QUOTE(femme @ 2014 03 07, 12:16)
Mūsų baldininkas su MDF beveik nebedirba, jo žodžiais čia yra mitas, kad MDF pigiau, nes jį sunkiau apdirbt ir padaryt visokius filingus, briauneles, dengiant dažais MDF įgauna plasmasinį įspūdį, tuo tarpu imant pigesnę medieną (jei baldas bus dažomas), vaizdas nepalyginamai geresnis ir tas medžio jausmas išlieka. O ekonominis masyvas yra plokštė ant kurios užklijuotas 10 mm medžio sluoksnis, ypač ekonimiška, jei norima brangaus medžio vaizdo, nes išeiga medienos gerokai mažesnės, o apdirbimo galimybės, raižiniai ir pan. nesiskiria nuo masyvo. Be to toks ekonominis masyvas ir stabilesnis, nes medis "surištas" su plokšte.
Pupukas24, gražus projektas, daug stiklo, gražu, bet aišku tvarka spintelėse turės būti. Man asmeniškai gražu kai vienoduose stiklo induose sudėtos kruopos, arbata. O skirtingų visokių "firminių" puodelių margumyno ar skirtingų lėkščių rinkinių, kurios gadintų vaizdą, negaliu pakęsti, todėl pato laisvai galėčiau indus tokiose permatomose spintelėse laikyti.
jei neklyst, tai jusu baldininkas yra ir musu baldininkas mus papirko ta ideja, kad ekonominis masyvas ir graziau ir geriau ir t.t.
tuo labiau kad tikro medzio nelabai mums ir reikia, nes bus aklinai dazyta virtuve ir as nesu kazkaip nusistacius, kad tik mediniai langai pvz ir t.t.
del stiklu, tai jo, kaip tik va paprasiau kad prie gartaukio ta desinine spintele padarytu be stiklo, o daugiau tai noriu stiklo, laikui begant, jei nesusitvarkysiu arba nusibos betvarke uz stiklo, pasidarysiu tokias uzuolaideles
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 07, 12:41)
Kai nezinau kuo Ikea prekiauja, tai man ramu. Mano baldzius toks kaimietukas, tai manau, kad tikrai bus kitokia ta lova. Tik as niekaip del tu mediniu zaliuziu negaliu apsispresti, jau kaip nervuoja, negaliu! Ar daryti tokia spinta, ar ne? Irgi jau tampa nuvalkiota, bet taip apie viska galima sakyti.. Visai baigiu susipainioti savo noruose
o vat kas liecia zaliuzine spinta arba duris, tai mane nepapirks tas argumentas, kad nuvalkiota
visvien darysiuos