Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 06, 15:05)
Pagal isvestus laidus suprantu, kad bus bra sviestuvai.
Bet tas variantas su rozetem virs spinteliu - aj aj, koks gadinantis vaizda..  blush2.gif

g.gif likau nesupratusi kas Jums ten gadina vaizdą ax.gif vaizdą daug labiau gadintų išmėtyti (o ne sugrupuoti) lizdai po visus auksčius, kaip buvo kalba jungtukas auksčiau, rozetės žemiau.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 03 06, 20:55)
g.gif likau nesupratusi kas Jums ten gadina vaizdą ax.gif vaizdą daug labiau gadintų išmėtyti (o ne sugrupuoti) lizdai po visus auksčius, kaip buvo kalba jungtukas auksčiau, rozetės žemiau.

man irgi su jungtukais ir lizdais viskas gerai
Atsakyti
Pas mus miegamajame jungtukai padaryti gerokai žemiau. Kaip tik vakar man kilo klausimas, kokiu būdu mes juos junginėsim, kai pasistatys naktiniai staleliai g.gif Ar tik nebus taip, kad teks perdarinėt rozetes ir jungtukus. O pas Juratele kaip tik logiskai. Nes man pavyzdziuj reikės užkišti ranką už naktinio stalelio taip išeina, nes jungtukas 50 cm aukštyje, o naktiniai staleliai bus 65 cm. Jokios logikos.

O mano dukrytės lova irgi tokia pati kaip Jurateles, tik svelniai alyvinės spalvos. Bet dar neissiaiskinau, kaip ten reikės nuimti audinius skalbimui. Grazi ta lova man realiai, ir audinys fainas, tik jau žiūriu greitai kas antruose namuose stovės biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Vakar kalba ėjo apie romanetes ir austrijetes, tiesiog pavyzdėlis 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vakare @ 2014 03 06, 21:31)
Pas mus miegamajame jungtukai padaryti gerokai žemiau. Kaip tik vakar man kilo klausimas, kokiu būdu mes juos junginėsim, kai pasistatys naktiniai staleliai  g.gif Ar tik nebus taip, kad teks perdarinėt rozetes ir jungtukus. O pas Juratele kaip tik logiskai. Nes man pavyzdziuj reikės užkišti ranką už naktinio stalelio taip išeina, nes jungtukas 50 cm aukštyje, o naktiniai staleliai bus 65 cm. Jokios logikos.

butent. mes kaip tik skaiciavom kad perjungejai ir rozetes butu virs naktiniu staleliu, nes kiekviena karta kaisiot uz ju ranka nelabai patogu bus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 06 kovo 2014 - 20:42
Akių paganymui ir idėjų "prisišaudymui" biggrin.gif tulpės, tulpės, tulpės wub.gif
http://www.digsdigs....decor-49-ideas/
Atsakyti
Kas galite pasidalinti pastabomis apie vonios plyteles ir uzbaigimais (apvadukais), kaip zinia dideli kainuoja nemazai, ar kas esate sugudrave ir vietoje plyteliniu apadu dejote sutankinto poliuretano apvada? domina vizualinis vaizdas ir dregme.
kazkas tokio: [houzz=http://www.houzz.com/photos/1124209/Vintage-Nouveau-Home-eclectic-powder-room-los-angeles]
Atsakyti
QUOTE(vakare @ 2014 03 06, 21:31)
O mano dukrytės lova irgi tokia pati kaip Jurateles, tik svelniai alyvinės spalvos. Bet dar neissiaiskinau, kaip ten reikės nuimti audinius skalbimui. Grazi ta lova man realiai, ir audinys fainas, tik jau žiūriu greitai kas antruose namuose stovės  biggrin.gif  4u.gif

Kaip tik labai daug reklamu tokiu lovu dabar pametejo ir spaudoj. O kokios ju kainos, gal ne visi ipirks, tai ir nebus labai paplite.. mirksiukas.gif

QUOTE(TuDa @ 2014 03 06, 21:42)
Akių paganymui ir idėjų "prisišaudymui" biggrin.gif tulpės, tulpės, tulpės wub.gif
http://www.digsdigs....decor-49-ideas/

