Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

QUOTE(femme @ 2014 03 07, 17:43)
kiek esu buvusi, nieko gero, tie patys saloniniai prekeiviai, įdomesni gamintojai ten nestovi.

O resta? Nes ir nuolaidu galima gaut, pvz parketlentem. Tik mano atveju reiketu rinktis, arba gimdymo namai, arba paroda.. Ka rinktis? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 07, 16:50)
, arba gimdymo namai, arba paroda.. Ka rinktis? doh.gif  lotuliukas.gif

kadangi pirmas neisvengiama, tai antra nuo aplinkybiu lotuliukas.gif
as pvz saremiavau uredijoj eglutes pirkdama lotuliukas.gif butumet maciusios tu vyriskiu veidus...grizau, pasodinau ir isvaziavau kur priklauso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2014 03 06, 08:31)
Vakar atkeliavo musu miegamojo lovos...

pirma mintis buvo, kaip po tokia lova dulkes isvalyti g.gif ?

QUOTE(femme @ 2014 03 06, 09:08)
dar pagalvojau, kad tokias ramiais, nekontrastingais tapetais gražu būtų išklijuoti visą kambarį. Vienos sienos akcentavimui rinkčiausi ryškesnius.

ta pti pagalvojau - arba dazyta, arba tapetuota... arba ta tapetuota siena reikia kazkaip isryskinti. Kita vertus, kambarys dar juk nebaigtas - lempos, staleliai...

QUOTE(TuDa @ 2014 03 06, 19:55)
g.gif likau nesupratusi kas Jums ten gadina vaizdą ax.gif vaizdą daug labiau gadintų išmėtyti (o ne sugrupuoti) lizdai po visus auksčius, kaip buvo kalba jungtukas auksčiau, rozetės žemiau.

as tai supratau is karto biggrin.gif . Pas mus tokios rozeciu eiles (visiems imanomiems prietaisams) vos ne kiekviename kambaryje doh.gif , tik gerokai zemiau. Ten, kur matosi, kiekviena karta as jas pasiruosusi is sienos israuti lotuliukas.gif .

QUOTE(vakare @ 2014 03 06, 20:31)
Pas mus miegamajame jungtukai padaryti gerokai žemiau. Kaip tik vakar man kilo klausimas, kokiu būdu mes juos junginėsim, kai pasistatys naktiniai staleliai  g.gif Ar tik nebus taip, kad teks perdarinėt rozetes ir jungtukus. O pas Juratele kaip tik logiskai. Nes man pavyzdziuj reikės užkišti ranką už naktinio stalelio taip išeina, nes jungtukas 50 cm aukštyje, o naktiniai staleliai bus 65 cm. Jokios logikos.

kiekviena staline lempa turi jungtuka, o bra - virveles, sviesai ijungti ir isjungti.
Surasite ka nors tinkamo tikrai smile.gif .
Atsakyti
Nematau nieko blogo tame, kad tapetuota siena neisryskinta. Man visai grazu, kad kitos dazytos sienos atitaikytos tapetuotai.

O va jungtukai - kam tie jungtukai is viso prie lovos? Juk lempos buna ir su virvelem, ir su mygtukais ir t.t. Kazkaip net minties nekilo dar ir jungtuka daryt. Sutinku, kad vaizdas butu geresnis jei nesimatytu nei rozeciu, nei jungtuku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 03 07, 17:04)

Pamačiau tas ryškias rankenėles lotuliukas.gif ir prisiminiau tavo virtuvę biggrin.gif Ar jau turi rankenėles, ar vis dar paieškose?

user posted image
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2014 03 07, 18:07)
Pas mus tokios rozeciu eiles (visiems imanomiems prietaisams) vos ne kiekviename kambaryje  doh.gif , tik gerokai zemiau. Ten, kur matosi, kiekviena karta as jas pasiruosusi is sienos israuti  lotuliukas.gif .

