles.
Mestelkit keleta ideju ir tinklapiu. Esu pirkus is Gritijos, bet jus lyg ir neseniai kalbejot apie kitas alternatyvas.
Pridedu baldeliu foto.
Mestelkit keleta ideju ir tinklapiu. Esu pirkus is Gritijos, bet jus lyg ir neseniai kalbejot apie kitas alternatyvas.
Pridedu baldeliu foto.
Grikute, paziurek Brasoj, retro serija. Kainos ten tikrai neblogos, jei tik rasi ka tinkamo.
http://www.brasa.lt/...85-serija-retro
Papildyta:
Dar paantrinciau Mamagabi del tu lentyneliu salia gartraukio. Pati esu turejus panasu varianta, tai tikrai labai buvau juo nepatenkinta. Dariau ji, nes ten reikejo tiesiog si ta pridengti, o kitu galimybiu nelabai buvo. Senokai tai buvo. Manau, kad siam variante tikrai galima pabalansuoti spinteles is abieju pusiu, gartraukio uzdanga ir panaikinti tas lentyneles. Daug atviro stiklo tai irgi ne man, nes visur palaikyti grazu vaizda uz ju man - misija neimanoma, bet cia jau individualu, gal kitom ir nera problemos, tada, aisku, grazu tas stiklas, duoda lengvumo.
Beje, dar paziurejau, tai isdestymas technikos ir spinteliu vos ne viens prie vieno kaip pas mane, tik saldytuvas musu priesingam kampe, kur pas jus ta ilga spinta. man tai viskas patogu, tik va, salos tai as jau neisivaizduoju - man butu per anksta. Gal pas mus kazkiek maziau tu kvadratu gaunasi.
Papildyta:
QUOTE(tyli upė @ 2014 03 07, 22:46)
Na, jei norisi eiti link baltumo - galima beicuoti baltai, tai toki varianta visada bus galima be problemu nudazyti, jei kiltu noras. Alyvuoto tai jau taip paprstai nenudazysi. Galima ir naturalia palikt ypac, jei tai azuolas.
QUOTE(juratele2006 @ 2014 03 06, 08:31)
Vakar atkeliavo musu miegamojo lovos
Labai grazus bus jusu namai gal galetumet parodyt kokias duris dejotes ir kur uzsakinejot?
QUOTE(aistukas @ 2014 03 08, 12:45)
Papildyta:
Na, jei norisi eiti link baltumo - galima beicuoti baltai, tai toki varianta visada bus galima be problemu nudazyti, jei kiltu noras. Alyvuoto tai jau taip paprstai nenudazysi. Galima ir naturalia palikt ypac, jei tai azuolas.
Beveik esu tikra, kad nedažysiu jos. Nes tada būt buvę protingiau daryt iš pigesnio medžio. O užsispyriau, kad noriu ąžuolinės..
Suabejojau tik, ar balintą alyvą ar paprastą. Nes norėjau balintos koridoriaus spintos. Turiu (tiesa, ten lukštas) ir suabejojau, ar vertėjo. Gal, jeigu ateity susidėlios kitokia vizija, galima bus pašviesinti. O dabar geriau palikti natūralios spalvos .
Ačiū už mintis