Grozis rolleyes.gif

Papildyta:
Metaus tarp lovu dizainu. Abi butu su stalciais ir virsum sviesios medienos, kaip pirma foto, tik bus balintas uosis. Antroji be aukstinto jokugalio, gal nezaliuzinio karkaso. Tik galvos daly.. unsure.gif

user posted image

user posted image

Kaip tos zaliuzes realybej, labai dulka? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 06 kovo 2014 - 22:19
[quote=Žalia Rūta,2014 03 06, 22:18]
Kaip tos zaliuzes realybej, labai dulka? lotuliukas.gif
[/quote]
Man su paaukstintu kojugaliu,patogu ir grazu. Miegame viskas dulka lotuliukas.gif

Del lovu

Man kazkodel atrodo,kad tai pusfabrikaciai,tai yra,aptraukt turi pats pasirinktu gobelenu,audiniu,na kaip ir kedziu spec.yra pirkt g.gif bet ir nesamone,moki nemazai ir dar uzsibaigt jei reikia,tai schmoll.gif
[/quote]
Arba lovos galvugalyje 6 ar 8 pagalves suguldyt kaip kad interjeruose matom.

Nesiseka su kompu doh.gif

Tuda, geles,kaip kovo 8 mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 07 kovo 2014 - 08:26
QUOTE(vakare @ 2014 03 06, 20:31)
Pas mus miegamajame jungtukai padaryti gerokai žemiau. Kaip tik vakar man kilo klausimas, kokiu būdu mes juos junginėsim, kai pasistatys naktiniai staleliai  g.gif Ar tik nebus taip, kad teks perdarinėt rozetes ir jungtukus. O pas Juratele kaip tik logiskai. Nes man pavyzdziuj reikės užkišti ranką už naktinio stalelio taip išeina, nes jungtukas 50 cm aukštyje, o naktiniai staleliai bus 65 cm. Jokios logikos.

O mano dukrytės lova irgi tokia pati kaip Jurateles, tik svelniai alyvinės spalvos. Bet dar neissiaiskinau, kaip ten reikės nuimti audinius skalbimui. Grazi ta lova man realiai, ir audinys fainas, tik jau žiūriu greitai kas antruose namuose stovės  biggrin.gif  4u.gif

As pati tuos audinukus ant lovos uzsidejau, nes patys lovas susirinkinejom. Lengvai jie prisiklijuoja "lipuckom" , manau nebus jokios problemos nuimti ir iskalbus vel uzdeti.
Gamintojai Vilniuje, o mes Kaune, tai montuotoju i Kauna nesiunte, o mes nelabai ir praseme, nesudetinga buvo ten susirinkti. 4u.gif

Nemanau, kad kas antras tures, ju kaina nera maza.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele2006: 07 kovo 2014 - 09:20
Žalia Rūta, pirmoji lova kaip pas mane ax.gif Viskas su ja gerai, bet tas dazytas mdf nera lengviausiai priziurimas dalykas. Pvz vaikas su kokia kremuku patepta ranka prasinesa - tai matosi tokios demes aisku prie apsvietimo tam tikro ir tam tikru kampu... tai pasirinkimas daryt is medzio ir dar sviesinto manau praktiskas.
zaliuzines pas mane dureles i skalbykla, is senuku - del dulkejimo ner dideliu problemu, pasiurbiu pavalau, bet reiketu galvot kad jas tvirtesnes padarytu, nes pirktines tokios skystokos, as vis bijau kad vaikas kada islauzys bedukdamas atsirenkes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rek: 07 kovo 2014 - 09:30
QUOTE(Rabambule @ 2014 03 06, 23:10)
Kas galite pasidalinti pastabomis apie vonios plyteles ir uzbaigimais (apvadukais), kaip zinia dideli kainuoja nemazai, ar kas esate  sugudrave ir vietoje plyteliniu apadu dejote sutankinto poliuretano apvada? domina vizualinis vaizdas ir dregme.
kazkas tokio: [houzz=http://www.houzz.com/photos/1124209/Vintage-Nouveau-Home-eclectic-powder-room-los-angeles]

nemanau, kad poliuretaniniai apvadai būtų gudru tokioje vietoje schmoll.gif nėra jie labai atsparūs, stuktelėjus gerai matyti žymės, be to juos reikia dažyti, o dažai, kad ir kokie atsparūs būtų, nuolat valant manau užsitepliotų...
norint būtent tokių apvadų gal geriau užsisakyti medinius, padengtus drėgmei atspariais dažais ir laku? Aišku, jei vonia bus naudojama tik kaip vonia, ramiam pagulėjimui, o ne ir kaip dušas. Tokiu atveju tik plytelės.
Atsakyti