Nu tai jautruolės lotuliukas.gif po vakar išsakytos minties apie tą jungtukų eilę, šį rytą atidžiai apžiūrėjau savo sieną miegamajame ( pas mane tokia pati eilutė išrikiuota ir jungtukai, ir rozetės) neįžiūrėjau nieko tokio kas gadintų vaizdą ax.gif Yra jie ir be jų neapsieisi, juk ne žibalinių lempų laikai dabar.
Liolio prakalbo apie bra su virvutėmis, ar jungtukais- taip yra tokie, bet tie bra yra šiek tiek auksčiau negu čiužinys, tai kaskart pradėjus snausti ir norint išjungti bra reiktų pasikelti, kad pasiekti išjungėją, o dabar aš tik apsiverčiu ant šono ištiesiu ranką ir tamsu... lotuliukas.gif estetikos gal ir mažiau, bet užtat kaip patogu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 03 07, 11:54)
beje jei prakalbom apie virtuves, merginos, gal turite kokiu pastabu? jau labai arti tikslo  wub.gif

user posted image

Nerciausi is kailio, kad tik neliktu tu "atviru kiseniu" su "amzino bardakelio ispudziu" gartraukio kaireje smile.gif
Jei jau dedate uzdaras dureles gartraukio desineje, gal ir kaireje pavyktu tas angas uzdaryti? g.gif Pagalvojau apie isvaziuojama konteineriuka, bet prie jo prieiti bus sunku del gartraukio unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 07 kovo 2014 - 20:14
QUOTE(Liolio @ 2014 03 07, 19:54)

O va jungtukai - kam tie jungtukai is viso prie lovos? Juk lempos buna ir su virvelem, ir su mygtukais ir t.t. Kazkaip net minties nekilo dar ir jungtuka daryt. Sutinku, kad vaizdas butu geresnis jei nesimatytu nei rozeciu, nei jungtuku  drinks_cheers.gif

kam jungtukai? Pas mus bus is abieju sonu kiekvienam po perjungeja, kad nereiktu lipti is lovos isjungti bendro kambario apsvietimo, istiesei lovoj ranka ir isjungei. Jis nei bra nei naktiniams sviestuvams nebus skirtas
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2014 03 07, 21:08)
Nerciausi is kailio, kad tik neliktu tu "atviru kiseniu" su "amzino bardakelio ispudziu" gartraukio kaireje smile.gif
Jei jau dedate uzdaras dureles gartraukio desineje, gal ir kaireje pavyktu tas angas uzdaryti? g.gif

jūs čia baikit tas propagandas lotuliukas.gif mūsų su Pupuku24 tas pats baldžius, o aš niekaip savo prieškambario projekto nesulaukiu, vis Pupukui virtuvę tobulina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 03 07, 21:15)
jūs čia baikit tas propagandas lotuliukas.gif mūsų su Pupuku24 tas pats baldžius, o aš niekaip savo prieškambario projekto nesulaukiu, vis Pupukui virtuvę tobulina lotuliukas.gif

unsure.gif tai kada man virtuve padarys unsure.gif o as dar tempiu guma su uzsakymu doh.gif (biski kaina nepatink)
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 03 07, 19:59)
Ar jau turi rankenėles, ar vis dar paieškose?

jau senokai su rankenelem biggrin.gif juodom blink.gif bet tokias plonytes metalines radau, toj pardej kur rekomendavai mirksiukas.gif o kadangi buvau jau po gastroliu po vilniu ir kauna ir nieko ten neradau tai emiau tas biggrin.gif visai jos man liux bigsmile.gif tik sala vis dar su lipuckom lotuliukas.gif

gal kas isivaizduojat kokia nuoroda i prancuzu (pietu prancuzija) nekilnojamo turto skelbimus??? rolleyes.gif
Atsakyti
Vakar buvo tulpės biggrin.gif šiandienai- jacintai 4u.gif http://www.digsdigs....athe-spring-in/
Atsakyti
Sveikos, mergaites, reikia Jusu pagalbos. Sia savaite gavau ilgai lauktus baldelius, dabar reikia parinkti rankeneles.
Mestelkit keleta ideju ir tinklapiu. Esu pirkus is Gritijos, bet jus lyg ir neseniai kalbejot apie kitas alternatyvas.
Pridedu baldeliu foto.

user posted image

user posted image
Atsakyti